Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89 wrote:Wczoraj wieczorem siedziałam ze szwagrem i szwagierką, oboje przyjechali samochodami, miesiąc temu rzucili palenie i się śmialiśmy co to się z nami porobiło. Ani piwka jak zwykle, ani papierocha
Ja za piwkiem nigdy wlasnie jakos nie przepadalam ale czerwonego wina to cos czuje ze bedzie mi brakowalo w weekendy zelaszcza te cieple grillowe.
I oczywiscie palenia ktore rzucic w dwa dni nie jest tak prosto. Maz sie ze mnie smieje ze jak mnie zna to 5 minut po porodzie pojde sobie zapalic.
Aaaaaaa..... -
nick nieaktualnyszczesciara25 wrote:a właśnie dziewczyny które widziałyście serduszko dostałyście już jakie macie badania zrobić ja od razu przeszłam do drugiego pokoju po wizycie i zrobiłam wszystkie badania oprocz glukozy i morfologi ( bo to na czczo )
Ja już miałam tych badań całe mnóstwo i wczoraj na wizycie dostałam kolejną porcję
Mam też umówić się na usg sutka, genetyczne i test papp-a -
nick nieaktualnyMała czarna, popieram.
Też piłam karmi żurawinowe i ostatnio usłyszałam o winie bezalkoholowym, któego planuję poszukać i nabyć
Co do diety to do swojej sprzed ciąży dodałam więcej warzyw i owoców a ograniczyłam słodkie no i też rano jem śniadanie, gdyż inaczej mam odruchy wymiotne -
Kasia Kraków wrote:Ja za piwkiem nigdy wlasnie jakos nie przepadalam ale czerwonego wina to cos czuje ze bedzie mi brakowalo w weekendy zelaszcza te cieple grillowe.
I oczywiscie palenia ktore rzucic w dwa dni nie jest tak prosto. Maz sie ze mnie smieje ze jak mnie zna to 5 minut po porodzie pojde sobie zapalic.
Aaaaaaa..... -
Buffy wrote:Mała czarna, popieram.
Też piłam karmi żurawinowe i ostatnio usłyszałam o winie bezalkoholowym, któego planuję poszukać i nabyć
Co do diety to do swojej sprzed ciąży dodałam więcej warzyw i owoców a ograniczyłam słodkie no i też rano jem śniadanie, gdyż inaczej mam odruchy wymiotne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Ja za to się strasznie obawiam rozstępów Moja mama ma po ciąży rozstępy na brzuchu, ja mam trochę na biodrach - urosłam w górę za gwałtownie w okresie dorastania i skóra nie wytrzymała.
Smaruj się już oliwką. 2-3 razy dziennie. 4 moje koleżanki tak robiły i ani śladu po rozstępach. Żadnych kremów, zwykła oliwka. Ja używam tej w żelu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzzy wrote:Smaruj się już oliwką. 2-3 razy dziennie. 4 moje koleżanki tak robiły i ani śladu po rozstępach. Żadnych kremów, zwykła oliwka. Ja używam tej w żelu.
Oliwką się smaruje już od dawna, mam skórę wrażliwą, suchą i bez tego ani rusz, po kąpieli całe ciało w oliwce
No zobaczymy, ale jeśli to geny to pewnie nie uniknę rozstępówIzzy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jeszcze nie piłam wina bez alko więc nie wiem jak smakuje
Sok z porzeczki też lubię, szczególnie dr Witta
http://winabezalkoholowe.pl/wina chyba nie wszystkie będą smakowac jak zamiennik soku z czarnej porzeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 12:10