X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewulek też mam takie kołatanie serca! Zastanawiałam się czy to od ciąży czy coś innego. Kawe a nawet czarną herbatę odstawiłam. A jak zacznie mi tak serce walić to aż w gardle czuje..

• Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całe jedzonko mam gotowe, nie wierzę :) Przeżywam strasznie, wiem, ale bardzo się bałam, że sama nie dam rady. Teraz 5 godzin na ogarnięcie mieszkania i odpoczynek.
    Rano zaliczyłabym pierwsze wymioty przy myciu zębów. Nic nie poszło, bo miałam pusty żołądek, chyba tylko dlatego bo skurczało mnie na całego ;/ Chciałabym wytrzymać chociaż do drugiego tygodnia kwietnia, bo jedziemy w góry na święta, a tam warunki toaletowe są takie, że się załatwia do wc takiego ogródkowego. Wiecie, deska klozetowa, a niżej dziura :D No i gdzie ja niby mam rzygać?

Ona_89' lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • liri Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane...musze was na fb dodac do znajomych aby moc zaprosic i dodac do tajnej grupy..usune was pozniej:)

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • liri Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten lukaty łeb to mój:)

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • liri Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fufka30 wrote:
    Cześć dziewczyny! Proszę o radę dopadł mnie kaszel i ból gardła jak sobie z nim poradzić?? Słyszałam, że przeziębienie i grypa mogą prowadzić do najgorszego i się martwie :( co robić co wziąć?

Fufka ja jestem od tygodnia nieziemsko przeziebiona.. jedyne co mozesz to zrobic syrop z cebuli i miodu i pic gorace mleko z miodem i czosnkiem:(

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Czarna to do miseczki :D

Iiri ja mam tylko takie lewe konto do podglądania Chodakowskiej więc możesz mnie spokojnie dodawać itd :) Tylko nie wiem czy mnie znajdziesz bo nick mam Izu Zizu.

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

• liri Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izzy wyslij mi prosze w wiadomosci linka do twojego konta:)

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie przy przeziębieniu herbata z lipy jeszcze pomaga.

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liri wrote:
    Fufka ja jestem od tygodnia nieziemsko przeziebiona.. jedyne co mozesz to zrobic syrop z cebuli i miodu i pic gorace mleko z miodem i czosnkiem:(
    Dzieki za odp. w takim razie ide robić syrop z cebuli mleko z miodem wypiłam rano - ohyda prawie zwróciłam :/ ale czego się nie zrobi dla maluszka :)

liri, Izzy lubią tę wiadomość

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • liri Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz jestesmy 3:) zapraszamy was do grupy na fb:) obiecuje ze nikt nie zobaczy ze tam jestescie:)wszystko co sie dzieje na tej grupie jest tajne i nie do odszukania:)

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • Nala85 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liri wysłałam Ci zaproszenie, bo chyba nie mogę Ci inaczej wysłać wiadomości?

liri lubi tę wiadomość

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja tez mogę dołączyć? :)

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • liri Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nala85 wrote:
    Liri wysłałam Ci zaproszenie, bo chyba nie mogę Ci inaczej wysłać wiadomości?
    Wyslij mi teraz linka do swojego fb..zaprosze cie do znajomych i dodam potem do grupy:)

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • liri Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasne fufka:) potrzebuje linki do waszych fb:) wtedy zaprosze was do moich znajomych i moge dodac do tajnej grupy:)

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide spać.. Długi wieczór mnie czeka to muszę trochę na zapas pospać. ;)

ewulek lubi tę wiadomość

• paola87 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny niektóre z Was pisały że im objawy ciąży przeszły, jak macie teraz? Bo mi też przeszły totalnie i zaczynam się martwić :( Zero uczucia że maluszek jest w środku :(

• Kasia Kraków Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Dziewczyny niektóre z Was pisały że im objawy ciąży przeszły, jak macie teraz? Bo mi też przeszły totalnie i zaczynam się martwić :( Zero uczucia że maluszek jest w środku :(
    Paola ja to pisalam. Mam dokladnie tak samo zero objawow, no moze troszke bolace piersi i tyle. Tez mnie to troszke martwi

relg6iyefsp2hc2t.png
  • Agnike Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie znów objawy upierdliwe wciąż,mdłości,mdłości,mdłości o każdej porze...wszędzie..najgorzej na spacerach.. senność,apetyt na poszczególne dania,odbija mi się..kurczę z córką było lżej i mniej dolegliwości..oby do końca I trym ;)

ex2bio4pxrb7jglc.png
    8unevfxm57wbd6tj.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pospałam i odżyłam..
    Dziewczyn zupełnie się nie przejmujcie, że dzień czy dwa czujecie się lepiej. Miałam tak i objawy wracają po kilku dniach. Też panikowałam, więc Was rozumiem. A czułam się w te dni zupełnie normalnie. Żadnych mdłości, piersi normalne itd..
    Widocznie tak ma być :)

• Izzy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnike wrote:
    U mnie znów objawy upierdliwe wciąż,mdłości,mdłości,mdłości o każdej porze...wszędzie..najgorzej na spacerach.. senność,apetyt na poszczególne dania,odbija mi się..kurczę z córką było lżej i mniej dolegliwości..oby do końca I trym ;)
    Agnike myślałam dzisiaj jak się masz :) Przejdą nam te mdłości i odżyjemy w II trymestrze. :)

‹‹ 77 78 79 80 81 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ