Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBuffy wrote:Czy was też tak w okolicy pępka pobolewa/kłuje?
Mnie dziś cały dzień ciągnie w prawej pachwinie.
Wróciliśmy z weekendu mój mąż cierpliwie znosił moje ciągłe siku a mieliśmy do przejechania 300km.
Jutro pójdę porozmawiać z szefową bo w piątek muszę być zwolniona na wizytę lekarska i nie wiem jak ona to przyjmie boje się strasznie...
Ja też mam biust powiększony i też to pewnie się już o f obije czy macie może sprawdzone sklepy z biustonoszami w tych rozmiarach? -
Cześć dziewczyny! Ja mam bardzo duże piersi większe niż f i powiem wam, że właśnie bardzo się boje powiększających się piersi na razie stare staniki pasują jeśli chodzi o sklepy z dobrą bielizną i duża bo chyba nawet do rozmiar k ma Dalia i na pewno brytyjska firma bieliźniana Freya ale oni są drodzy natomiast biustonosze są super
-
Ja normalnie noszę 70C, ale teraz chodzę tylko w sportowych i dwóch jakichś większych, które kiedyś źle dobrałam, więc pewnie się teraz miseczka D zrobiła.
A jak tam u was ze spodniami?
Ja się już w jedne nie dopinam...wyskoczył mi brzuszek W obciśniętych bluzkach wyglądam jakbym się strasznie objadła.
-
nick nieaktualny
-
Buffy nie panikuj, też mnie tak boli. Zresztą co chwilę inaczej mnie boli.. Po bokach, kłuje, na środku, ciągnie.. Ale nie martwie się. Nie dopuszczam do siebie myśli, że może być inaczej niż dobrze.
Właśnie wróciliśmy od znajomych którzy mają półrocznego synka. Pierwsza 3 miesiące starań, pierwsza ciąża i wszystko udane. Dlaczego mnie ma się nie udać za czwartym razem??? Musi być dobrze.
Co do bielizny w większych rozmiarach - Dalia, droga ale warto.
A brzuszek.. oj widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 21:09
ewulek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie też kłuje po bokach - jajniki zapewne i bulgocze po większości posiłków Widać już różnicę, bo gdzieś traci mi się talia, jak się patrzy z boku
A ponieważ sama noszę rozmiar E lub F polecam stronę kontri.pl - czasami są świetne promocje i duże rozmiary -
nick nieaktualny
-
witam was nie bylo mnie tutaj dawno ja mam piersi b i nic w tej ciazy nir urosly nie wiem dlaczego bo w pierwszej to mialam baardzoo duze hehe co do bolu brzucha boli mnie bardzo ale to pewnie dlatego ze jutro bd rozmawiala z kierowniczka o mojej ciazy i tez tak jak galaretka bardzo sie boje tej rozmowy stres itp dlatego boli mnie brzuch i kregoslup u mnie juz maly brzuszek jest poniewaz jestem po ciazy i skora naciagnieta jest a wiec do jutra dziewczynki uciekam spac papa dobrej nocki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 23:09