X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, grupa na fb jest dobrowolna. A przecież można się udzielać tu i tu. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna przykro mi bardzo....;-) bedzie dobrze musi!!

Izzy wyslalam ci zaproszenie do grona przyjaciółek ...to wyślij mi link do fb...chodz juz należę do grupy jednej z staraniem i tak zostajemy i tam;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 10:52

• Kitaja Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna wspolczuje,trzymaj sie i nie poddawaj

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • zytka Przyjaciółka

Wysłany: 22 marca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zostaje tutaj :) jest mi dzis nie dobrze, nie wymiotuje ale jakos mi tak w zoladku nieciekawie. A zaraz mam gosci, bo na komunie przyjada prosic a pozniej na wesele, maz musi rzadzic w kuchni. Bo ja poleguje

• madzi4aam Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.. zaczęłam mocno plamic na brązowo.. zaraz podjadę na IP niech chociaż zrobią usg..

km5supjy0xczfwah.png
  • liri Ekspertka

Wysłany: 22 marca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia daj znac

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, że w jeden na pewno niekwestionowany atut ciąży jest taki, że już teraz piersi urosły mi o jeden rozmiar :p

Ona_89', ewulek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia trzymam kciuki by było ok!!!

• MW26 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzi4aam trzymaj się dzielnie musi być wszystko dobrze.

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara musisz wysłać zaproszenie do Iiri i jej podać linka do swojego fb. Wtedy zaprosi Cię do grupy :)

Madzi4aam daj koniecznie znać!! Trzymam kciuki, będzie dobrze <3

perelka89 lubi tę wiadomość

• Izzy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wrote:
    Powiem wam, że w jeden na pewno niekwestionowany atut ciąży jest taki, że już teraz piersi urosły mi o jeden rozmiar :p
    O tak, mąż zachwycony :D Szkoda, że dotknąć się tych cycków nie da...

• Nala85 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się najbardziej podoba to, że są takie pełne i sterczące, a nie takie zwisy :P Mojemu też, chociaż z dotykiem podobnie :P
    Ja mam dzisiaj straszny dzień, jestem tak zmęczona jakbym wczoraj nie wiem co robiła. Wprawdzie sprzątałam wczoraj, ale żeby aż tak mnie to rozwaliło? Macie też tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z dotykiem nie jest źle, powiedzmy, że nauczył się już odpowiednio z nimi obcować :p

ewulek lubi tę wiadomość

• Kasia Kraków Przyjaciółka

Wysłany: 22 marca 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z dotykiem tez masakra :( ja przed ciaza mialam D a teraz to nawet nie chce myslec jak sie powieksza :(.

Aaaa i chyba sobie wykrakalam to ze nic mi sie nie dzieje bo dzisiaj mialam pierwsze przywitanie z WC!!! Masakra

relg6iyefsp2hc2t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze ani razu nie wymiotowałam choć rano tuż po obudzeniu się odczuwam mdłości, ale jak zjem to z reguły przechodzą bądź stają się lżejsze, do zniesienia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też wymioty narazie nie mączą !
    Piersi są wrażliwe ale lewa piers i sutek no najlepiej w gips zalać bo sie nie da dotknąć ;(

U mnie problem jest inny wszyscy w domu mega chorzy Synek a mąż to już ledwie żywy i boję się że się zarażę ;/ zażywam wit C od 3miesiecy bale i tak martwię się ze i ja zachoruje a w ciazy to chyba nie jest ok tak chorować ;/

• agulla03 Ekspertka

Wysłany: 22 marca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny u mnie od dziś 7 tydz. i właśnie zaczełam wymiotować, zgaga potworna.Wstręt do mięsa. Wizyta pierwsza u lekarza za 2 dni. Pozdrawiam

agulla03
    w4sqe6hh5fx520tr.png
    iv09j48amr8jldkh.png
  • madzi4aam Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam.. trafiłam nw bardzo niemiły duet pielęgniarki z lekarzem.. przebadal ginekologicznie i stwierdził, ze ryzeczywiscie brudze.. zrobil usg i powiedział ze serce bije. Koleś ma 1 cm 3 mm.. jak bylam 13 marca u lekarza to miał 3 mm.. widziałam juz rączki,taka glista mała:) chciał mnie zostawić w szpitalu ale ostatecznie odmowilam bo co oni mi więcej zrobią.. mam leżeć. a on powiedział do mnie 'no ja panią w szpitalu nie pokropie wodą zycia' także wole leżeć w domu. Przepisal następne leki.. także teraz biore: luteine 3 x po dwie tabl, duphaston 3x1, dwa razy w tyg zastrzyki clexane, acard, zaax, omegamed forte i folik..

agulla03 lubi tę wiadomość

km5supjy0xczfwah.png
  • madzi4aam Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeśli chodzi o cycki... wolałabym żeby były mniejsze ;( normalnie noszę 75F.. a w tej chwili staniki ktore niedawno kupiłam juz sa za małe..:/

km5supjy0xczfwah.png
  • agulla03 Ekspertka

Wysłany: 22 marca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też noszę roz. 75f, a niedługo to chyba zabraknie dla mnie rozmiarówki.

agulla03
    w4sqe6hh5fx520tr.png
    iv09j48amr8jldkh.png
‹‹ 80 81 82 83 84 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ