Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Giannaa wrote:Niestety moje plamienia okazały się początkiem okresu, lekarz w szpitalu stwierdził, że macica jest czysta...to była ciąza biochemiczna. Na tym etapie żegnam się z Wami. I życzę każdej z Was donoszenia ciąży i urodzenia zdrowego dzidziusia
Przykro mi bardzo, tulę mocno, trzymaj sie dzielnieGiannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie chodziło mi o to, zeby forum zniszczyc:) tam jest łatwiej sie porozumiec..różne tematy mozemy poruszac na wspolnej drodze ciazy... a tutaj..starczy pare godzin nie wejsc i niewiadomo co sie dzieje:)ciezko odnalezc cokolwiek... sprawdziło sie to swietnie na mojej poprzedniej grupie z ovu... do dzis mamy kontakt..znamy sie... sporo z nas spotkalo sie juz z brzuszkami, potem z dziecmi:) i jest wsparcie:) najpierw przy pierwszych dolegliwosciach a teraz przy buntach naszych prawie 1,5rocznych złosników:) ale wiadomo, to tylko propozycja:)kto nie bedzie chciał skorzystac- wiadomo, nie musi:)
respondeca, Izzy, Fufka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja póki co zostaję tutaj , bo korzystam z internetu w telefonie , a ten nie wszystko ogarnia. Dlatego też nie mam jeszcze suwaczka,ale we wtorek wizyta i usg mam nadzieję że już będzie serduszko biło to u suwaczek wstawię. Miłego dnia dziewczyny.
Kasia Kraków lubi tę wiadomość