Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mamuśki, ale się wczoraj wkurzyłam, miałam umówioną wizytę u gin na wczoraj, bo tak też miałam l4 wypisane, chciałam od dziś dostać nowe, bo dziś w nocy mieliśmy nad morze wyjeżdżać, przychodzę wczoraj pod gabinet i pocałowałam klamkę
dzwoniłam do niej na kom i mówię, że kończy mi się l4 i mam dziś mieć wizyte, a ona do mnie, że jest chora i nie przyjmuje- beż żadnego zawiadomienia (chodzę do niej prywatnie), mówię jej, że chciałam dziś wyjechać na kilka dni, o czym wiedziała i zależy mi na tym l4, a ona do mnie to proszę przyjść w poniedziałek, bo jestem leżąca, a tak poza tym to na l4 pzecież nie powinna pani nigdzie jechać
zwariowałam, dopiero co z babką się umawiałam, że mogę jechać na kilka dni, że wszystko jest w porządku, a tu takie coś i zamiast być nad morzem jutro będę we wtorek
-
Cebulka, nieplatna jednak nie wiem czy przyjmie takie jechanie,ze tak powiem w ciemno.
Wizyta dopiero 14,wiec pewnie sie zbiore i jak na loterii zapytam czy przyjmie.
Oby nie mial takiej kolejki jak jednym razem ze 2h prawie siedzialam,a bylam zarejesrowana.
Witaj Paolka
Proszki juz mam bo zamawialam akurat na allegro
Izulka, dla faceta wazne,ze pokopie i zaraz po macaniu hihi
Moj to samo maizulkaa lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Anet, czyli Twoje zwolnienie obowiazywalo do 23 lipca tak? I co, przez to ze lekarka jest chora to teoretycznie powinnas wrócić do pracy na te 3 dni, a jesli nie pracujesz w weekendy to tylko dzis... Bezsensu... Wydaje mi się że powinna Ci zaproponować zebys poszla do innego lekarza skoro ona nie moze Ci go wypisac. Ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji!
-
Hej Hej dzisiaj mam nawet dobry humorem i mam nadzieje ze mój mi go nie zepsuje:P
Mój nie czyta forum cale szczescie i na moj komputer tez nie wchodzi mimo iz nie mam hasła bo po co
Bank krwi ja nie kozystalam przy obu córkach i teraz tez nie bede po rozmowie z nasza pediatrą stwierdzilismy ze to zbędny wydatek tak jak szczepienia na rotawirusy czy pneumokoki.
Anet a idz do lekarza ogolnego i napewno CI wypisze L4. Mi jak moja nie chciala dac to poszlam do ogolnego i problemu mi nie zrobila. -
Ona_89' wrote:Anet, czyli Twoje zwolnienie obowiazywalo do 23 lipca tak? I co, przez to ze lekarka jest chora to teoretycznie powinnas wrócić do pracy na te 3 dni, a jesli nie pracujesz w weekendy to tylko dzis... Bezsensu... Wydaje mi się że powinna Ci zaproponować zebys poszla do innego lekarza skoro ona nie moze Ci go wypisac. Ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji!
aparatka - masz gdzieś może linka do posta z cennikiem, bo nie mogę znaleźćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 09:05
-
dzwoniłam do niej jeszcze i powiedziała, że w pon wystawi mi wstecz, czyli od dziś, ale wkurzyłam się, myślę, że powinna zadzwonić wcześniej, że idzie na l4 i odwołuje w tym tyg swoje wizyty, ewentualnie powinna chociaż te l4 powystawiać i zostawić np. w kopercie, hym
-
Ze zwolnieniem nie ma problemu. Lekarz zawsze do 3 dni wtecz może wypisać. Mi ostatnio zwolnienie skończyło się w czwartek a wizytę miałam dopiero w poniedziałek (4 dni). Lekarz wpisał mi, że niby byłam u niego w piątek i bez problemu wypisał zwolnienie wstecz.
Zorro lubi tę wiadomość
Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Pewnie o to Molci chodzilo bo tez to sobie skopiowalam
Pompony tiulowe:
10cm -8zł
15cm- 13zł
20cm -18zł
25cm -20zł
30cm -25zł
Literki bawełniane :
18cm- 6zł sztuka
Literki filcowe:
18cm – 8zł sztuka
Poduszki:
kwadrat – 30zł
gwiazdka – 30zł
chmurka – 30zł
filcowa okładka na książeczkę zdrowia:
12zł
smycz do smoczka:
10zł
pościel:
poduszka plus kołdra- 55zł
spódniczka tutu:
od56-74 rozmiaru -15zł
0d 80 i większe – 25zł
kocyk minky :
wymiar 75/100 - 60zł
wkładka do wózka:
70zł
Aparatka wybacz,ze sie porzadzilam,ale mialam akurat na wierzchu skopiowaneJestes juz z nami -
No, jeśli da Ci z datą wstecz to wtedy ok, bo wlasnie byloby nieciekawie gdybys nie miala ciągłości. Tak jak Molcia pisze to nieobecnośc nieusprawiedliwiona i podstawa do dyscyplinarki.
A mialas tam nad morzem zarezerwowany juz hotel/domek? Trochę Ci doktorka pokrzyżowala planyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 09:51
-
Rozmarzona wrote:Pewnie o to Molci chodzilo bo tez to sobie skopiowalam
Pompony tiulowe:
10cm -8zł
15cm- 13zł
20cm -18zł
25cm -20zł
30cm -25zł
Literki bawełniane :
18cm- 6zł sztuka
Literki filcowe:
18cm – 8zł sztuka
Poduszki:
kwadrat – 30zł
gwiazdka – 30zł
chmurka – 30zł
filcowa okładka na książeczkę zdrowia:
12zł
smycz do smoczka:
10zł
pościel:
poduszka plus kołdra- 55zł
spódniczka tutu:
od56-74 rozmiaru -15zł
0d 80 i większe – 25zł
kocyk minky :
wymiar 75/100 - 60zł
wkładka do wózka:
70zł
Aparatka wybacz,ze sie porzadzilam,ale mialam akurat na wierzchu skopiowane -
Hej dziewczyny, nadrobiłam cały wczorajszy dzień!
Rozmarzona, moja Laura przykładała ucho do brzucha i słyszała serduszko maleństwa
Madziu krew pępowinową chciała przechowywać Olcia
Skarbek super!sterydy miała moja koleżanka podawane, ale to w 8 miesiącu
A ja ze szwagierką wytapetowałyśmy wczoraj sypialnię. Od 9:30-21:30 razem ze sprzątaniem, ale jestem zadowolonamoje dziewczyny współpracowały, Laura chodziła do sklepu, pomagała i (co najważniejsze) nie marudziła, Nadia przespała prawie cały dzień i pod wieczor zaczęła harcować. Szwagierka nie pozwoliła mi skakać po drabinie ani mieć rąk podniesionych do góry, więc pracowałam głównie przy podłodze, ale nie bolał mnie ani brzuch, ani plecy, sama byłam w szoku
Mąż mnie tylko wkrwił, bo przyjechał wcześniej z pracy i nie wpadł na to, by naczynia po obiedzie umyć, mimo że byłam zarobiona na amen. Ale stwierdziłam, że nie będę wywoływać sprzeczki, bo miałam zbyt dobry nastrój i mi się opłaciło- wieczorem przyszedł i powiedział, że dziś łóżko do sypialni zamówimy, choć mieliśmy to zrobić we wrześniu lub październikuRozmarzona lubi tę wiadomość