X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, grupa na fb jest dobrowolna. A przecież można się udzielać tu i tu. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna przykro mi bardzo....;-) bedzie dobrze musi!!

Izzy wyslalam ci zaproszenie do grona przyjaciółek ...to wyślij mi link do fb...chodz juz należę do grupy jednej z staraniem i tak zostajemy i tam;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 10:52

• Kitaja Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna wspolczuje,trzymaj sie i nie poddawaj

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • zytka Przyjaciółka

Wysłany: 22 marca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zostaje tutaj :) jest mi dzis nie dobrze, nie wymiotuje ale jakos mi tak w zoladku nieciekawie. A zaraz mam gosci, bo na komunie przyjada prosic a pozniej na wesele, maz musi rzadzic w kuchni. Bo ja poleguje

• madzi4aam Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.. zaczęłam mocno plamic na brązowo.. zaraz podjadę na IP niech chociaż zrobią usg..

km5supjy0xczfwah.png
  • liri Ekspertka

Wysłany: 22 marca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia daj znac

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, że w jeden na pewno niekwestionowany atut ciąży jest taki, że już teraz piersi urosły mi o jeden rozmiar :p

Ona_89', ewulek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia trzymam kciuki by było ok!!!

• MW26 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzi4aam trzymaj się dzielnie musi być wszystko dobrze.

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara musisz wysłać zaproszenie do Iiri i jej podać linka do swojego fb. Wtedy zaprosi Cię do grupy :)

Madzi4aam daj koniecznie znać!! Trzymam kciuki, będzie dobrze <3

perelka89 lubi tę wiadomość

• Izzy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wrote:
    Powiem wam, że w jeden na pewno niekwestionowany atut ciąży jest taki, że już teraz piersi urosły mi o jeden rozmiar :p
    O tak, mąż zachwycony :D Szkoda, że dotknąć się tych cycków nie da...

• Nala85 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się najbardziej podoba to, że są takie pełne i sterczące, a nie takie zwisy :P Mojemu też, chociaż z dotykiem podobnie :P
    Ja mam dzisiaj straszny dzień, jestem tak zmęczona jakbym wczoraj nie wiem co robiła. Wprawdzie sprzątałam wczoraj, ale żeby aż tak mnie to rozwaliło? Macie też tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z dotykiem nie jest źle, powiedzmy, że nauczył się już odpowiednio z nimi obcować :p

ewulek lubi tę wiadomość

• Kasia Kraków Przyjaciółka

Wysłany: 22 marca 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z dotykiem tez masakra :( ja przed ciaza mialam D a teraz to nawet nie chce myslec jak sie powieksza :(.

Aaaa i chyba sobie wykrakalam to ze nic mi sie nie dzieje bo dzisiaj mialam pierwsze przywitanie z WC!!! Masakra

relg6iyefsp2hc2t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze ani razu nie wymiotowałam choć rano tuż po obudzeniu się odczuwam mdłości, ale jak zjem to z reguły przechodzą bądź stają się lżejsze, do zniesienia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też wymioty narazie nie mączą !
    Piersi są wrażliwe ale lewa piers i sutek no najlepiej w gips zalać bo sie nie da dotknąć ;(

U mnie problem jest inny wszyscy w domu mega chorzy Synek a mąż to już ledwie żywy i boję się że się zarażę ;/ zażywam wit C od 3miesiecy bale i tak martwię się ze i ja zachoruje a w ciazy to chyba nie jest ok tak chorować ;/

• agulla03 Ekspertka

Wysłany: 22 marca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny u mnie od dziś 7 tydz. i właśnie zaczełam wymiotować, zgaga potworna.Wstręt do mięsa. Wizyta pierwsza u lekarza za 2 dni. Pozdrawiam

agulla03
    w4sqe6hh5fx520tr.png
    iv09j48amr8jldkh.png
  • madzi4aam Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam.. trafiłam nw bardzo niemiły duet pielęgniarki z lekarzem.. przebadal ginekologicznie i stwierdził, ze ryzeczywiscie brudze.. zrobil usg i powiedział ze serce bije. Koleś ma 1 cm 3 mm.. jak bylam 13 marca u lekarza to miał 3 mm.. widziałam juz rączki,taka glista mała:) chciał mnie zostawić w szpitalu ale ostatecznie odmowilam bo co oni mi więcej zrobią.. mam leżeć. a on powiedział do mnie 'no ja panią w szpitalu nie pokropie wodą zycia' także wole leżeć w domu. Przepisal następne leki.. także teraz biore: luteine 3 x po dwie tabl, duphaston 3x1, dwa razy w tyg zastrzyki clexane, acard, zaax, omegamed forte i folik..

agulla03 lubi tę wiadomość

km5supjy0xczfwah.png
  • madzi4aam Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeśli chodzi o cycki... wolałabym żeby były mniejsze ;( normalnie noszę 75F.. a w tej chwili staniki ktore niedawno kupiłam juz sa za małe..:/

km5supjy0xczfwah.png
  • agulla03 Ekspertka

Wysłany: 22 marca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też noszę roz. 75f, a niedługo to chyba zabraknie dla mnie rozmiarówki.

agulla03
    w4sqe6hh5fx520tr.png
    iv09j48amr8jldkh.png
‹‹ 80 81 82 83 84 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ