Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
ja jeszcze sobie leżę i leniuchuję
Małego przykryłam, wiec się słodko wierci od czasu do czasu choć wczoraj oczywiście wieczorem znowu mnie zestresował i nie dał znaku życia
ale już nie świrowałam tak bardzo jak ostatnio i poczekałam cierpliwie na dzisiaj rano
i było warto
Wczoraj na tych urodzinach non stop musiałam opowiadać o tym jak się czuję itp. itd.było dwóch takich maluchów i jeszcze bardziej zatęskniłam już za listopadem
takie słodziaki
-
cześć dziewczynki dzisiaj mam noc nie przespaną nie mogłam zasnąć jak tylko zamykałam ozy widziałam Kubusia bo tak ma mieć na imię maluszek mojej kolezanki. Kubuś ma siniczą wadę serca, a dokładnie wspólny pień tętniczy typ IV i ubytek w przegrodzie na 5,7cm. Przepisałam z smsa bo nie mogłam zapamiętać tej wady.
A tak poza tym nie moge sie tego piątku doczekać i wizyty:)
no coż wczoraj tak lezalam w lozku i stwierdzialam ze wogole nei czulam małej podczas dnia nawet po słodkim a ze lezał otwarty energetyk mojego to wzielam na szybko łyka i mala zaczeła sie ruszac. Ulżyło i troche wyrzuty sumienia wzieły ale przeciez jeden łyk nic nei zaszkodzi a mnie uspokoiłWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 07:46
-
Witam wsrod smetow, cos od wczoraj mnie trzyma. Nie pomogla lemoniada z kolezankami ... a jak wrocilam do domu to nawet nie mialam sie komu wyrzalic bo moj juz spal... a teraz juz wyszedl do pracy...
A wiec wstaje i ruszam z psiunia na spacer bo bryka jak kozka mala -
O to to, dlatego moje zadania na dzis to odebrac sukienke od krawcowej, pojechac do jyska i zwrocic worki prozniowe (do dupy sa, nie kupijcie, dobrze ze tylko 1 opakowanie otworzylam) i cos jezzcze sobie wymysle.
Nad morze tez mamy wyjechac, tylko wszystko coraz bardziej sie rozmywa, uh.
A kuedy jedziecie? -
Haen ambitnie -napewno sie polepszy samopoczucie:)
Sukienke skracalas ta co na wesele kupilas?
Ja musze jechac odebrac wyniki przeciwcial, pozniej wizyta u poloznej i gin. W miedzy czasie mam ochote na placki ziemniaczane z pieczarkami -Mala narobilas mi wczoraj apetytu
Stanelam na wage 1.7kg na + przez 2 tyga naprawde nie jem tyle slodyczy ... ale czeresni po 0.5kg plus inne owoce to i owszem ....
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
aparatka wrote:haen dobre worki prózniowe maja w IKEA ja mam kupione na zimowe rzeczy i sa super
Wiem, bo czesc mam stamtad, ale jakos mocy i czasu zabraklo na ikee, wiec z allegro kupilam i poki co sa ok;) kupilam takie fajne z wieszakiem na sukienki i te z 3, 2 sie rozszczelnily, ale takie zwykle nie:)
A te z jyska to badziew, bo nie maja tego otworu na odkurzacz, tylko recznie sie je proznuje (takie w pudelku, 3 szt.) -
Tak, ta co na wesele;)
Ja dzis odwaznie weszlam na wage i przez 1.5 tygodnia 0.7 kg, takze wczesniejszy duzy przyrost troche przyhamowal. Moje silne postanowienie to trzymanie w domu ze slodyczy gorzkiej czekolady samej lub dodatkami, bo takiej zjem 2-3 kostki i wystarczy. -
witam mamusie z samego rana, u nas dalej pogoda kijowa, i moje samopoczucie też jakieś "niewyraźne" idę na basen a popołudniu do koleżanki może i mnie się w końcu humor poprawi.W weekend zapowiadają mega upału u nas 25 stopni, jadę w piątek pod namioty do niedzieli trochę się chillować a w przyszłym tygodniu mooooorze
Mała nie przejmuj się wagą, ja też was doganiam plus 8- ale już się tym nie przejmuje, chodakowska już czeka i zimą idzie w ruch
Hean a kiedy masz to wesele? jeden dzień? Czy szalejecie dwa dni?
Madalena kiedy śmigasz na l4? gratuluję córeczki (nie wiem, czy wiedziałaś wcześniej, że będzie ONA) czy teraz na połówkowych się dowiedziałaś
MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Haen, jedziemy dokładnie za dwa tygodnie
Aparatka, my właśnie mamy bliżej góry, dlatego mnie osobiście ciągnie nad morze, od zawszeGóry są dla mnie dobre na weekendowy wypad albo nawet jednodniową wycieczkę
Ja się miałam dzisiaj zważyć, ale zapomniałamxD
haen, aparatka lubią tę wiadomość
-
W sb wesele, wyjezdzamy w pt bo 400 km do zrobienia, wiec na spokojnie dojedziemy. Hotel ma fajne zaplecze, pare mloda i gosci weselnych uwielbiamy, wiec licze na to, ze bedzie milo i to bedzie udany weekend:)
Zorro, widzialam te pojedyncze worki, ale uznalam, ze sa za drogie i wzielam takie pakowane po 3. W ogole uwielbiam worki prozniowe i lubie patrzec, jak odkurzacz zasysa to wolne powietrzemoodliszka, Zorro lubią tę wiadomość