Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusie przyjmujące luteine...czy jak ja aplikujecie to szyjka jest zawsze tak samo ułożona? Zdenerwowalam się bo jak przed chwilą sobie aplikowalam to wydawało mi się, że jakoś tam inaczej jest...teraz się martwię czy mi się szyjka nie skraca...ajjjj ciągle coś. Wizytę mam w środę.Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
hehe mój nawet nei wie ze to ja przebiłam tą opone. Wyszłam z domu do sklepu i po drodze machnełam mu ja:P:P:P
Wyszedł po kilku godzinach wrócił do domu i usiadł wkurzony pytam co znowu foremki z piaskownicy ci zabrali a on nie opone przebili -
cebulka : ja biore doustnie a jak biore tabletki na infekcje to mam pessar i go czuje.
Aparatka spryciula z Cb -
Cebulka wrote:Mamusie przyjmujące luteine...czy jak ja aplikujecie to szyjka jest zawsze tak samo ułożona? Zdenerwowalam się bo jak przed chwilą sobie aplikowalam to wydawało mi się, że jakoś tam inaczej jest...teraz się martwię czy mi się szyjka nie skraca...ajjjj ciągle coś. Wizytę mam w środę.
U mnie jest inaczej, nie wiem czy to szyjka czy co ale nieraz wchodzi gładko a nieraz zatrzymam się na czymś i muszę szukać wejścia głębiej, że tak powiem nie po lekarskubo się nie znam o co tam chodzi i co przeszkadza
-
Cebulka wrote:Mamusie przyjmujące luteine...czy jak ja aplikujecie to szyjka jest zawsze tak samo ułożona? Zdenerwowalam się bo jak przed chwilą sobie aplikowalam to wydawało mi się, że jakoś tam inaczej jest...teraz się martwię czy mi się szyjka nie skraca...ajjjj ciągle coś. Wizytę mam w środę.
Ja nie umiem ocenic i czasami mam schizy (przed ciaza nigdy sama sobie nie badalam szyjki), bo czasami luteina latwo mi wchodzi, a czasami trudniej. Nie wiem od cZego to zalezy...w pon mam wizyte, wiec pewnie poprosze o usg dopochwowe, zeby miec porownanie czy szyjka sie skraca, tym bardziej ze zyje dosc aktywnie i jesli sue okaze, ze powinnam wdrozyc b.stateczny tryb, to to zrobie.
A do kiedy masz brac luteine? -
Nie martw się, jak brałam dopochwowo to też bywały chwile, że wydawało mi się, że raz jest głębiej,a raz płycej. A szyjka mi się nie skracała.Synuś
-
Natali, ciekawe wiec czy wszedzie tak jest
Mojego widze narazie to wszystko przeraza jak mu pokazuje filmiki by uswiadomic,ze tak lekarz moze robic i by sie nie zbulwersowal.
Jednak On woli nie widziec tych filmikow hihi
Mysle czy jutro isc do gina bo dzisiaj ani sladu nie mialam po swedzeniu,ale nie wiem czy lepiej nie skontrolowac.natali101 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
U mnie w domu coraz bardziej wesolo... zjezdza sie rodzinka
ehh dawno nie bylismt wszyscy w komplecie, a do tego taka okazja
Uff obralam ta porzeczke, dalam rade i dzemik gotowy
Izulek dobrze ze pojechalas na ip, a kazdej borykajacej sie z dowcipnyki sprawami zycze pozbycia sie grzybkow!!
Haen sliczne "lowy " gdzie trafilas na te bodziaki?
Ona wyskalam meza do tesco-u nas cena za proszek wynosila 21zl
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 23:43
haen lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie listopadowe Mamusie
chciałam dołączyć do Waszej listy i proszę o wpisanie terminu na 25 listopada moje szczęście to chłopiec, Adaś
pozdrawiam ze skaczącym brzuszkiem
haen, Molcia, Ona_89', natali101, Micia, MadaLena30, Izzy, Cebulka lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Dzien dobry
Czekam już w kolejce do endo, oby nie było opóźnienia bo o 10 mam druga wizyte u gina.
Odebrałam wczoraj wyniki glukozy i jak na moje oko i podane normy to wszystko ok.
Zdam Wam relacje z wizyty wieczorem.izulkaa, Marta1986, Izzy lubią tę wiadomość
-
Cebulka ja biorę luteine i zrezygnowałam z aplikatorq tylko palcem ze tak powiem wkladam
bo denerwowalo mnie bardzo właśnie ze czasami czuje opor..czasem,jakby po szyjce.a czasem jak by zaraz sie konczyla
a palcem zawsze łatwiej..zwlaszcza teraz jak mam opuchnięte wszystko to mniejszy bol czuje przy aplikowaniu palcem...nawet wejść mi łatwiej
Skarb ja wczoraj trzymam szklankę,na brzuchu a nagle mi podskakujeahah zaczelam sie śmiać sama do siebie
Babeczki maja z tym lepiej ze nie musza patrzec a ni czekać na kopniaka bo czuja wszystko
Moj mąż dlugo nie umie wyczekiwać kopniakówza to jak od razu go kopnie to jaki dumny chodzi ze córcia sie stesknila
Wzięłam dziewczyny ta tabl..poki co nic złego sie nie dzieje:P
O co chodzi z tym bankiem? Niewtajemniczona jestem
Madziam oświeć mnie:P