Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To Ciebie męczy i za mnie dzisiaj
Niby wiem, ze objawy raz są raz ich nie ma. Ale jeśli znowu przyjdzie mi znosić porażkę to nie wiem jak sobie z tym poradzę. Już ostatnio otarłam się o depreche i dłuuugo dochodziłam do siebie. Ale nie widzę innej opcji teraz, musi się udać. Mąż się tak cieszy.. jak nigdy wcześniej. Ciągle powtarza, że jest już gotowy na dziecko a wcześniej nie był tego do końca pewny.. Zapadnę się pod ziemię jak znowu go zawiodę.. -
witam u mnie objawy raz sa raz tez ich nie ma ale nie placze jak ich nie ma bo wtedy lepiej sie czuje co do nocek to przesypiam w pracy siadam na przerwie sniadaniowej i mi oczy leca odkad jestem w ciazy to moj wstaje do naszego 16msc dziecka i podaje jej picie ja juz nie pamietam kiedy ostatnio wstalam do malej hehe dzis boje sie bo mam rozmowe z kierownikiem a ona slyszalam ze troche nerwowa ostatnio wiec poprosilam moja znajoma o wejscie ze mna do niej bo mnie z tego stresu az brzuszek boli i sie za mocno stresuje trzymajcie kciuki za mnie dziewczyny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie U mnie imprezka wyszła super, a w niedzielę w ramach odpoczynku mąż zaprosił mnie na rewelacyjny obiad
Ale się wczoraj wystraszyłam- dość sporo śluzu ze mnie leci. Przez chwilę myślałam, że ze dwie kropeczki są lekko brązowe, ale stwierdziłam, że jednak nie. Czemu w ogóle ze mnie leci?
Lekarza mam na jutro -
Mala_Czarna_89 wrote:Witajcie U mnie imprezka wyszła super, a w niedzielę w ramach odpoczynku mąż zaprosił mnie na rewelacyjny obiad
Ale się wczoraj wystraszyłam- dość sporo śluzu ze mnie leci. Przez chwilę myślałam, że ze dwie kropeczki są lekko brązowe, ale stwierdziłam, że jednak nie. Czemu w ogóle ze mnie leci?
Lekarza mam na jutro
Większa ilość śluzu to normalka Wystarczy, że więcej pijesz w ciągu dnia i już będzie go więcej. -
nick nieaktualny
-
Lola87 wrote:Mam dzisiaj wizyte i mega stres... Niby nie byłam zadowolona ze zaszłam w ciąże tak szybko ale teraz sie martwie czy bedzie wszystko ok.
-
Izzy wrote:Większa ilość śluzu to normalka Wystarczy, że więcej pijesz w ciągu dnia i już będzie go więcej.
Aaaa i dowiedziałam się, że w maju za rok jedziemy na wesele do Krakowa, tzn, że trzeba będzie tam nocować. A w maju mam jeszcze komunię córeczki. I półroczne dziecko- ciekawe co to będzie -
nick nieaktualny
-
Izzy ja też nie mam objawów czasami pojawiają się wieczorne mdlosci. W poprzednich ciązach a przeszłam aż dwie obie od początku spedziałam w wc przytulona do kibelka nie mogłam nic jeść pić, cycki to mysałam ze mi eksplodują a w tej no nic dwa razy mnei zemdliło wieczorem i tyle.
maia1991 pewnie ze damy rade ale widomo jak to jest pierwsza myśl kurde jak cieżko bedzie.
Mnei czeka w maju zmiana mieszkania na cos wiekszego i w połowie kwietnia otwarcie swojego sklepu z ciuchami. Wiec troszke zmian w moim życiu sie szykuje. Dodatkowo rozkręcam swoje handmade dla dzieci i tak wszytsko na raz sie nazbieralo:) -
U mnie tylko w lipcu tego roku weselicho to już będzie brzuch widać.
Lola a przeprowadzkę już przed ciążą planowaliście? Bo my z mężem teraz dopiero myślimy, że za rok, dwa musimy poszukać czegoś większego. Mamy dwa pokoje przechodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 11:20
-
Lola87 wrote:Izzy ja też nie mam objawów czasami pojawiają się wieczorne mdlosci. W poprzednich ciązach a przeszłam aż dwie obie od początku spedziałam w wc przytulona do kibelka nie mogłam nic jeść pić, cycki to mysałam ze mi eksplodują a w tej no nic dwa razy mnei zemdliło wieczorem i tyle.
maia1991 pewnie ze damy rade ale widomo jak to jest pierwsza myśl kurde jak cieżko bedzie.
Mnei czeka w maju zmiana mieszkania na cos wiekszego i w połowie kwietnia otwarcie swojego sklepu z ciuchami. Wiec troszke zmian w moim życiu sie szykuje. Dodatkowo rozkręcam swoje handmade dla dzieci i tak wszytsko na raz sie nazbieralo:) -
Ja dziś na 20:00 wizyta. Trzymajcie kciuki...moze zobacze maleńkie serduszko w końcu! !! Mała Czarna ja tez juz brzucholem świece..w sumie wage mam ok ale jakies takie rodzinne tendencje mam do tego ze ten brzuszek normalnke wygląda na ciązowy a teraz juz jak wode nabrałam i gaziki to juz calkiem piąty miesiąc hahaha
Izzy lubi tę wiadomość
-
U nas 2 śluby w tym sezonie: 2 maja i 11 lipca
Jakie preparaty przyjmujecie? Ja inofolic kończę (pozniej zwykły kwasik) i magnez z kwasem foliowym i witaminami z grupy B. A myślę nad witaminkami - oczywiście po konsultacji z dr
Ja za to zrobiłam się bardziej senna - co jest dosyć męczące, bo z natury lubię sporo spać