X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewulek też mam takie kołatanie serca! Zastanawiałam się czy to od ciąży czy coś innego. Kawe a nawet czarną herbatę odstawiłam. A jak zacznie mi tak serce walić to aż w gardle czuje..

• Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całe jedzonko mam gotowe, nie wierzę :) Przeżywam strasznie, wiem, ale bardzo się bałam, że sama nie dam rady. Teraz 5 godzin na ogarnięcie mieszkania i odpoczynek.
    Rano zaliczyłabym pierwsze wymioty przy myciu zębów. Nic nie poszło, bo miałam pusty żołądek, chyba tylko dlatego bo skurczało mnie na całego ;/ Chciałabym wytrzymać chociaż do drugiego tygodnia kwietnia, bo jedziemy w góry na święta, a tam warunki toaletowe są takie, że się załatwia do wc takiego ogródkowego. Wiecie, deska klozetowa, a niżej dziura :D No i gdzie ja niby mam rzygać?

Ona_89' lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • liri Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane...musze was na fb dodac do znajomych aby moc zaprosic i dodac do tajnej grupy..usune was pozniej:)

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • liri Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten lukaty łeb to mój:)

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • liri Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fufka30 wrote:
    Cześć dziewczyny! Proszę o radę dopadł mnie kaszel i ból gardła jak sobie z nim poradzić?? Słyszałam, że przeziębienie i grypa mogą prowadzić do najgorszego i się martwie :( co robić co wziąć?

Fufka ja jestem od tygodnia nieziemsko przeziebiona.. jedyne co mozesz to zrobic syrop z cebuli i miodu i pic gorace mleko z miodem i czosnkiem:(

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Czarna to do miseczki :D

Iiri ja mam tylko takie lewe konto do podglądania Chodakowskiej więc możesz mnie spokojnie dodawać itd :) Tylko nie wiem czy mnie znajdziesz bo nick mam Izu Zizu.

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

• liri Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izzy wyslij mi prosze w wiadomosci linka do twojego konta:)

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie przy przeziębieniu herbata z lipy jeszcze pomaga.

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liri wrote:
    Fufka ja jestem od tygodnia nieziemsko przeziebiona.. jedyne co mozesz to zrobic syrop z cebuli i miodu i pic gorace mleko z miodem i czosnkiem:(
    Dzieki za odp. w takim razie ide robić syrop z cebuli mleko z miodem wypiłam rano - ohyda prawie zwróciłam :/ ale czego się nie zrobi dla maluszka :)

liri, Izzy lubią tę wiadomość

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • liri Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz jestesmy 3:) zapraszamy was do grupy na fb:) obiecuje ze nikt nie zobaczy ze tam jestescie:)wszystko co sie dzieje na tej grupie jest tajne i nie do odszukania:)

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • Nala85 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liri wysłałam Ci zaproszenie, bo chyba nie mogę Ci inaczej wysłać wiadomości?

liri lubi tę wiadomość

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja tez mogę dołączyć? :)

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • liri Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nala85 wrote:
    Liri wysłałam Ci zaproszenie, bo chyba nie mogę Ci inaczej wysłać wiadomości?
    Wyslij mi teraz linka do swojego fb..zaprosze cie do znajomych i dodam potem do grupy:)

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • liri Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasne fufka:) potrzebuje linki do waszych fb:) wtedy zaprosze was do moich znajomych i moge dodac do tajnej grupy:)

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide spać.. Długi wieczór mnie czeka to muszę trochę na zapas pospać. ;)

ewulek lubi tę wiadomość

• paola87 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny niektóre z Was pisały że im objawy ciąży przeszły, jak macie teraz? Bo mi też przeszły totalnie i zaczynam się martwić :( Zero uczucia że maluszek jest w środku :(

• Kasia Kraków Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Dziewczyny niektóre z Was pisały że im objawy ciąży przeszły, jak macie teraz? Bo mi też przeszły totalnie i zaczynam się martwić :( Zero uczucia że maluszek jest w środku :(
    Paola ja to pisalam. Mam dokladnie tak samo zero objawow, no moze troszke bolace piersi i tyle. Tez mnie to troszke martwi

relg6iyefsp2hc2t.png
  • Agnike Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie znów objawy upierdliwe wciąż,mdłości,mdłości,mdłości o każdej porze...wszędzie..najgorzej na spacerach.. senność,apetyt na poszczególne dania,odbija mi się..kurczę z córką było lżej i mniej dolegliwości..oby do końca I trym ;)

ex2bio4pxrb7jglc.png
    8unevfxm57wbd6tj.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pospałam i odżyłam..
    Dziewczyn zupełnie się nie przejmujcie, że dzień czy dwa czujecie się lepiej. Miałam tak i objawy wracają po kilku dniach. Też panikowałam, więc Was rozumiem. A czułam się w te dni zupełnie normalnie. Żadnych mdłości, piersi normalne itd..
    Widocznie tak ma być :)

• Izzy Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnike wrote:
    U mnie znów objawy upierdliwe wciąż,mdłości,mdłości,mdłości o każdej porze...wszędzie..najgorzej na spacerach.. senność,apetyt na poszczególne dania,odbija mi się..kurczę z córką było lżej i mniej dolegliwości..oby do końca I trym ;)
    Agnike myślałam dzisiaj jak się masz :) Przejdą nam te mdłości i odżyjemy w II trymestrze. :)

‹‹ 77 78 79 80 81 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ