Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepsze,ze dwa razy jechalam do szpitala i dwa razy zaraz przed tym ukladalam w szafie.
Mowilam jeszcze "uwazaj bo ukladalam ciuchy",a w zyciu jakby burza przeszla i awantura gotowa
Mi wlasnie tez co weekend Maz odkurza, myje podlogi, sprzata kuchnie,pozmywa takze tu nie mam co powiedziec bo pomaga.
Niestety wczesniej wszystko sama robilam,a teraz juz nie jest tak latwo.Jestes juz z nami -
Wydaje mi się, że gorsze rzeczy się wdycha codziennie, więc te kilka sekund przy aplikowaniu chyba nie zaszkodzi
ale jeśli mam być szczera, to dałyście mi teraz do myślenia, bo wcześniej się nad tym nie zastanawiałam
mój nawet nie ma mnie jak karcić, bo jak sprzątam, to jego nie ma i zadowolony przychodzi, że ma posprzątane
ale jutro sprzątamy razem, bo z rana jest w domu, więc kibelek jest jego
izulkaa, Cebulka lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 16:03
izulkaa, MadaLena30, perelka89, Shibuya, Rozmarzona, moodliszka, Marta1986, Micia, agulla03 lubią tę wiadomość
-
Izulkaa powiedz że czekasz na wynik posiewu, nie mów, że tam dzwonilas. Powiedz że już nie wytrzymujesz z tymi opuchnietymi wargami szczególnie w tym upale, że twoj gin jest na urlopie a poza tym, że boisz się czy ta infekcja nie zagraża dziecku. To wystarczy...
Zorro, Ona_89' lubią tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Jestem! Mąż moj splawil tesciowa koli 17 ale tak jak rozmarzona mówi skonczylo sie fochem i obraza..z fochem poszla
w ogóle gadać mi się z nią nie chciało bi miałam głowę nabita czym innym...jeszcze nie na rękę mi bylo ze tak siedzi i przyjechała jak chciałam,jechac na ip.
No to bylam. Powiedziałam prawdę,ze mnie boli, ze mam grzybice i chce sprawdzić co z dzieckiem...
Byl ginekolog bardzo przyjazny, mówi ze nie ma problemu..z dzidzia ok
wazy uwaga 600g!! A to dopiero 23tydzien
Szyjka zamknięta ,dluga na 3,8 cm. Zapytałam bo dalyscie mi do myślenia zr w sumie nie wiem ile moja mana 100%dziewczynka
Mam duuuza infekcje grzybicza.bolalo sami badanie.bez posiewu przepisał leki gyno-femidazol brala ktoras? I ta maść clottimazolum..
I z rzeczy mniej fajnych..nawrocila mi sir torbiel:(
Ciśnienie mówi ze może być,niskie w ciąży..uciskać w płucach tez może..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 19:47
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
A i dzwonilam do mojego,gin po raz drugi ale nie odbiera wiec wezmę te leki no,bo co...
A brala ktoras te globulki ? Jakie dawki ? Ja mam miec jedna na noc alr nie zapytałam głupia przez ile..tzn mowil alr zapomniałam .. Opakowanie na 14dni jest... -
No pisze na ulotce żeby brać przez cale 14..
Czytaam na necie to jakis mocny to lek..ale działa miejscowo na szczęście..
Jak jest duży grzyb to przepisują,ze piecze po tym i w ogóle.. Boje sie bez konsultacji z moim gin brać..alr nie mam wyjścia..wezmę dzisiaj to zobaczymy co,sie bedzie działo..
Mówiłam mu o luteinie tez dopochwowej ale w sumie skoro przepisał to chyba wie co robi i może nie obniży to działania luteiny..
Przerąbane..wierze ze będzie dobrze i nie zaszkodzi bobaskowi mimo ze mocny lek. -
Dzieki dziewczyny.. :-*
Może w końcu będę spać spokojnie..,bi tak się stresuje tym wszystkim..
Ale chyba poważna infekcja bo od razu pytal czy cos brałam, to mowie ze nie pomagal mi ten pimarucin..a jego reakcja podczas badania to "lo to duza infekcja grzybicza '...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 20:10
-
Moj mąż jeszcze mnie zdenerwował bo najpierw czemu mu nie mówiłam od razu ze chce jechac.. To mu mowie ze chyba jest dorosły i powinien ze mną albo nawet za mnie decyzje podjąć bo to ważne i ze to nasze wspólne dziecko, a nie pretensje ze nagle sobie umyslalam jak jego mama jedzie...
A potem na ip mi gada zr albo mnie odesla z kwitkiem albo zostawia..ja mu mowie ze się boje to zamiast mnie uspokoić to on do mnie ze przeciez mowie ci ze są dwie opcje itd.. Boże.. Jego entuzjazm powala.
Zamiast ciezarna uspokoić nie boj sie befzie ok, przyjmia cie,przepiszą lek to ten mi dowalil ze zobaczę ze albo nie przyjmie albo zostawia..a jak mowie ze co z tego choc mnie zostawia? Ze dziecko ważniejsze.. A ten ze przeciez i tak mi nic nie zrobię badan dzisiaj,ani posiewu ani nic,ze bez sensu będę leżeć tam.. Nie wytrzymuje czasem z jego podejsciemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 20:17