Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Molcia ale ja u tego na nfz bylam raz i przepisał mi pimafucin i generalnie zbyl bo nie jestem jego pacjentkom.nawet zjebal co ja tu robię u niegi
wiec nie, dziekuje...
Postaram sie jutro albo dzisiaj pojechać do kogos.. Kogokolwiek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 11:37
-
izulkaa wrote:Molcia ale ja u tego na nfz bylam raz i przepisał mi pimafucin i generalnie zbyl bo nie jestem jego pacjentkom.nawet zjebal co ja tu robię u biegi
wiec nie, dziekuje...
Postaram sie jutro albo dzisiaj pojechać do kogos.. Kogokolwiek... -
izlkaa a podjedz na IP powiedz ze nie ma Twojego lekarza a juz nie dajesz rady i dodaj ze strasznie Cie podbrzusze zaczeło boleć i przyjma bez łaski:) Po co sie meczyc masz.
Mój dzisiaj przegiął po całości wiedział ze mam isc do ginekologa i sie spoznił i przez niego nie zdarzyłam:/ Tak mnie wkurzył ze mu przebiłam opone z nerwów!!! MA za swoje:P:P:P
Shibuya zaproszenie przyjełam:)
agulla03 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny muszę się z Wami czymś podzielić wczoraj w ciągu dnia przyśniło mi się, że biorę nóż i krzywdzę swoje dziecko, które leży w łóżeczku. Obudziłam się i nie widziałam, czy to sen czy to moje myśli. Wystraszyłam się strasznie, płakałam i do teraz jestem roztrzęsiona i zła na siebie jak takie coś mogło mi się pojawić
. Przecież, ja troszczę się o nie strasznie. W życiu bym nikomu krzywdy nie zrobiła a tym bardziej dziecku. Czyżby to już zaczęły się obawy co do opieki nad dzieckiem i czy sobie poradzę ech.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Molcia chyba tak zrobię bo nie widzę,inne opcji..
Pojadę dzisiaj albo jutro na ip i powiem ze boli podbrzusze i mam wargi zapuchnięte i niech coś przepisza.. Zbadać musi wiec zobaczy od razu ze cos jest nie tak. Dzisiaj jadę po wyniki moczu to od razu wezmę i pokaze ...
Ja to mam szczęście.. Zawsze mi cos jest jak mój na urlopie -
Micia, spokojnie ;* To był tylko straszny sen! Wymarz go szybko z pamięci i nie myśl o tym! Tak jak piszesz, troszczysz się o Malucha, dbasz o siebie ;* Ja też czasami mam głupie sny, że sobie nie radzę z dzidzią, że nie wiem co mam robić itp.itd. Też się budzę roztrzęsiona, ale szybko biorę się w garść i staram się zapomnieć ;*
Micia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam przyszłe mamusie
zapraszam do obejrzenia super jakościowo wykonanych akcesorii dla maluchów:) mój maluszek użytkuje tego typu rzeczy inna prawdę się sprawdzają.
Rzeczy szyje moja mama. Wykonanie profesjonalne. Zapraszam i pozdrawiam. Życzę spokojnych ciąż
Komplet kocyk i podusia
http://olx.pl/i2/oferta/komplet-poduszka-kocyk-minky-CID88-IDb0367.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=162551607&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details
Kura i podusia
http://olx.pl/i2/oferta/komplet-kura-podusia-CID88-IDb03KJ.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=162554125&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details
Komplet dla dziewczynki
http://olx.pl/i2/oferta/idelany-komplet-dla-dziewczynki-minky-CID88-IDb04Fh.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=162557631&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details
-
Dzięki moodliszka :*, bo ja chyba za bardzo się tym przejęłam
. Cały czas siedzę w domu i o tym myślę, muszę czymś zająć głowę. Na szczęście w nocy miałam normalny sen.
. Mój mnie pocieszył, że to pewnie lęk przed nowym opieką nad maluszkiem i powiedział, że razem damy radę
.
moodliszka lubi tę wiadomość
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia, pewnie, że wraz z naszymi mężczyznami damy radę
A obawy moim zdaniem są normalne
Mnie też czasami takie łapią nawet bez dziwnych, złych snów
ale stwierdziłam, że przecież nie ja pierwsza i nie ostatnia będę miała pierwszą Dzidzię
Micia lubi tę wiadomość
-
Micia: jasne ze dacie rade:) spokojnie to tylko glupi sen wszystkie teraz mamy jakies dziwne akcje z tymi snami:/ sprobuj o tym nie myslec ja tez przezywam takie sny ale potem zapominam.
Izulka: no to nie masz wyjscia jak pojechac na ip. dadza ci leki i w koncu wytepisz to g****
Aparatka: widze ze lepiej z toba nie zadzierac strach sie bac:) ehh hormony szaleja :pWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 12:12
Micia lubi tę wiadomość
-
Moodliszka no właśnie też tak sobie staram to tłumaczyć. Ech. Pewnie jak pojawi się dzidziuś to nasz instynkt macierzyński zadziała
. Mam nadzieję, że szybko zapomnę. Bo ostatnio to miałam erotyczne sny i wolę takie heheh
.
Ale przez chwilę pomyślałam, że jestem jakąś wariatką.
Moodliszka i Ginger dziękuje Wam dobrze, że tu o tym napisałam od razu mi lżej. Chociaż wiem, że nie zwariowałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 12:15
moodliszka lubi tę wiadomość
[*] 26.03.2014 - 9 tc