Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izzy ja jak byłam na ostatniej wizycie to asystentka gina mówiła ze na następnej wizycie dostane plan porodu. Więc się zastanawiam co on już gotowy będzie? No nic dowiem się 5tego sierpnia. Chce też zapytać jak wygląda kwestia znieczulenia w szpitalu w którym będę rodzic. Wkurzam się bo NFZ daje na to kasę a my z tego gówno mamy bo np nie ma anestezjologa:/
Skarb trzymajcie się! -
Ja na razie staram się o tym nie myśleć. Przy pierwszym nie wiedziałam co mnie czeka teraz już wiem wiec im dłużej o tym nie myślę tym lepiej;)
Ja miałam bóle krzyżowe i poród wywoływany oksytocyna wiec pewnie przez to było "ciężej" -
Nie dosc ze ja wczoraj jeszcze szlam do wc to byla ta krew na papierze to mnie brzuszek mocno boli i wczoraj i dzis jak wstane to wgl... Czekam na wizyte wtedy moze sie czegos dowiem ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 07:21
-
chabasse wrote:Witam Was dziewczyny.. I z góry sorki za spamowanie.
Wygrałam ostatnio w konkursie "diagnostyki" voucher na pobranie i preparatykę krwi pępowinowej. Jest to równowartość opłaty wstępnej i opłaty właściwej w kwocie ok. 2500 zł. Roczny koszt przechowywania wynosi 520 zł i pierwszą opłatę wnosi się po roku. Voucher jest na okaziciela. Ja się chyba nie zdecyduję między innymi ze względów finansowych (co prawda tylko 520 rocznie ale dla mnie to i tak coś). Jeżeli więc któraś z Czytających chciałaby skorzystać to bardzo proszę o wiadomość. Na przykład na priv. lub mail: [email protected] . Wszystko jest w pełni legalnie i oficjalnie. Voucher jest ważny do 01.06.2017r
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę udanych rozwiązań.. Ja czekam teraz na swoje i siedzę jak na szpilkach. Powodzenia..!!! -
byla wizyta i dali mi inna kroplowke niz ostatnio , jeszcze wzial mnie do badania ale jak wiecie nic sie nie dowiedzialam .
Jeszcze poprosilam by zmienili mi sale na 4 bo z 1 troche za daleko do wc to salowa sie nademna zlitowala i przeniosla ale nie obeszlo sie bez zjeby od zastepcy ordynatora (ordynator na urlopie) opieprzyl i mnie i ja ze on tu rzadzi i ze ja niby cos ostatnio za duzo gadalam... masakra ja siedze cicho walcze o malenka a takich rzeczy sie o sobie dowiaduje.. Wiedzialam ze nie beda traktowana nalerzycie powaznie. . tak mnie wybadali ze mnie cala pochwa boli mam nadzieje ze nic nie uszkodzili bo wszystko na chama a ja mam pessar jeszcze .