Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulka, jak będziesz na IP to powiedz szczerze w czym rzecz. Nie wymyślaj,ze boli Cię brzuch, bo spędzisz w szpitalu minimum klika dni na obserwacji. No chyba ze chcesz
Na Twoim miejscu napisałabym smsa do lekarza, u którego prowadzisz ciążę, albo poczekała aż oddzwoni (o ile ma Twój nr zapisany). Nie dziwię się,że na urlopie nie odbiera, ja też się zawsze wkurzam jak do męża dzwonią,a my powiedzmy coś zwiedzamy albo jemy w knajpce obiad
Haen, pod foteliki można podkładać takie specjalne maty żeby nie niszczyć siedzenia samochodowego. Ja już nabyłam taką antypoślizgowąhaen, perelka89 lubią tę wiadomość
Synuś
-
zorro a gdzie ta mate kupilas??? Ten ma skóry i świruje tylko nic wiecej przeciez foteliki i tak sie nie ruszaja...
shibuya ok to zaraz wytne:) Pewnie baw sie ja właśnie z nudów zaczełam sie bawić w takie rzeczy i robić pokój po swojemu dla dziewczynek moich. Tak jak ten fotelik spędziłam nad nim 2 dni ale wyszło łacznie 19 godzin:)
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Jak sie rozpisaly od rana widze,ze spania niektore nie mialy hihi
Duchota niemilosierna nic sie nie chce robic,a mam miec goscia w sobote,wiec bede musiala sie za mieszkanie wziasc.
Moze jutro i swojego do tego niecnego planu po czesci wykorzystam hihiMicia, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona za to ty to spanie masz za cale nasze forum hihihi:)
U nas wlasnie sie zaciaga i zbiera na burze zrobil sie fajny wiaterek. Oby tylko bez wichur tym razem:( a musze dzieci odebrac i sie zastanawiam czy zdaze przed burza. Chyba pojade po nie wczesniej troche.
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Ginger, leniuchowalam standardowo w wyrze przed tv jeszcze
Cos dzisiaj mi slabo jak pochodze po mieszkaniu i zaraz z powrotem uciekam sie polozyc.
Chyba z cisnieniem cos dzisiaj kiepsko i mi nie sluzy.
Trzeba machnac kawke to i wigoru wiekszego nabioreJestes juz z nami -
nick nieaktualny
-
A ja dalej walczę z pokojem Nati. Szafa już ogarnieta, półki z książkami- zostały szkolne do ogarnięcia. Jak ogarne biurko, stolik i podłogę, to będzie koniec. Oczywiście w międzyczasie tysiąc innych rzeczy do zrobienia.
Dziś o 7 obudziła mnie siostra. Przywiozła pranie, bo wczoraj im pralka padła. I tak od rana 4 pranie wstawiłam. Swojego wczoraj nie wypralam całego, a tu od rodziców.
No ale trzeba im pomoc.
O 17 spotkanie z koleżanką, bo muszę dostarczyć przesyłkę dla Natalki.
Jutro muszę ogarnąć kuchnię, łazienkę, korytarze i nasz pokój. Pewnie teście wrócą, a mi tak dobrze samejperelka89 lubi tę wiadomość
-
Perełka wiem, że tylko sen, ale one takie realne się wydają, jak się śni, ech już mniej o tym myślę, więc mam nadzieję, że raz dwa zapomnę
.
Ubranka cudne. Ja się w sklepie czasem łapię na tym, że oglądam też ubranka dla dziewczynki jak coś ładnego zobaczę, a po chwili mówię do siebie chwileczkę przecież Synuś w brzuszku
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 13:50
Ona_89' lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Oż w mordę...
Naskrobałam wam tu epopeje i wszystko mi sie skasowało ... wrrr
A wiec troszkę mniej się udzielam bo jestem u rodziców, szaleństwo przed sobotą trwa i w miarę sił staram się pomagać, ale każdy mnie odgania i każe odpoczywać .... szczerze zastanawiałam się czy dam rade tyle dni tu wytrzymać-ale teraz wcale nie chce mi się wracać do Warszawy. Jak pomyślę ze w te upały bym się miała kisić w bloku... brr Tylko do męża mi bardzo tęskno, ale jutro już go zobaczę
Micia też miałam ostatnio paskudny sen, śniło mi się że straciłam dzidzię. Mój oczywiście na mnie na krzyczał powiedział że za dużo myślę, czytam itd i zakazał mi grzebania w necie ... Ale po tamtej nocy, na forum panował dobry humor i same optymistyczne rzeczy i PROSZE NIECH TAK ZOSTANIE! Niech każda z nas cieszy się ciąża i urodzi zdrowe maluszki w listopadzie!!
Izulek dobrze że już masz czarno na białym że to grzybek. Działaj, skoro twój gin jest na urlopie jedz na IP, chodz ten Twój rodzinny chyba też ok, skonsultował przecież tarczycę, wiec może jak pójdzies do niego z tym to skonsultuję to z ginem...
Ja Pimafucin brałam 6 dni, w środę jade na biocenozę-mam nadzieje że będzie ok. Glukozę też chce zrobić za tydzień
Aparatka ty to jesteś APARATKA heheh
Skarb 3 mam kciuki za wizytę, mam nadzieję że gin okaże się aniołem i będziesz juz spokojna i bezpieczna do listopada !!
Perełka dżem będzie się robił - dopiero dziś kupiłam porzeczkę i się za nią za chwilę bioręUbranka śliczne - mam ten sam zestaw bodziaków z Pepco
Molcia jeszcze tylko 6 dni - dasz radę !!
Ściskam was mocno, w miarę możliwości bedę sie odzywać. Napewno będe was czytać bo BBF stało sie moją czytanką przed snem
Micia, Molcia, moodliszka, perelka89 lubią tę wiadomość
-
MadaLena czyli to normalka w ciąży. Mi już lepiej odpędzam złe myśli i nie wracam już do złych snów
.
Właśnie lecę na działeczkę do rodziców, a potem spotkanie w parku z koleżanką. Im więcej zajęć, dla nas tym mniej myślimy. Miłego dnia dziewczyny
.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
A oto My
21t4d
A dziś udało mi się poszaleć na zakupach - ONA dzięki za inf o promocji proszków w Tesco - teraz już mi się przydadzą
Ona_89', haen, Micia, Molcia, Rozmarzona, moodliszka, izulkaa, Zorro, perelka89, agulla03, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość