Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulka tez nie czułam przez 2 dni wiec spokojnie na pewno nic złego się nie dzieje.
Dziewczyny jak możecie podpiszcie petycję w spr.ustawy o in vitro https://secure.avaaz.org/pl/petition/Prezydent_RP_Bronislaw_Komorowski_Wzywamy_Prezydenta_RP_do_podpisania_ustawy_o_leczeniu_nieplodnosci/?nTfXAjbWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 18:52
izulkaa lubi tę wiadomość
-
byłam u koleżanki zobaczyć maluszka i sie poryczałam ile rurek kabelków i innych pierdół poprzyczepiane do Kubusia. Bez operacji sie nie obejdzie pierwsza bedzie miał w ciągu tygodnia a na druga musza uzbierac pieniądze uwaga 70tys:(
-
Rozmarzona wrote:Ginger, cieple lody do kawy tak? Czy chodzi Ci o zimne na deser
?
Wieki nie jadlam cieplych lodow.
Za dziecka tak sobie lubilam,a z czasem polubilam.
Mmm nawet bym zjadla
Zimne konkretnie mam rożki u nas idą te lody jak woda wiec kupuje całe opakowanie po 6 szt zazwyczaj pakowane;)
Ciepłe tak średnio mi smakują tez wieki nie jadłam -
O matko co za niesprawiedliwosc na tym swiecie
Ludzie niektorzy maja tyle kasy za to,ze tylkiem pokreca na scenie i nie wiedza co z tym robic, na byle zachcianki wydaja,a Ci ktorzy naprawde tych pieniedzy potrzebuja nie maja..
Na takie rzeczy w zyciu powinny byc zapewniane pieniadze bo to zycie malego dzieciatka bezbronnego..
A nie tylko jeszcze zdzieraja od ludzi ehhh szkoda slow ;/
Jestes juz z nami -
Ginger, dokladnie to samo robie kupuje hurtami pakowane lody
Mi ostatnio fajnie wchodzily kaktuski,a teraz jem ciagle twisterki.
Takie wodne jakos mi smakuja w ciazy
Masakra jak mnie wysypalo to szok
Jak mi mowili,ze pieknieje w ciazy i cera ladna tak teraz Malutka ze mnie wysywa wszystko co mam
Niech bierze Perelka moja mala:)
Dobrze,ze jak gdzies sie wyjdzie to szpachla idzie to ladnie zakryc i ludzi idzie zmylic hihiJestes juz z nami