X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • madzi4aam Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie. ..

km5supjy0xczfwah.png
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najważniejsze że wszystko dobrze:)) a jak wasze brzuszki ;D ciekawe keidy będą widoczne ;))

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy was też tak w okolicy pępka pobolewa/kłuje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wrote:
    Czy was też tak w okolicy pępka pobolewa/kłuje?

Mnie dziś cały dzień ciągnie w prawej pachwinie.

Wróciliśmy z weekendu mój mąż cierpliwie znosił moje ciągłe siku a mieliśmy do przejechania 300km.

Jutro pójdę porozmawiać z szefową bo w piątek muszę być zwolniona na wizytę lekarska i nie wiem jak ona to przyjmie boje się strasznie...

Ja też mam biust powiększony i też to pewnie się już o f obije czy macie może sprawdzone sklepy z biustonoszami w tych rozmiarach?

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Ja mam bardzo duże piersi większe niż f i powiem wam, że właśnie bardzo się boje powiększających się piersi na razie stare staniki pasują ;) jeśli chodzi o sklepy z dobrą bielizną i duża bo chyba nawet do rozmiar k ma Dalia i na pewno brytyjska firma bieliźniana Freya ale oni są drodzy :/ natomiast biustonosze są super :)

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja normalnie noszę 70C, ale teraz chodzę tylko w sportowych i dwóch jakichś większych, które kiedyś źle dobrałam, więc pewnie się teraz miseczka D zrobiła.
    A jak tam u was ze spodniami?
    Ja się już w jedne nie dopinam...wyskoczył mi brzuszek :P W obciśniętych bluzkach wyglądam jakbym się strasznie objadła.

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naczytałam sie, że ból w okolicy pępka może być zwiastunek zapalenia wyroczka robaczkowego.....

• Nuffeq Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa bardzo mi przykro :-( Trzymaj się kochana.

17u9j44jl3novlzi.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy nie panikuj, też mnie tak boli. Zresztą co chwilę inaczej mnie boli.. Po bokach, kłuje, na środku, ciągnie.. Ale nie martwie się. :) Nie dopuszczam do siebie myśli, że może być inaczej niż dobrze.
    Właśnie wróciliśmy od znajomych którzy mają półrocznego synka. Pierwsza 3 miesiące starań, pierwsza ciąża i wszystko udane. Dlaczego mnie ma się nie udać za czwartym razem??? Musi być dobrze. :)

Co do bielizny w większych rozmiarach - Dalia, droga ale warto.

A brzuszek.. oj widać. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 21:09

ewulek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izzy też cię tak kłuje w pępku? A silniej jak kaszlniesz czy masz czkawkę albo schylasz się?

• Izzy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak kichne najbardziej i jak smarkam. Tak może bardziej po bokach niż pod pepkiem. Ale aż mnie zgieło w pół ze dwa razy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuje w brzuchu takie bulgotanie czasem jak by coś tam było i kopnęło :P kłucie też
    A co do brzucha w pierwszej ciąży brzuch dopiero mi w 3 miesiącu było widać ale teraz pewnie wcześniej bo mam skórę rozciągnięta :P

• Izzy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok bulgotanie też i to głośne. Aż mąż się nie raz zaśmieje :D
    Z jednej strony ciesze się, że już brzuszek widać ale z drugiej.. jaki będzie później? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tak centralnie w pępku. Ginekolog odpisała mi jedynie by skonsultować się w szpitalu. Czuję niesmak po jej lakonicznej odpowiedzi.

• Izzy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może podjedź na IP? Dla spokoju.. po co masz się stresować?
    Mnie od 10 minut cały czas kłuje po prawej stronie w okolicy jajnika. Ale da się wytrzymać b

• Nala85 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też kłuje po bokach - jajniki zapewne i bulgocze po większości posiłków :P Widać już różnicę, bo gdzieś traci mi się talia, jak się patrzy z boku :P
    A ponieważ sama noszę rozmiar E lub F polecam stronę kontri.pl - czasami są świetne promocje i duże rozmiary :)

• Izzy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, od kilku dni mam wrażenie przy zakładaniu luteiny a nawet podcieraniu w kibelku, że mam bardzo nisko szyjke.. wręcz nienaturalnie. W ciąży chyba szyjka powinna iść do góry?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wspominam wizyt na IP dobrze więc raczej nie będę jechać tam, poczekam do rana, jak będzie bardzo bolało pojadę do innego ginekologa.

• maia1991 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was nie bylo mnie tutaj dawno ja mam piersi b i nic w tej ciazy nir urosly nie wiem dlaczego bo w pierwszej to mialam baardzoo duze hehe co do bolu brzucha boli mnie bardzo ale to pewnie dlatego ze jutro bd rozmawiala z kierowniczka o mojej ciazy i tez tak jak galaretka bardzo sie boje tej rozmowy stres itp dlatego boli mnie brzuch i kregoslup u mnie juz maly brzuszek jest poniewaz jestem po ciazy i skora naciagnieta jest :) a wiec do jutra dziewczynki uciekam spac papa dobrej nocki <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 23:09

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami w 9 tygodniu. :) Ale ten czas leci.. Oby do listopada!
    Miłego dnia :)

ewulek lubi tę wiadomość

‹‹ 81 82 83 84 85 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ