Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj, ja miałam i właśnie mi uświadomiłaś, że teraz czuję "coś" innego w dole brzucha
Zytka lekarz powiedział, co robić w takiej sytuacji? Masz do niego nr?
3,5h przygotowywań na dziś, padam na pysk, bo to się już kurcze inaczej nie da powiedzieć.. -
Ona_89 proszę cię, ty siedzisz w pracy, to masz prawo być zmęczona, a ja w domu
Przejdziemy przez ten pierwszy trymestr jakoś, a potem będzie lepiej; bez takich nerwów, zmęczenia i mdłości. Będziemy poznawać płeć i czuć pierwsze kopniaki :)kupować i prasować ubranka. Tak się rozmarzyłam..Izzy, ewulek, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Zytka współczuję przeżyć. Jeśli to sie nie wyciszy to radze na szpital jechać. Na oddzial Cuę przyjmą na bank zebyś wiedziala ale tez mam koleznake i to nie jedną która miala cztery dni budzenia. .plamienia i ma maleńką trzy miesięczną dzidzie całą i zdrową. Jesli sie martwisz to jedź nie czekaj. Ja panikara jestem mega i bym pojechała. Ja jestem na L4 odkąd sie dowiedzialam o ciązy ale tylko dlatego ze cykl temu mialam biochemiczną i choć wiedzialam,ze wlasnie coś od poczatku jest nie tak to siedziałam w pracy. Teraz stwierdzilam ze szkoda nerwów i tylko zrobilam test to poszlam na zwolnienie. Siedze sobie teraz z domku i robie absolutnie nic. Zajmuję sie przyjemnosciami i starszym synkiem
-
Sorry Buffy, zakręciłam Najważniejsze, że wszystko ok z maluszkiem
Ja leżę a mąż sprząta.. Ale mam wyrzuty sumienia! Moim zadaniem na dziś jest wstawienie prania.. Mam nadzieje, że tak jak mówi Mała_Czarna odżyjemy w II trymestrzeewulek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izzy wrote:Sorry Buffy, zakręciłam Najważniejsze, że wszystko ok z maluszkiem
Ja leżę a mąż sprząta.. Ale mam wyrzuty sumienia! Moim zadaniem na dziś jest wstawienie prania.. Mam nadzieje, że tak jak mówi Mała_Czarna odżyjemy w II trymestrze
Pozazdrościć męża, chciałabym mieć takie wyrzuty sumienia Mój nie wie jak to jest mieć ciężarną babę w domu, bo w ost ciąży chodziliśmy oboje do liceum i mieszkaliśmy osobno, a teraz prawie go nie ma -
Gogola wrote:Hiacynta a to beta hcg czy samo hcg??bo noemy inne dla tych dwóch. Kiedys myslalam ze ro to ssmo dopiero mnie ktoś uświadomił ze nie i stąd wiem. Myślałam ze robie w laboratorium beta hcg a robilam hcg
-
nick nieaktualny