Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulka, no niestety tak z facetami jest.
Oczekuje sie od nich wsparcia,a Oni oczywiscie sa niedomyslni i palna cos bez pomyslunku.
My w tym okresie mocno natomiast rozdraznione chcialybysmy by bardziej nas wspierali i zrozumieli.
Niestety na kobiecie wiecej rzeczy ciazy i zmartwien,a dla facetow wszystko jest w jak najlepszym porzadku i najlepiej by tyle nie myslec bo nic z tego dobrego nie bedzie jak to moj mowiJestes juz z nami -
Maz zobaczyl film jak badaja Maluszka i powiedzial,ze je... by takiego lekarza chyba w leb i ze po co Mu to pokazywalam hehe.
Mowi,ze nie bedzie chcial byc przy badaniu bo nie wyrobi po czym przedstawilam sytuacje,ze jak bedzie taka mozliwosc to wolalabym by pilnowal wszystkiego.
Nie wiem jednak jak to jest w rzeczywistosci czy daja wgl taka mozliwosc bycia przy badaniu MaluszkaJestes juz z nami -
Ona_89': kochana wszystko w cenie wizyty
Normalnie sie nie moge nacieszyc moja ksiezniczka a to zdj jak sie usmiecha do mnie to normalnie cos pieknego ahh !Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 21:15
izulkaa, Micia, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
izulkaa: ja biore caly czas te tabletki 1x1 ale mam skonczyc opakowanie i globulki crotlimazolum zaczac brac co 2 dni .
-
Skarb cudna Maleńka
.
Cebulka, Ginger i Moodliszka dzięki za rady co do snów.
Dopiero wróciłam ze spaceru z koleżanką i jej 3 letnią córeczką.
Izulkaa dobrze, że masz leki i wiesz już co za infekcja. Raz dwa to pokonasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 21:29
skarb15 lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
zdjęcia "łowów"
- 3 śliniaki-> 5 zł
- 2 komplety (spodenki+bluzki, już na większe dziecko)-> 15 zł
- 5 body-> 50 zł
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79677fb52c63.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e10beae165e8.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0e4bd2e9c0f.jpgMicia, Rozmarzona, izulkaa, Molcia, Zorro, Ona_89', MadaLena30, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
-
Modliszka i Mucia : dziekujemy slicznie
Do teraz przezywam podglad coreczki i jaka z niej malutka modeleczka tak sie ladnie ustawia do zdjecMicia lubi tę wiadomość
-
Izulka : kochana dobrze ze z malenka wszystko dobrze
i nie boj sie bierz te tabletki 14 dni po tych 14 dniach od odstawienia powinnas mniec pobrany posiew czy nie ma tam juz nic po tej kuracji . Bo ja to inna kwestia caly czas cos biore bo mam bakterie i pessar.
haen lubi tę wiadomość
-
Izulka : hihi odpisalam tak jak bym wiedziala o co zapytasz
Ciesze sie tym bardzo jak ja zobaczylam i wpatruje sie w zdjecia hihi nie moge sie doczekac az moj wroci i mu je pokaze jak nam rosnie skarbek
Kochana ! jeszcze chwile listopad i bedziemy pedzic na porodowkiizulkaa lubi tę wiadomość
-
Dzis kolezanka przyszla i ja wiadomo leze sobie gadamy a malenka kopa i brzuszek podskakuje kumpela nie mogla sie nadziwic
Znow zawsze jak wyciagam telefon by zlapac te momenty to siedzi cichutko jak zabieram dalej fikaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 21:37