X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och Izzy my też zaczynamy 3 miesiąc ale to poważnie brzmi :)

Próbuje się zebrać do pracy ale nie idzie mi to nic a nic znowu wyjdę nie ogarnięta...trzymajcie kciuki za dzisiejsze rozmowy z szefowymi :)

ewulek, maia1991 lubią tę wiadomość

• MW26 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki. Mnie rozmowa czeka jutro, tzn jeśli będzie już serduszko to dostanę L4 . Nie wiem jak to przyjmą w pracy ,ale maleństwo jest najważniejsze.pozdrawiam i życzę miłego dnia

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka, 3 miesiąc to już coś! ;) Modlę się, żeby serce mojego maleństwa dalej biło..

I powodzenia na rozmowach laski ;)

maia1991 lubi tę wiadomość

• zytka Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzis mecza mdlosci, tzn nie wymiotuje ale mi tak niedobrze w zoladku jakbym miala kaca. Jeszcze nie wstalam z lozka, jak sobie radzicie z takimi dolegliwosciami? Bo jutro juz ide do pracy...

• Izzy Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zytka u mnie cuda robi ciepły rumianek na czczo. :)

• szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczynki:)

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się zaczyna wg ostatniej miesiączki 8 tydzień, a objawów nic :( Pojutrze wizyta i zobaczymy czy jest zarodek, tydzień temu był tylko pęcherzyk 6,5 mm... Nie wiem jak ja do środy wytrzymam, cały czas o tym myślę :( Chciałabym żeby wszystko było dobrze...

• Amberla Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello Listopadówki ;) Ani się obejrzycie a będziecie w połowie, jak my ;) A ja piszę tu, bo nie mogę dorwać Madziary! Madziara, jeśli to czytasz - wieeeelkie gratulacje i trzymam bardzo mocno kciuki :))))

Wysłany: 23 marca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    A mi się zaczyna wg ostatniej miesiączki 8 tydzień, a objawów nic :( Pojutrze wizyta i zobaczymy czy jest zarodek, tydzień temu był tylko pęcherzyk 6,5 mm... Nie wiem jak ja do środy wytrzymam, cały czas o tym myślę :( Chciałabym żeby wszystko było dobrze...
    ja tez początek 8 tygodnia a brak objawów a serduszko widziałam w środę więc nic się nie martw :))

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem dzisiaj jakaś zestresowana :( Mam dzwonić do lekarza koło 17 i umówić się na usg. Myślałam, że wytrzymam do 12tc ale raczej nie..

• madzi4aam Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) ja mam nadzieje, że małych da mi chwile odpocząć i od nerwów i od objawów :)) to i ja mogę się przywitać w 9 tygodniu :)) chodz maluch o parę dni młodszy więc nie wiem juz jak to liczyć; )

Izzy lubi tę wiadomość

km5supjy0xczfwah.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to dziś odpuściłam sobie jedne zajęcia i idę na godzinę później ;p
    Miałam ciężką noc i musze to sobie odbić :)

• madzi4aam Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izzy ja do 12 tyg to zwariowałabym;)

km5supjy0xczfwah.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy czemu ciężka noc?

• agulla03 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja w po nocach spać nie mogę, co chwilę się budzę, wczoraj miałam potworną zgagę, aż zwymiotowałam, a dzisiaj nic czuję się bardzo dobrze, żadnych mdłości,ani zgagi,aż się martwię. Jutro do lekarza,

agulla03
    w4sqe6hh5fx520tr.png
    iv09j48amr8jldkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ne mogłam spać, budziłam się co chwilę, albo było mi za gorąco albo za zimno. Męczyły mnie jakieś durne sny. Ogólnie nie jestem wyspana

• Izzy Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedobrze nam - źle. Czujemy się lepiej - jeszcze gorzej. :)

Też nie mogę spać, budzę się bez budzika o 6. A dzisiaj mam jakieś schizy. Nie mam takich nabrzmiałych piersi, mdłości jakieś inne.. Ciężki jest ten czas. :(

Wysłany: 23 marca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a ja jeszcze rodzicom swoim i tesciom niepowiedzialam i dalej sie zastanawiam kiedy mamy to zrobic :)) aa u mnie niby poczatek 8 tygidnia ale wedlug usg to w srode bd 8 tydzien;)

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • agulla03 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że nie tylko u mnie z tymi nockami :)

agulla03
    w4sqe6hh5fx520tr.png
    iv09j48amr8jldkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to mam dziś nasilenie objawów, mdli mnie jak cholera oraz podbrzusze kłuje i rwie. Ale Izzy nie przejmuj się, na tym etapie będą one coraz lżejsze bo organizm się do hormonów ciążowych przyzwyczaja :)

‹‹ 82 83 84 85 86 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ