Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
liri wrote:juz jestesmy 3:) zapraszamy was do grupy na fb:) obiecuje ze nikt nie zobaczy ze tam jestescie:)wszystko co sie dzieje na tej grupie jest tajne i nie do odszukania:)
-
Hej, ja dzisiaj walczę z przeziębieniem. Mleko z miodem i czosnkiem, syrop prenalen. Jeśli chodzi o objawy to mrowienie w piersiach i ból krzyża, czasem mdłości.
Giannaa trzymaj się dzielnie . Zawsze po burzy przychodzi słońce.
Giannaa lubi tę wiadomość
-
zytka wrote:Dzien dobry wszystkim, nasze Malenstwa juz o jeden dzien starsze
Ja tez mam w tym roku wesela i to az trzy, jedno w maju wiec jeszcze raczej bez brzuchola, nastepne w sierpniu, a nastepne w pazdzierniku, wiec juz tuz przed porodem, ale to u mojej druhny wiec jesli tylko dam rade to chce na nim byc
Ja też mam 29 sierpnia i środek października. Na to sierpniowe raczej pójdę, chociaż nie wiem w czym A to październikowe...to jak się dotoczę haha
Giannaa przykro mi
Izzy ja mam dokładnie tak samo. Piersi są ciężkie, zawsze jak rano wstaję to bolą i też są twarde. Mąż jak je dotknie to zaraz oddaje dziwne odgłosy "ahh" "hrrr" mimo, że nigdy nie narzekałam na małe piersiGiannaa lubi tę wiadomość
-
Giannaa no co Ty?! Strasznie mi przykro! Trzymaj się Kochana..
Ona_89 mój mąż jak dotknie moje piersi to się krzywi i syczy 'łeeee' bo faktycznie w dotyku czuć jakbym miała pełno guzków. Ja mam małe piersi, więc teraz są okropnie napięte i wszystkie gruczoły czuć pod skórą.Giannaa lubi tę wiadomość