Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia Kraków wrote:Ja chodze do dr Ingi wlasnie ale zastanawiam sie nad zmiana.
A jakie masz wrażenia po dr Indze? -
Buffy wrote:Ja jeszcze nie piłam wina bez alko więc nie wiem jak smakuje
Sok z porzeczki też lubię, szczególnie dr Witta
http://winabezalkoholowe.pl/wina chyba nie wszystkie będą smakowac jak zamiennik soku z czarnej porzeczkiIzzy, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Rewelacyjna kobieta zarowno jako czlowiek jak i lekarz.
Ja lecze sie juz dlugo u niej poniewaz staralismy sie z mezem prawie dwa lata.
Bardzo kompetentna. Troszke przeraza mnie jednak to ze nie pracuje w zadnym szpitalu.
A z doswiadczenia kolezanek wiem ze takie sytuacje nie sa zbyt dobre w trakcie porodu czy ewentualnej cesarki bo poprostu nie ta lekarka ktora prowadzi ja wykonuje. -
nick nieaktualnyszczesciara25 wrote:ja mam takie zdanie nic mi sie nie stanie jak nie bede pila alkoholu przez 9 miesiecy i nasteopny nawet rrok jak bede karmic po co pic piwo czy wino bezalkoholowe co to da >? ja tam sie wole soku napic ale to moje zdanie kazdt robi co chce
To już dawno zostało stwierdzone, że każdy robi jak uważa
-
nick nieaktualnyKasia Kraków wrote:Rewelacyjna kobieta zarowno jako czlowiek jak i lekarz.
Ja lecze sie juz dlugo u niej poniewaz staralismy sie z mezem prawie dwa lata.
Bardzo kompetentna. Troszke przeraza mnie jednak to ze nie pracuje w zadnym szpitalu.
A z doswiadczenia kolezanek wiem ze takie sytuacje nie sa zbyt dobre w trakcie porodu czy ewentualnej cesarki bo poprostu nie ta lekarka ktora prowadzi ja wykonuje.
No właśnie ja widziałam, że ta klinika wykonuje cc i nie ukrywam, że to był jeden z czynników wpływających na wybór kliniki. A to gadałaś z nia już o tym, że ci nie zrobi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie obczajałam tego wcześniej i dopiero teraz zauważyłam, że mam jakieś zaproszenia Przepraszam, że tak późno, ale już wszystkie przyjęłam
Kasia_Kraków tobie też juz takie wysłałam to jak przyjmiesz to będziemy mogły pisać pwWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 12:34
-
Dziewczyny skąd Wy macie tyle czasu żeby tak dużo pisać . Ja na razie zaganiana jestem ale może jak dostanę L4 to będę więcej się udzielać. Teraz czekam na wtorkową wizytę i mam nadzieję że już zobaczę serduszko. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Lecę do pracy. Ale napewno jak wrócę to poczytam co tam napisałyście.
-
Dziewczyny wlasnie po wizycie jestem, mam lezec przez weekend i sie wygrzewac, kazala mi brac paracetamol, vit c, syrop prenalen i pastylki tantum verde, mam nadzieje ze za kilka dni bede juz w lepszym stanie a i zwolnienie na dzis dostalam, zwykle l4 nie ciazowe, sama lekarka mowila ze jeszcze nikt nie musi wiefziec o ciazy nie moge doczekac sie jutrzejszej wizyty u gina
-
szczesciara25 wrote:ja mam takie zdanie nic mi sie nie stanie jak nie bede pila alkoholu przez 9 miesiecy i nasteopny nawet rrok jak bede karmic po co pic piwo czy wino bezalkoholowe co to da >? ja tam sie wole soku napic ale to moje zdanie kazdt robi co chce
Kasia Kraków wrote:Troszke przeraza mnie jednak to ze nie pracuje w zadnym szpitalu.
A z doswiadczenia kolezanek wiem ze takie sytuacje nie sa zbyt dobre w trakcie porodu czy ewentualnej cesarki bo poprostu nie ta lekarka ktora prowadzi ja wykonuje.
-
Jak tak czytam, to też mam ochotę na piwko i pewnie będzie mi brakowało takiego z sokiem w ciepłe letnie wieczory
dzisiaj jakoś takie mniejsze mam piersi albo mi się wydaje, za to wyskoczyły mi dwa nowe pryszcze, jeden ogromny i znowu się co chwila budziłam w nocy
Też dostałam mnóstwo badań do zrobienia, laboratorium na mnie zarobi
A będziecie robić posiewy z szyjki na bakterie? Ja bym chciała chociaż jeden w każdym trymestrze zrobić. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, w ciaży nie pić to łatwo przychodzi, robisz to też dla kogoś. Ja ze względu na jelita nie mogę ogólnie pić alkoholu. A że jestem z tych wiecznie przejmujących i zestresowanych to jak przychodziły imprezy to byłam pierwsza z lampką wina czy piwkiem. Wiecie jakie to trudne jak ktoś lubi się "rozluźnić" a ma całkowity zakaz... i wszyscy w kołko pytają. A jak widzą brzuszek to przymajniej nie pytają.
Ale miałam cel... będę miała dzidziusia to potem wytne to cholerne jelito i będę mogła wszytko jeść i wszystko pić a nie tylko ryż, ziemniaki i marchewki gotowane na zmiane.... żadnych soków żadnych surowych warzyw ani owoców... Lipa
Ja w dzień też śpiąca, ale nie robię drzemek bo liczę, że noc mi wystarczy a tu dupa, też się budzę co rusz i gapie się w sufit. O 4.30 koniec spania dziś a na 7.30 do roboty. Nawet mój kot się zdenerwował że się kręcę i nie może się wyspaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 13:47
-
Cześć dziewczyny
Można się przyłączyć ?
2 dni temu robiłam test i ujrzałam wymarzone II kreseczki
To moja druga ciąża, mam już 3 letnią córkę
Termin wychodzi na około 15 listopada, czeka mnie wizyta u lekarza.
Podpowiedzcie jak wklejacie suwaczki
Izzy, Magu, ewulek lubią tę wiadomość