Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamusie
Ja dopiero wstalamzjadłam śniadanie, pije kawę z mlekiem
Duszno bardzo, alr otworzyłam wszystkie okna i w miare jest przewiew.
Skarb wczoraj bylam z tym u lekarza rodzinnego, robili ekg i wyszlo ok.. Stwierdził zr taki urok ciąży..
Moodliszka nie szalej z tymi sklepami bo tez ci sie robi slabo jak i mi
Dziewczyny tez was tak brzuch ciągnie w nocy? Jak się przekręcam z boku na bok to jest duzy bol po bokach i na dole. Nie wiem czy mnie tak uciska mala czy o co chodzi.. Czasami jest ok i tylko czuje ciężar.ale dzisiaj to byl bolperelka89 lubi tę wiadomość
-
Fakt ze ona sie wierci w nocy. Jak leze na boku to,czuje ja jak kopie w bok, glowke ma na dole gdzies kolo spojenia lonowego... I nie raz czuje jak uciska ni na pęcherz albo macice na dole..dlatego wiem ze tam ma glowke bo tak niala na usg a jak ma czkawki to tam czuje
-
Hej dziewczyny
. A ja to mam tak, że jak przejdę kawałek to już sapie, zwłaszcza jak idę pod górę. A jak się kładę to czuję szybszy puls. Tylko mi wszyscy mówią, że mam nisko brzuszek, więc jakoś mi tak bardzo ciężko nie jest. Moja siostra też miała nisko brzuch w dwóch ciążach.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Wróciłam
nawet nie było tak źle na początku, bo byłam w stanie nawet się ścigać ze starymi babkami w Lidlu, bo rzucili dzisiaj te bluzy, spodnie itd. :p ale sztuk było mnóstwo, wiec dla wszystkich wystarczyło
kupiłam mojemu bluzę, piwko i środki pielęgnacyjne do samochodu, wiec prezent mam dla niego z głowy
Dopiero w drugim sklepie zrobiło mi się tradycyjnie słaboale wiedziałam, że tak będzie dlatego nawet nie wchodziłam ba sklep tylko usiadłam na ławce i czekałam. Nawet siedząc juz za długo robiło mi się źle
ta klima wcale tak nie ratuje w tych sklepach, nawet jedna kasjerka powiedziała, że oni i tak czują się tak jakby byli na zewnątrz.
Izulka, to nam chyba razem tak się w sklepach robi słabobo jeśli chodzi o mnie to jeszcze nie było wyjścia na zakupy podczas którego nie zrobiloby mi się słabo
Teraz leżę w samych majciochach i dziękuję niebiosom, że wiatrak w miarę mnie chłodzi. Nie robie dzisiaj nic. Tylko obiad szybki. Wrzucę filet z Kurczaka w marynarze do piekarnika na opcję grill, ugotuje trochę ryżu, skroje pomidora i tyle. Mój ma obiad zapewniony w drodze powrotnej, wiec nie musze się o niego martwićperelka89 lubi tę wiadomość
-
Izulka, ja też się czuję niekomfortowo jak leżę na boku
co prawda nic mnie nie boli, ale mam wrażenie, że siła grawitacji ściąga małego na tą lewa stronę i wtedy mnie tam kopie. Kopniaki są tak wyraźne, że nie mogę zasnąć wtedy, bo nie wiem, czy mu niewygodnie, czy go gniotę czy co
ale skoro zaleca się leżenie na lewym boku, to raczej krzywdy mu nie robie
kwestia przyzwyczajenia do tego, że dzidzia juz po prostu jest tak duża, że tak odczuwam wyraźnie te ruchy
-
nick nieaktualnyCześć laski
W Krakowie upalnie od rana, będzie ciężko przetrwać kolejny dzień, ale liczę, że burza, która ma niby przyjść ochłodzi powietrze co nieco.
Wczoraj z mężem złożyliśmy wózek!!Super jest, na żywo lepiej niż w sklepie :p
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Modliszka dlatego sama nie wychodzę do sklepu:P
Właśnie nie chodzi mi o dyskomfort tylko bol.. Jakby twarde wszystko i boli..
W ogóle dzwonilam o wyniki posiewu i babeczka tylko tyle mi powiedziała ze grzyba mam.
Dobrze ze w ogóle powiedziała bo stwierdziła zr nie może przez Tel alr ja uprosiłam -
izulkaa wrote:Modliszka dlatego sama nie wychodzę do sklepu:P
Właśnie nie chodzi mi o dyskomfort tylko bol.. Jakby twarde wszystko i boli..
W ogóle dzwonilam o wyniki posiewu i babeczka tylko tyle mi powiedziała ze grzyba mam.
Dobrze ze w ogóle powiedziała bo stwierdziła zr nie może przez Tel alr ja uprosiłam
Buffy poka wózek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 10:45
haen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem załamana...
dzwonie a tam moj gin ma urlop... Boziu..a wizytę mam dopiero 5.08.. Dzwonilam tez do niego ale nie odbiera...
Mysle czy iść do kogos innego. Chociaz pewnie mnie zjebie każdy ze mam swojego ginekologa wiec co tu robię..
Mam tez receptę na pimafucin od tego gin z nfz..jak myślicie wziac to? Brałam 1,5tyg temu 3 globulki z nakazu mojego gin.. Ale nie przesZlo.. Sama brać w sumie bez jego wiedzy boje sie, ale znowu nie robic nic tez się boje...
Wiem, pewnie juz nie możecie mnie znieść i te smęty moje .. Ale nie wiem co mam zrobic -
izulkaa wrote:Jestem załamana...
dzwonie a tam moj gin ma urlop... Boziu..a wizytę mam dopiero 5.08.. Dzwonilam tez do niego ale nie odbiera...
Mysle czy iść do kogos innego. Chociaz pewnie mnie zjebie każdy ze mam swojego ginekologa wiec co tu robię..
Mam tez receptę na pimafucin od tego gin z nfz..jak myślicie wziac to? Brałam 1,5tyg temu 3 globulki z nakazu mojego gin.. Ale nie przesZlo.. Sama brać w sumie bez jego wiedzy boje sie, ale znowu nie robic nic tez się boje...
Wiem, pewnie juz nie możecie mnie znieść i te smęty moje .. Ale nie wiem co mam zrobic