Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wam zazdroszczę morza! Ja Zakopca nie lubię, krupówki i głośni turyści, czysty marketing.
W weekend mamy w planach zlot ciężarówek
McDonalds dał mi popalić- miałam zgagę cały wieczór, całą noc i teraz też. A rano okazało się, że gdy wyciągnęłam mięso z zamrażarki, to położyłam je obok karty z samochodu i nie dało się odpalić..
Dziś sprzątanie chyba w końcu. Podłogi nie przetarte od niedzieli
-
A no i po widoku sypialni Shibuyi napaliłam się na malowanie, ale dupa, u mnie tak widać łączenia płyt na ścianie, że nie przejdzie
będę musiała tapetować
Wg usg witam się w 25tc, niesamowite!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 09:27
-
Anet dziekuje
Na usg prenatalnym lekarz powiedzial nam ze na 70% dziewczynka, a teraz na polowkowym potwierdzono ze to ONANa poczatku nastawialam sie na synka, ale to chyba przez to ze kazdy mi mowil ze ladnie wygladam itd a do tego od zawsze chcialam zeby moja coreczka miala starszego brata ( takie niespelnione marzenie bo mam 2 braci ale mlodszych
)
Ale ciesze sie ze to bedzie Coreczkataka moja mala psiapsiula
Anet a ty bedziesz spala pod namiotem? Tez sie zastanawialam nad wypadem pod namiot ale moj m mi marudzi ze absolutnie ...
Dzis ide do gina wiec bede probowala dostac zwolnienie... sama nie wiem jak mam mu to powiedziec
Musze sie przejechac do Ikea po te worki skoro mowicie ze dobre - czeka mnie porzadek w szafie ( od 4mcy heh) bo juz sporo ubran nie zaloze w najblizszym czasie a takie worki to skarb przy malym metrazu.
Ehh nie kuscie tym morzem... maz mi objecal 4 dni, ale jak narazie nie mozemy ustalic terminu... to wesele brata to wizyta u lekarza, to on ma wyjazd z pracy to pozniej znowu wesele przyjaciolki ... ale nadzieja jeszcze nie umarla!
-
Dzień dobry,a mi nie wolno w tak dalekie podróże. Pozostaje mi wyjazd na wieś.
Magdalena powiedz, że źle się czujesz, że pracujesz po 12 godz. Musi dac Ci zwolnienie. Trzymam kciuki.
Wczoraj byłam na wizycie i muszę przyznać, że pani doktor z wizyty na wizytę robi się milsza. Pierwsza wizyta była tragiczna,a wczoraj już fajnie. Trochę porozmawialysmy,wyjaśniła kilka niewiadomych. Teraz czekam na usg polowkowe -
Natali ja też nie mogę nigdzie daleko ani na długo jechać
Teściowie jak się dowiedzieli, że w tym roku nie pojedziemy z nimi na wakacje (zawsze jeździmy razem) to są strasznie zawiedzeni, zastanawiają się, co będą sami robić. A ja i tak im zazdroszczę ehh
natali101 lubi tę wiadomość
-
Witam mamusie
Zbieram sie pomalu do gin :Pciekawe czy mi cokolwiek powie ten ginekolog bo pierwszy raz idę,do niego w ciążywiec może być zniesmaczony ze czemu,nie idę,do lekarza prowadzącego tylko do niego przyszłam
Ale trudno. Powiem mu najwyżej ze mój jest na urlopie a infekcje trzeba leczyć przeciez w ciąży..
Nie wiem tez czy dawać mu wyniki badan bo wolałabym żeby dal mi skierowanie na badania i żeby zrobila sobie na nfz chociaz raz..
-
Izulka jesli masz wyniki ok to nie musisz mu pokazywac poprosisz go tylko o skiero to zrobisz sobie na nfz, ale jesli wyniki cie martwia to bym je pokazala lekarzowi.
Aparatka a co z gin ktory prowadzil Ci wczesniejsza ciaze?
Nie bylas zadowolona i szukasz dalej?
Skarb skrobnij slowko jak sie czujesz, my tu sie martwimy o Ciebie, wiec odezwij sie!! -
No własnie to jest ta sama ginekolog co prowadzila moje poprzednie ciaze a ta jakos tak olewa. Prosze o dodatkowe skierowania na usg to nei bo po co a kij ze mam problem z łożyskiem bo sie lekko niby odklejalo i mala ma cos z nerka. No ale po co przeciez co mi to da. Takie podejscie jest mojej lekarki w tej ciazy. Krew ostatnio pobierana mialam na poczatku kwietnia bo tez po co.
Teraz mi dala na glukoze z łaska.
Dlatego postanowilam isc do innego a ze termin byl odlegly to chodzilam jeszcze do niej ale w piatek wkoncu ide do tego nowego wiec wszystko mi sprawdzi dokładnie mam nadzieje -
Izulka, a niech ci da z nfztu, należy się
Natali no tak, bo to, że się zna na kobiecych sprawach nie czyni lekarza wykwalifikowanym pod względem płodów.. A jak córka na obozie? No i jak minęła noc bez łóżek?
Dziewczyny, czy pojawia się wam już ta ciemna linia na brzuchu? Ja kilka dni temu zauważyłam taką cienką od wzgórka łonowego w stronę pępka. Tylko że ja mam ciemne włosy i oczy
aparatka nawet na nfz powinnaś mieć już 2 razy usg.. a krew i mocz mój gin bada mi co miesiąc. Już nie mówiąc o badaniach na choroby. A macie konflikt serologiczny z mężem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 10:52
natali101 lubi tę wiadomość
-
No to dziwne jest jej podejscie!! Powinna jeszcze wieksza opieka Cie objac ze wzgledu na prowadzenie kolejnej ciazy i faktu ze jedna po drugiej wiec to tez jest mega obiazenie dla organizmu!
Czasami sie zastanawiam co siedzi w glowach takich lekarzy.
Mam nadzieje, ze nowy lekarz bedzie mial zupelnie inne podejscie! -
nie wiem co z nią się stało zawsze było ok wszystko. No nic widocznie za długo jestem jej pacjentka. Zreszt ado niej i moja mama chodzi i moja siostra wiec wiec dziwne ma podejscie.
Straszne obciazenie jest dla organizmu caza po ciazy bo sama to zauwazam po skórze i po tym jak sie czuje nigdy nie mialam tak malo energii w sobie jak teraz