Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulka, robilam ziemniaczki z fasolka w bulce tartej i kotlety drobiowe
Maz do gotowania lewy,ale do sprzatania owszem pomocny
Izulka, ja uzywam wlasnie clotrimazolu choc nie wiem co dokladnie mam,ale troche lagodzi.
Teraz zaczelam trivagin zel,ktory w aptece mi dala bo po nim tez ulga.
Mam nadzieje,ze tez jest bezpieczny bo w necie nic nie wynalazlam konkretnego na ten temat,a w aptece jak to w aptece.Jestes juz z nami -
ale mialam dzisiaj dzien masakra jakas najpierw kurier pomylił paczki i dostalam zamiast bluzek jakies spodnie meskie no coz ale sie wyjasnilo i juz mam swoje ciuchy:)
Igła od maszyny mi sie złamałam nie wiem jakim cudem i musialam leciec po nową
Shibuya tiul kupiony wiec pisz na priv adres do wysyłki:) JAk bede w sklepie zawsze moge kupic:)
Z moim sie pozarłam na amen chyba az mu wykrzyczalam wkoncu pare rzeczy. Pytam sie kiedy sie zajmiemy stelazem do wozka lozeczkiem materacem itd bo czas pomalu zbierac wyprawke. To mi powiedzial ze nie wie. No ok ugryzłam sie w jezyk ale poszlam do łazienki popłakalam i przeszlo. Wychodze a on jedziemy do IKEA mysle ok zrozumial wkoncu. Obeszlismy cala ikea i wiecie co kupił??? Kocyk do samochodu zeby mu foteliki skóy nie porysowały. Na parkingu emocje mi pusciły i wydarlam sie na caly parking ze ma oddac kolejna corke do adopcji bo i tak ma ja w dupie.
Trzasnelam drzwiami i poszlam na autobus.
A teraz mnie zgaga piecze ze zaraz swira dostane chybaShibuya lubi tę wiadomość
-
Hej,
Jak zastanawiacie się nad fotelikiem (bo widziałam wcześniej był temat) to godny uwagi jest besafe izi gobardzo bezpieczny, z atestami i gwiazdkami. Jest wybór czy na pasy czy na izofix. Cena przystepna jak na taką jakość. Ja go raczej kupie tylko muszę podjechać do jakiegoś eksperta od fotelików i przymierzyć czy do mojego auta się nadaje.
Z tego co mówiła mi znajoma to napalila się na besafe ale w jej aucie byłoby zły kat nachylenia i musiała kupić maxi cosi... Wiec sprawdźcie jeśli jest taka możliwość montowanie waszych wyborów w waszych autach bo najważniejsze bezpieczeństwo maluszkówWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 22:48
haen lubi tę wiadomość
-
my mamy taki maxi cosi tylko kolor to uszyta nakładka zeby byl taki inny
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b97733a35f8d.jpghaen, Micia, Rozmarzona, Shibuya, Izzy, moodliszka, Molcia, izulkaa, agulla03 lubią tę wiadomość
-
Aparatka ekstra nakladka:) chyba duzo pracy musialas w nia wlozyc, bo sa zagieci a itd.
U nas stanelo na tym, ze wybierzemy wozek, tak zeby byl kompatybilny z modelami interesujacych nas fotelikow, a sam wozek musi sie miescic do bagaznika (A nie jest za duzy) i byc na tyle lekki, zebym sie nie zajezdzila przy wnoszeniu i znoszeniu na ok.12-15 schodach. A fotelik, zeby dobrze wspolgral z samochodem. Potem dojda kolejne nasze preferencje i droga eliminacji cos wybierzemy. Bezpieczenstwo nr 1, wygoda nr 2, wyglad nr 3
Aparatka przykre, ze tak sie musialas zdenerwowac, a jeszvze rozczarowanie wizyta w ikei i kupno kocyka pod foteliki (swoja droga chyba nie powinno sie nic podkladac pod foteliki), zamiast konkretow dla dziecka musialo byc rozczarowujace.
Wirtualnie Cie przytulam:*
Moze jednak cos zrozumie po tej aferze... -
izulkaa wrote:Do 7cm chyba mozna tylko podać tak?
A clotrimazolum stosowałam i mi na grzybka pomogło.
Rany ale jestem dzis nie do życia! Bola mnie te plecy mam teorie ze to po wczoraj bo przeszłam ładnych parę kilometrów (autobusem do innego miasta- na halę targowa- do urzedu- do babci do domu- na ogródek babci- spowrotem na dworzec i busem do domu). -
Halo puk puk, dzień dobry pobudka
Ja dzisiaj ranny ptaszek, ale pewnie jeszcze sobie trochę pośpię
Mój dzisiaj jedzie do Warszawy, wiec tak wcześnie z domu wyszedł, bo wyjazd wcześnie no i ja juz oczywiście cała w nerwach, bo przecież różni wariaci jeżdżą po drogach :p ale puknęłam się już w łeb i sama siebie zjechałam, że zawsze muszę wszystko widzieć od razu w czarnych barwach -.- ta ciąża chyba faktycznie tak na mnie działa, bo wcześniej taka nie byłam
Mój Malutki za to non stop dokazuje w brzuszku. Co się przebudzę, to ten coś tam figluje delikatniekocham to uczucie. A i bawi się już ze mną ładnie, no czeka aż mu odpowiem i później znowu kopie :p
Aparatka, przykro mi, że się musiałaś tak biedna nadenerwowaćale tacy są faceci. Wiem coś o tym, bo ostatnio sama tu na mojego narzekałam
oni mają proste myślenie, są mało domyślni niestety
dlatego ja od ostatniej akcji juz się nie pieprzę i mówię mu wprost o co mi chodzi, bo to takie proste stworzenie, że trzeba :p trochę mnie to wkurzalo, że nie może sam na coś wpaść, ale przynajmniej nie ma nieporozumień, a wręcz nawet efekty! Bo jak wczoraj wspomniałam, sam zaproponował by jechać do sklepu po łóżeczko i komodę, bo - uwaga - może nam zabraknąć! Haha, wiec zaczął trochę myśleć tak jak ja
Także trzymaj się Kochana dzielnie i staraj się nim nie przejmować ;*
Swoją drogą, ślicznie odmieniłaś fotelikcoś przepięknego. Masz talent dziewczyno
Kurde, mój ma jutro swoje święto (sito policji), a ja nic dla niego nie mam. Ogólnie nigdy nie robiłam mu prezentów z tego powodu, ale w tym roku chciałam jednak coś dla niego kupić, bo w ubiegłym nie złożyłam mu nawet życzeńno i nie wiem co na szybko wymyślić. Nie mam samochodu dzisiaj, wiec będzie ciężko z mobilnością
dupa ze mnie xd jak zawsze wszystko na ostatnią chwilę
takie to w moim stylu
Izzy, mnie też pogryzły komaryi to w takich miejscach, że masakra. Jeden na łokciu, drugi na wewnętrznej stronie dłoni. I weź się tu chociaż trochę podrap! xd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 04:31
-
Nie wiem jak u Was, ale u mnie o 7 były już 33 stopnie w cieniu
wybieram się właśnie na zakupy, ale chyba będą one malutkie mimo, że jadę z mamą i siostrą samochodem
na samą myśl mi słabo xd kupię tylko to co mi potrzebne na dzisiaj. Na jutro zamówię sobie Tesco i tyle.
-
Mamusie dzis wizyta u nowego gina na 13.20 !! Trzymajcie kciuki :*
Molcia, Izzy, Mala_Czarna_89, izulkaa, perelka89, agulla03, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
U mnie też upał od samego rana. Normalnie bym się cieszyła, a teraz czuję się jak stara babka
Krzyż coraz mocniej daje o sobie znać, w nocy się budziłam. Mały jest coraz większy i silniejszy, jak leżę na boku to czuję ruchy (stópki?) prawie przy żebrach
Ja dziś nigdzie nie wychodzę, zakupy z dostawą zamówione, więc tylko czekać aż pan przyjedzie i wniesieSynuś
-
Mamusie wy tez tak macie ze ciezko Wam oddychac ? ja tak mam ciezko mi zlapac powietrze .. chyba niunia cos uciska zapytam dzis lekarza bym.nie zapomniala .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 09:40
-
Ale ja jestem opanowana i sie nie stresuje cierpliwie czekam na wizyte a to ze ponarzekam to ja po prostu juz tak mam
Masakra ciezko mi tak oddychac od tygodnia -.- -
Boze ale ciezko coraz gorzej
mysle ze to dzidzia naciska i to nic powaznego :*
Pomozcie mi dziewczyny znacie mnie i wgl o co mam sie gina zapytac bo robie liste pytan