Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Całe jedzonko mam gotowe, nie wierzę Przeżywam strasznie, wiem, ale bardzo się bałam, że sama nie dam rady. Teraz 5 godzin na ogarnięcie mieszkania i odpoczynek.
Rano zaliczyłabym pierwsze wymioty przy myciu zębów. Nic nie poszło, bo miałam pusty żołądek, chyba tylko dlatego bo skurczało mnie na całego ;/ Chciałabym wytrzymać chociaż do drugiego tygodnia kwietnia, bo jedziemy w góry na święta, a tam warunki toaletowe są takie, że się załatwia do wc takiego ogródkowego. Wiecie, deska klozetowa, a niżej dziura No i gdzie ja niby mam rzygać?Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Fufka30 wrote:Cześć dziewczyny! Proszę o radę dopadł mnie kaszel i ból gardła jak sobie z nim poradzić?? Słyszałam, że przeziębienie i grypa mogą prowadzić do najgorszego i się martwie co robić co wziąć?
Fufka ja jestem od tygodnia nieziemsko przeziebiona.. jedyne co mozesz to zrobic syrop z cebuli i miodu i pic gorace mleko z miodem i czosnkiem:( -
liri wrote:Fufka ja jestem od tygodnia nieziemsko przeziebiona.. jedyne co mozesz to zrobic syrop z cebuli i miodu i pic gorace mleko z miodem i czosnkiem:(
liri, Izzy lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Dziewczyny niektóre z Was pisały że im objawy ciąży przeszły, jak macie teraz? Bo mi też przeszły totalnie i zaczynam się martwić Zero uczucia że maluszek jest w środku
-
Pospałam i odżyłam..
Dziewczyn zupełnie się nie przejmujcie, że dzień czy dwa czujecie się lepiej. Miałam tak i objawy wracają po kilku dniach. Też panikowałam, więc Was rozumiem. A czułam się w te dni zupełnie normalnie. Żadnych mdłości, piersi normalne itd..
Widocznie tak ma być -
Agnike wrote:U mnie znów objawy upierdliwe wciąż,mdłości,mdłości,mdłości o każdej porze...wszędzie..najgorzej na spacerach.. senność,apetyt na poszczególne dania,odbija mi się..kurczę z córką było lżej i mniej dolegliwości..oby do końca I trym