Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny,
Ja mam tak samo sobota a przed 7 już obudzona ...
Dzisiaj i mnie dopadły plamienia, śluz zabarwiony brązową krwią ...od rana wzięłam się za sprzątanie ale przez to plamienie już mi się odechciało Drugi raz to przechodzę ale stresuję się jakbym przechodziła to pierwszy raz. -
Gogola wrote:Galaretka mi tak jak Nali lekarz powiedział ze przed ciążą lepiej takich nadżerek nie ruszać. Madziara Ty Ty Kochana bedziesz dla nas źródłem wiedzy!!!fajną masz pracę! :)pewnie każdy poród inny co??ale to fantastycznie widzieć cudy narodzin
-
Właśnie miałam też ostatnio o śluz pytać bo mnie zalewa kremowy ale też nie codziennie. Luteina też pewnie swoje robi.. I czasem mam bardziej żółty a czasem biały.
Iiri nie martw się na zapas. Gdyby to była CP zwijałabyś się z bólu już na tym etapie. na pewno maluszek pięknie rośnie. -
Mnie brzuch dzis czasem zakluje ale trwa to chwilke, plamien brak co mnie bardzo cieszy, goraczki juz tez nie mam czuje sie lepiej. Ale poleguje sobie troszke. A wiecie dzis siedzialam sobie na fotelu i zrobilo mi sie ciemnio przed oczami i takie dziwne uczucie w klatce piersiowej, duszno, od czego to moglo byc?
-
A ja wściekła na siebie, bo obżarłam się wczoraj chipsami (!) i brzuch mnie potem bolał i dziś trochę też, na szczęście w okolicy żołądka. Oczywiście zastanawiałam się, czy to nie okolice macicy. Gorzej niż z dzieckiem..
Posłuchałam waszych rad i wczoraj pokroiłam sobie wszystko do sałatek i przygotowałam półprodukty i super, teraz zrobienie sałatki zajmuje mi 5 minut -
kochane... mam propozycje.. zalozylysmy sobie ze styczniowymi mamuskami 2014 grupe zamknieta na fb. tam jest o wiele wygodniej sie dogadac..pogadac..wymienic roznymi pomyslami itd.. nawet juz spotkania byly z dzieciakami:) moze tez sobie grupe zalozymy na fb? co wy na to i kto chetny??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 10:54
-
zytka wrote:Mnie brzuch dzis czasem zakluje ale trwa to chwilke, plamien brak co mnie bardzo cieszy, goraczki juz tez nie mam czuje sie lepiej. Ale poleguje sobie troszke. A wiecie dzis siedzialam sobie na fotelu i zrobilo mi sie ciemnio przed oczami i takie dziwne uczucie w klatce piersiowej, duszno, od czego to moglo byc?
Ja tez mam kolatanie serca i to coraz czesciej. Moja polozna powiedziala ze to normalne bo organizm przepompowuje duza ilosc krwi ale musze przyznac ze malo mnie to uspokaja bo srasznie sie slabo wtedy czuje i bardzo zdenerwowana. Normalnie jakby serce chcialo mi wyskoczyc na zewnatrz
Ja wczoraj kupilam obiad po drodze z pracy i juz o 18 wykapana w lozku lezalam i filmy ogladalam i padlam o 21. Za to o 4 rano sie juz obudzilam a o 5 musialam wstac bo tak mnie ssalo ze mi sie niedobrze zrobilo. Traz pewnie caly dzien jak zambie bede chodzic. Mam nadzieje ze uda mi se trpche mieszkanie ogarnac bo moj wraca na 1,5 dnia.
A co do bolu brzucha ja mam straszne skurcze jak za szybko wstane... bardzo dziwne ale az w pol mnie zgina. Takie regularne tez mam ale ja nie jestem wrazliwa na bol wiec sie jakos nimi nie przejmuje dopoki sa znosne nie powinno sie nic dziac ale te skurcze przy wstawaniu mnie martwia. Staram sie wstawac bardzo wolno ale czasem sie zapominam -
Do apteki tylko wyskoczyłam a tu tyle postów
Grupa na fb super pomysł
Mała Czarna też mam teraz smaka na czipsika
A brzuch mnie czasami tylko zaboli. A raczej ukłuje.. Zwłaszcza jak kicham to ciągnie mnie bardzo lewy jajnik, ciąża jest z prawej strony. Ciekawe od czego to.