X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, jak będziesz na IP to powiedz szczerze w czym rzecz. Nie wymyślaj,ze boli Cię brzuch, bo spędzisz w szpitalu minimum klika dni na obserwacji. No chyba ze chcesz ;-)

Na Twoim miejscu napisałabym smsa do lekarza, u którego prowadzisz ciążę, albo poczekała aż oddzwoni (o ile ma Twój nr zapisany). Nie dziwię się,że na urlopie nie odbiera, ja też się zawsze wkurzam jak do męża dzwonią,a my powiedzmy coś zwiedzamy albo jemy w knajpce obiad :-)

Haen, pod foteliki można podkładać takie specjalne maty żeby nie niszczyć siedzenia samochodowego. Ja już nabyłam taką antypoślizgową :-D

haen, perelka89 lubią tę wiadomość

Synuś :-)
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia tak podesle za chwilke bo musze sobie nazwe ulicy przypomniec jezdze tam juz na slepo:P:P:P miejscowosc to sopot

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aparatka wrote:
    Molcia tak podesle za chwilke bo musze sobie nazwe ulicy przypomniec jezdze tam juz na slepo:P:P:P miejscowosc to sopot
    aaa to super, że sopot, bo ja to w Gdyni będę stacjonować to mi będzie łatwiej dotrzeć ;)

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zorro a gdzie ta mate kupilas??? Ten ma skóry i świruje tylko nic wiecej przeciez foteliki i tak sie nie ruszaja...

shibuya ok to zaraz wytne:) Pewnie baw sie ja właśnie z nudów zaczełam sie bawić w takie rzeczy i robić pokój po swojemu dla dziewczynek moich. Tak jak ten fotelik spędziłam nad nim 2 dni ale wyszło łacznie 19 godzin:)

Shibuya lubi tę wiadomość

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ;)

Jak sie rozpisaly od rana widze,ze spania niektore nie mialy hihi :)

Duchota niemilosierna nic sie nie chce robic,a mam miec goscia w sobote,wiec bede musiala sie za mieszkanie wziasc.
    Moze jutro i swojego do tego niecnego planu po czesci wykorzystam hihi :D

Micia, perelka89 lubią tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia - ul. kościuszki:) w okolicach poczty to jest:)

Molcia lubi tę wiadomość

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka, kupiłam na allegro. Masa tego jest do wyboru. Wpisz w wyszukiwarkę - mata pod fotelik :-)

perelka89 lubi tę wiadomość

Synuś :-)
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona za to ty to spanie masz za cale nasze forum hihihi:)

U nas wlasnie sie zaciaga i zbiera na burze zrobil sie fajny wiaterek. Oby tylko bez wichur tym razem:( a musze dzieci odebrac i sie zastanawiam czy zdaze przed burza. Chyba pojade po nie wczesniej troche.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shibuya wyglada to strasznie moj widział jak Lenke badaja ale na szczescie matka tego nie widzi i nie dostaje zawału:)

Mam troszke prac na bazarku wklejonych

Shibuya lubi tę wiadomość

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger, leniuchowalam standardowo w wyrze przed tv jeszcze ;)
    Cos dzisiaj mi slabo jak pochodze po mieszkaniu i zaraz z powrotem uciekam sie polozyc.
    Chyba z cisnieniem cos dzisiaj kiepsko i mi nie sluzy.

Trzeba machnac kawke to i wigoru wiekszego nabiore ;)

• Molcia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja znowu odliczam godziny, byle do 16 ;) jeszcze 6 dni tylko :)

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie strasznie wyglada takie badanie i jakbym nie wiedziala,ze to "normalne" to bym sie wzburzyla :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie za to wakacje nudzą, tęsknię za szkołą

• perelka89 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 21:44

Buffy, natali101, Micia, Rozmarzona, moodliszka, Zorro lubią tę wiadomość

klz920mm8wuzprdr.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dalej walczę z pokojem Nati. Szafa już ogarnieta, półki z książkami- zostały szkolne do ogarnięcia. Jak ogarne biurko, stolik i podłogę, to będzie koniec. Oczywiście w międzyczasie tysiąc innych rzeczy do zrobienia.

Dziś o 7 obudziła mnie siostra. Przywiozła pranie, bo wczoraj im pralka padła. I tak od rana 4 pranie wstawiłam. Swojego wczoraj nie wypralam całego, a tu od rodziców.
    No ale trzeba im pomoc.

O 17 spotkanie z koleżanką, bo muszę dostarczyć przesyłkę dla Natalki.

Jutro muszę ogarnąć kuchnię, łazienkę, korytarze i nasz pokój. Pewnie teście wrócą, a mi tak dobrze samej :-)

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perełka piękne ubranka

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perełka wiem, że tylko sen, ale one takie realne się wydają, jak się śni, ech już mniej o tym myślę, więc mam nadzieję, że raz dwa zapomnę ;).
    Ubranka cudne :D. Ja się w sklepie czasem łapię na tym, że oglądam też ubranka dla dziewczynki jak coś ładnego zobaczę, a po chwili mówię do siebie chwileczkę przecież Synuś w brzuszku :D.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 13:50

Ona_89' lubi tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oż w mordę...
    Naskrobałam wam tu epopeje i wszystko mi sie skasowało ... wrrr

A wiec troszkę mniej się udzielam bo jestem u rodziców, szaleństwo przed sobotą trwa i w miarę sił staram się pomagać, ale każdy mnie odgania i każe odpoczywać .... szczerze zastanawiałam się czy dam rade tyle dni tu wytrzymać-ale teraz wcale nie chce mi się wracać do Warszawy. Jak pomyślę ze w te upały bym się miała kisić w bloku... brr Tylko do męża mi bardzo tęskno, ale jutro już go zobaczę :)

Micia też miałam ostatnio paskudny sen, śniło mi się że straciłam dzidzię. Mój oczywiście na mnie na krzyczał powiedział że za dużo myślę, czytam itd i zakazał mi grzebania w necie ... Ale po tamtej nocy, na forum panował dobry humor i same optymistyczne rzeczy i PROSZE NIECH TAK ZOSTANIE! Niech każda z nas cieszy się ciąża i urodzi zdrowe maluszki w listopadzie!!
    Izulek dobrze że już masz czarno na białym że to grzybek. Działaj, skoro twój gin jest na urlopie jedz na IP, chodz ten Twój rodzinny chyba też ok, skonsultował przecież tarczycę, wiec może jak pójdzies do niego z tym to skonsultuję to z ginem...
    Ja Pimafucin brałam 6 dni, w środę jade na biocenozę-mam nadzieje że będzie ok. Glukozę też chce zrobić za tydzień :/

Aparatka ty to jesteś APARATKA heheh :)
    Skarb 3 mam kciuki za wizytę, mam nadzieję że gin okaże się aniołem i będziesz juz spokojna i bezpieczna do listopada !!
    Perełka dżem będzie się robił - dopiero dziś kupiłam porzeczkę i się za nią za chwilę biorę :) Ubranka śliczne - mam ten sam zestaw bodziaków z Pepco :)
    Molcia jeszcze tylko 6 dni - dasz radę !!

Ściskam was mocno, w miarę możliwości bedę sie odzywać. Napewno będe was czytać bo BBF stało sie moją czytanką przed snem ;)

Micia, Molcia, moodliszka, perelka89 lubią tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadaLena czyli to normalka w ciąży. Mi już lepiej odpędzam złe myśli i nie wracam już do złych snów :D.
    Właśnie lecę na działeczkę do rodziców, a potem spotkanie w parku z koleżanką. Im więcej zajęć, dla nas tym mniej myślimy ;). Miłego dnia dziewczyny :D.

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A oto My :) 21t4d
    20150722-142254.jpg

A dziś udało mi się poszaleć na zakupach - ONA dzięki za inf o promocji proszków w Tesco - teraz już mi się przydadzą :)

20150723-125746.jpg

Ona_89', haen, Micia, Molcia, Rozmarzona, moodliszka, izulkaa, Zorro, perelka89, agulla03, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
‹‹ 861 862 863 864 865 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ