X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • madzi4aam Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie. ..

km5supjy0xczfwah.png
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najważniejsze że wszystko dobrze:)) a jak wasze brzuszki ;D ciekawe keidy będą widoczne ;))

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy was też tak w okolicy pępka pobolewa/kłuje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wrote:
    Czy was też tak w okolicy pępka pobolewa/kłuje?

Mnie dziś cały dzień ciągnie w prawej pachwinie.

Wróciliśmy z weekendu mój mąż cierpliwie znosił moje ciągłe siku a mieliśmy do przejechania 300km.

Jutro pójdę porozmawiać z szefową bo w piątek muszę być zwolniona na wizytę lekarska i nie wiem jak ona to przyjmie boje się strasznie...

Ja też mam biust powiększony i też to pewnie się już o f obije czy macie może sprawdzone sklepy z biustonoszami w tych rozmiarach?

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Ja mam bardzo duże piersi większe niż f i powiem wam, że właśnie bardzo się boje powiększających się piersi na razie stare staniki pasują ;) jeśli chodzi o sklepy z dobrą bielizną i duża bo chyba nawet do rozmiar k ma Dalia i na pewno brytyjska firma bieliźniana Freya ale oni są drodzy :/ natomiast biustonosze są super :)

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja normalnie noszę 70C, ale teraz chodzę tylko w sportowych i dwóch jakichś większych, które kiedyś źle dobrałam, więc pewnie się teraz miseczka D zrobiła.
    A jak tam u was ze spodniami?
    Ja się już w jedne nie dopinam...wyskoczył mi brzuszek :P W obciśniętych bluzkach wyglądam jakbym się strasznie objadła.

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naczytałam sie, że ból w okolicy pępka może być zwiastunek zapalenia wyroczka robaczkowego.....

• Nuffeq Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa bardzo mi przykro :-( Trzymaj się kochana.

17u9j44jl3novlzi.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy nie panikuj, też mnie tak boli. Zresztą co chwilę inaczej mnie boli.. Po bokach, kłuje, na środku, ciągnie.. Ale nie martwie się. :) Nie dopuszczam do siebie myśli, że może być inaczej niż dobrze.
    Właśnie wróciliśmy od znajomych którzy mają półrocznego synka. Pierwsza 3 miesiące starań, pierwsza ciąża i wszystko udane. Dlaczego mnie ma się nie udać za czwartym razem??? Musi być dobrze. :)

Co do bielizny w większych rozmiarach - Dalia, droga ale warto.

A brzuszek.. oj widać. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 21:09

ewulek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izzy też cię tak kłuje w pępku? A silniej jak kaszlniesz czy masz czkawkę albo schylasz się?

• Izzy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak kichne najbardziej i jak smarkam. Tak może bardziej po bokach niż pod pepkiem. Ale aż mnie zgieło w pół ze dwa razy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuje w brzuchu takie bulgotanie czasem jak by coś tam było i kopnęło :P kłucie też
    A co do brzucha w pierwszej ciąży brzuch dopiero mi w 3 miesiącu było widać ale teraz pewnie wcześniej bo mam skórę rozciągnięta :P

• Izzy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok bulgotanie też i to głośne. Aż mąż się nie raz zaśmieje :D
    Z jednej strony ciesze się, że już brzuszek widać ale z drugiej.. jaki będzie później? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tak centralnie w pępku. Ginekolog odpisała mi jedynie by skonsultować się w szpitalu. Czuję niesmak po jej lakonicznej odpowiedzi.

• Izzy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może podjedź na IP? Dla spokoju.. po co masz się stresować?
    Mnie od 10 minut cały czas kłuje po prawej stronie w okolicy jajnika. Ale da się wytrzymać b

• Nala85 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też kłuje po bokach - jajniki zapewne i bulgocze po większości posiłków :P Widać już różnicę, bo gdzieś traci mi się talia, jak się patrzy z boku :P
    A ponieważ sama noszę rozmiar E lub F polecam stronę kontri.pl - czasami są świetne promocje i duże rozmiary :)

• Izzy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, od kilku dni mam wrażenie przy zakładaniu luteiny a nawet podcieraniu w kibelku, że mam bardzo nisko szyjke.. wręcz nienaturalnie. W ciąży chyba szyjka powinna iść do góry?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wspominam wizyt na IP dobrze więc raczej nie będę jechać tam, poczekam do rana, jak będzie bardzo bolało pojadę do innego ginekologa.

• maia1991 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was nie bylo mnie tutaj dawno ja mam piersi b i nic w tej ciazy nir urosly nie wiem dlaczego bo w pierwszej to mialam baardzoo duze hehe co do bolu brzucha boli mnie bardzo ale to pewnie dlatego ze jutro bd rozmawiala z kierowniczka o mojej ciazy i tez tak jak galaretka bardzo sie boje tej rozmowy stres itp dlatego boli mnie brzuch i kregoslup u mnie juz maly brzuszek jest poniewaz jestem po ciazy i skora naciagnieta jest :) a wiec do jutra dziewczynki uciekam spac papa dobrej nocki <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 23:09

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami w 9 tygodniu. :) Ale ten czas leci.. Oby do listopada!
    Miłego dnia :)

ewulek lubi tę wiadomość

‹‹ 81 82 83 84 85 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ