Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hiacynta to ja moze jeszcze podpowiem tak..jedna kobieta moze miec taki poziom beta hcg i być w czwartm tygodniu a inna taki sam jednostkowo a być w piątym. Dlatego mówi sie ze wartość jest nie tyle wazna co wzrost. Nie u każdej rośnie ten hormon tak samo. Jedna moze miec niższe wartosci a ciąza bardziej rozwinieta a inna wyższe wartosci ale byc w ciązy wyzszej. Najdokladniej mowi się ze lekarz określa według usg wiec nie wiem czy on Cie badał przez usg to mógł stwierdzic wiek ciązy po usg ale jesli mowi ze to trzeci tydzien to raczej jescze nic nie zobaczyl. Jescze jest taka opcja ze kazde laboratorium ma swoje normy. Wiec tak:mamy rozne intetpretacje w kazdym laboratorium i tak szerokie zakresy tych norm ze czasami mam wrażenie ze to bardziej wróżby jak wiarygodne odnośniki heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 21:27
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziarka gratulacje!!no i tak jak pisałam wczesniej-najdokładniej określić wiek ciàźy moze lekarz po usg pamiętam serduszko Dorianka. Madziara jeśli to cię tak i mężulka wzruszyło to tylko wyobrażam sobie ogrom szczęścia jak tylko po wyjściu z brzuszka położà Ci maleństwo na piersiach. Mąż płakał..całował...płakał i robił zdjęcia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGogola wrote:Madziarka gratulacje!!no i tak jak pisałam wczesniej-najdokładniej określić wiek ciàźy moze lekarz po usg pamiętam serduszko Dorianka. Madziara jeśli to cię tak i mężulka wzruszyło to tylko wyobrażam sobie ogrom szczęścia jak tylko po wyjściu z brzuszka położà Ci maleństwo na piersiach. Mąż płakał..całował...płakał i robił zdjęcia
Hehe a wiesz ze zawsze płakałam jak kładłam matce dziecko kolo szyji ..same mi łzy leciały... -
hej hej nie zagladalam popoludniu bo byla u mnie kolezanka a przedtem sprzatalam caly pokoj wywalalam nie potrzebne ubrania itp a teraz z siostra ibgadywalam przygotowania do jej wesela bo ma w lipcu wiec bede z brzuchem na jej weseliku wcale mi to nie przeszkadza )
-
Dzien dobry wszystkim, nasze Malenstwa juz o jeden dzien starsze
Ja tez mam w tym roku wesela i to az trzy, jedno w maju wiec jeszcze raczej bez brzuchola, nastepne w sierpniu, a nastepne w pazdzierniku, wiec juz tuz przed porodem, ale to u mojej druhny wiec jesli tylko dam rade to chce na nim byc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Galaretka wrote:Powiedziała ,że po porodzie się tym zajmiemy. Ale jestem zła bo planowaliśmy dziecko i jakby wiedziała to bym się tego pozbyła.
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Galaretka mi tak jak Nali lekarz powiedział ze przed ciążą lepiej takich nadżerek nie ruszać. Madziara Ty Ty Kochana bedziesz dla nas źródłem wiedzy!!!fajną masz pracę! :)pewnie każdy poród inny co??ale to fantastycznie widzieć cudy narodzin
Ona_89' lubi tę wiadomość