Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona90 wrote:Po środowej wizycie, pisałam , że mój okruszek ma 1,5 cm. Teraz wstawiam zdjęcie:)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ef1c662f8a524b82.html
Niesamowite, że już tyle widać ! Bardzo duży ten Twój okruszek, szybko rośnie. Ja jestem w 7tyg+3d i moja fasolcia ma dopiero 6mm. Ale na suwaczku też mam 6 milimetrów, więc wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 16:19
-
No niestety, nie jesteśmy zbyt produktywne Posprzątałam pół mieszkania, jutro drugie pół. Wszyscy się wynieśli z domu, to przynajmniej nikt nie naświni ;p Zaliczyłam długi spacer, długą kawę (rozp) u koleżanki, zakupy i lecę do garów. Nawet się chce
-
nick nieaktualnyOna_89' wrote:Niesamowite, że już tyle widać ! Bardzo duży ten Twój okruszek, szybko rośnie. Ja jestem w 7tyg+3d i moja fasolcia ma dopiero 6mm. Ale na suwaczku też mam 6 milimetrów, więc wszystko ok
Mój maluszek ma 1,26 cm wg usg 7+4, suwaczka 7+1Ona_89', ~~Ania~~ lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:Ona_89 a gin powiedział ci, który to tydzień? Bo u mnie też niby wg @ koniec 7 ale ciąża jest dużo młodsza
W sumie gin się nie mógł doliczyć Na USG napisał coś takiego 6tydzień+2dzień (plus/minus 5 dni). Także nie wiem w końcu jak mam to interpretować.
-
Witam mamuśki )
wydaje mi się że każde plamienie Powinnysmy kosultowac.. Ale może to ja jestem przewrazliwiona po tym wszystkim co było..
ja jestem nie do życia.. juz bym chciala przywitać się z wami w 12 tyg..
zgaga mdłości Całodniowe spanie non stop zaparcia bole glowy.. juz nie wiem co ze sobą zrobić raz ciepło raz zimno pocieszam się trochę czytając was:) ze nie jesten sama.. az wczoraj przeprosiłam za to wszystko tzta bo biedny patrzy na to wszystko.. niby ciąża to nie choroba a ja się czuje jakbym miała ciągle angine.. i ciągły nie kończący się katar.. chciałam cos posprzątać w domu przed świętami ale nawet tz nie pozwala mi nic robić, ciągle mnie kontroluje:/ przez ostatnich kilka dni czuje się jak jakaś trendowata..
przepraszam, musiałam się wygadac.. -
nick nieaktualny
-
madzi4aam wrote:Witam mamuśki )
wydaje mi się że każde plamienie Powinnysmy kosultowac.. Ale może to ja jestem przewrazliwiona po tym wszystkim co było..
ja jestem nie do życia.. juz bym chciala przywitać się z wami w 12 tyg..
zgaga mdłości Całodniowe spanie non stop zaparcia bole glowy.. juz nie wiem co ze sobą zrobić raz ciepło raz zimno pocieszam się trochę czytając was:) ze nie jesten sama.. az wczoraj przeprosiłam za to wszystko tzta bo biedny patrzy na to wszystko.. niby ciąża to nie choroba a ja się czuje jakbym miała ciągle angine.. i ciągły nie kończący się katar.. chciałam cos posprzątać w domu przed świętami ale nawet tz nie pozwala mi nic robić, ciągle mnie kontroluje:/ przez ostatnich kilka dni czuje się jak jakaś trendowata..
przepraszam, musiałam się wygadac..
Godzina w kuchni i już mi ciężko, a gdzie tam koniec.. -
No właśnie. Wszystko stało się takie męczące.. wypiłam miętę bo było mi niedobrze a jak wypiłam to mnie zgaga wzięła.. jak nie urok to ...
a jak sobie pomyślę ze dopiero o 21 skończę prace i później mamy 30 urodziny znajomych.. az mi się płakać chcę wolałabym pod kołderkę się położyć.... -
Bylam u lekarza, stwierdzil ze wszystko jest w porzadku, niestety serduszka jeszcze nie widzialam, ale jest cialjo zoltkowe i zarodek, niby cos tam juz pulsowalo ale przed swietami jakos sie juz powinno pokazac. Lekarz przepisal mi luteine na wszelki wypadek i pimofucin bo lekkie zapalenie mam, kazal tez zrobic bete w poniedzialek i srode, a pozniej reszte badan jesli wszystko bedzie ok. Troche sie uspokoilam.
Mala_Czarna_89, perelka89, Izzy, ewulek lubią tę wiadomość