Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGianna przykro mi bardzo.... bedzie dobrze musi!!
Izzy wyslalam ci zaproszenie do grona przyjaciółek ...to wyślij mi link do fb...chodz juz należę do grupy jednej z staraniem i tak zostajemy i tam;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 10:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi się najbardziej podoba to, że są takie pełne i sterczące, a nie takie zwisy Mojemu też, chociaż z dotykiem podobnie
Ja mam dzisiaj straszny dzień, jestem tak zmęczona jakbym wczoraj nie wiem co robiła. Wprawdzie sprzątałam wczoraj, ale żeby aż tak mnie to rozwaliło? Macie też tak? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie też wymioty narazie nie mączą !
Piersi są wrażliwe ale lewa piers i sutek no najlepiej w gips zalać bo sie nie da dotknąć ;(
U mnie problem jest inny wszyscy w domu mega chorzy Synek a mąż to już ledwie żywy i boję się że się zarażę ;/ zażywam wit C od 3miesiecy bale i tak martwię się ze i ja zachoruje a w ciazy to chyba nie jest ok tak chorować ;/
-
Właśnie wróciłam.. trafiłam nw bardzo niemiły duet pielęgniarki z lekarzem.. przebadal ginekologicznie i stwierdził, ze ryzeczywiscie brudze.. zrobil usg i powiedział ze serce bije. Koleś ma 1 cm 3 mm.. jak bylam 13 marca u lekarza to miał 3 mm.. widziałam juz rączki,taka glista mała:) chciał mnie zostawić w szpitalu ale ostatecznie odmowilam bo co oni mi więcej zrobią.. mam leżeć. a on powiedział do mnie 'no ja panią w szpitalu nie pokropie wodą zycia' także wole leżeć w domu. Przepisal następne leki.. także teraz biore: luteine 3 x po dwie tabl, duphaston 3x1, dwa razy w tyg zastrzyki clexane, acard, zaax, omegamed forte i folik..
agulla03 lubi tę wiadomość