Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb, a podczas badania też widzieli to krwawienie? Mają podejrzenia skąd to może być?
Cebulka, a po co dostawałaś te sterydy? Tzn rozumiem,ze po to żeby dziecku szybciej się rozwinęły płuca - ale lekarze zlecają ich branie jak np jest zagrożenie przedwczesnym porodem? Czy na podstawie usg?
Moja koleżanka niedawno tez dostała sterdydy,ale nikt jej nie chciał wytłumaczyć w jakim celu.perelka89 lubi tę wiadomość
Synuś
-
nie wiedza skad nie wiedza nic . Z kazdym pobytem traktuja mnie coraz gorzej jako gorszego debila
maja gdzies wogole sa do dup* wszystko robia z wielkiej laski ..
-
O sterydach nic nie slyszalam narazie tylko o glukozie ... A co mi glukoza pomoze teraz
kurde niech mysla zeby zrobic tak bym nie urodzila !
-
Ja wybralam ja mowilam Anecie zawiez mnie do rzeszowa a moja pierdolnieta matka tak sie wtracala ze jestem w jw
-
Myslalam spbie o Tobie Skarb i wlasciwie moze Puli ma racje, ze te badania na fotelu sa tak czesto, ze tam jest podraznione? Taka mysl luzna, ale pamietam, ze jak bylam u gin.z abonamentu to ona mnie uczulala, zeby tak wizyty ustawiac, zeby nie byly za czesto, bo czeste badanie jest niewskazane i moze podrazniac.
Mysle, ze lekarze robia co moga, tylko oni tez maja ograniczone pole dzialania i moze poza kroplowkami rozkurczowymi i lezeniem plackiem nie maja innego pomyslu?perelka89 lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja.
Ciezka mialam dzisiaj noc,ze czuje sie teraz jak chodzace zwloki ;/
Wczoraj do pozna siedzielismy z kolega,ktory nocowal.
Co prawda ja lezalam by sie nie nadwyrezac tak i zaczelo sie od wpakowania wieczorem globulki.
W nocy mnie rozbolalo wszystko na dole i mialam uczucie jakbym czula caly czas ta globulke.
Nie moglam spac spokojnie bo brzuch mnie tez bolal,wiec sie przewracalam i mialam koszmary jakies.
Wzielam nad ranem nospe i dalej spac po czym wstalam i dalej troche brzuch pobolewal,ale juz mniej.
Teraz juz jest dobrze,ale chce juz by byl koniec globulek bo mnie one wkurzaja i czuje dyskomfort choc dobrze je umieszczam.
Mysle,ze tez mnie tak brzuch bolal bo ostatnio sama ciagle spalam rozwalona na calym lozku po swojemu,a dzisiaj z moim bo nie mial nocek i automatycznie mniej miejsca.
Mam nadzieje,ze dzisiaj bedzie lepiej bo az humor gdzies uciekl i pojawilo sie rozdraznienie.
Skarb, wiesz tez mi sie wydaje,ze te badania podrazniaja wszystko.
Ja, gdy po zwyczajnym badaniu ginekologicznym wyjde to juz mi sie zdarzaja jakies brazowe uplawy drobne.
Mysle,ze wszystko teraz jest tak podraznione,ze cokolwiek by sie nie ruszalo tam to mozna cos naruszyc (tak jak ja globulka poddraznilam).
Lekarze nie sa w stanie powiedziec Ci skad to (a to dobry znak) bo jezeli by byl jakis powod to wtedy mozna by bylo sie martwic, gdyz te powody wtedy zazwyczaj nie sa pozytywne.
Mi jak nie byli w stanie powiedziec skad takie mialam wczesniej mocne plamienia to sie cieszylam bo po badaniu wiedzialam,ze z Mala wszystko dobrze i nic sie nie dzieje.
Trzymaj sie tam mocno i nie martw na zapas.
Bedzie dobrze musi!perelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Skarb trzymaj się mocno jesteśmy tu z Toba! pamiętaj ze teraz Nikola jest z każdym dniem starsza od twojej pierwszej córki.
Mojej koleżance dawali sterydy gdy w 8 miesiącu wylądowała w szpitalu z wysokim cisnieniem- istniało ryzyko ze będą hej robić wcześniej cesarke
My wczoraj byliśmy godzinę drogi od nas na mszy (wujek męża został tam proboszczem) potem na probostwie na kolacji. O dziwo ustalam ponad godzinę w kościele ale dłuższe podróże samochodem mecza mi brzuch.
Dziś mamy dzień lenia- zadnelismy wczoraj wszyscy w jednym łóżku i spaliśmy do 10:30 (Rozmarzona pozdrawiam) po obiedzie znow drzemka. Brzuch mi się dzis napina. Jeszcze teściowa ma urodziny trzeba iść z życzeniami
perelka89, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Staram sie byc dla Nikolci silna ale jak widze jak oni maja gdzies wszystko to az nie wiem co myslec.
w 8 miesiacu a ja jestem w 6 to duza roznica . -
Teraz dostalam immunoglobuline bo mam minusowa grupe krwi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 16:54
-
Nie rozumiem po co pojechałas do tego samego szpitala. Pamiętając jak poprzednim razem Cię tam traktowano.
Na tym etapie ciszy mogą pomóc tylko podając leki,kroplowki i monitorujac. Musisz się wyciszyć i myśleć pozytywnie. Częste badania ginekologiczne mogą powodować plemienia. -
Ja tlumaczylam juz ktorys raz czemu tutaj a nie gdzie indziej ... polozylam sie na tyle w samochodzie i mowie ciotce a mojej matki siotrze ze do rzeszowa i obydwie madre zawiozly mnie tu .
Nie chce mi sie 200 razy tego samego pisac. -
apropo badan to przeciez ja z czym tu przyjechalam w 22 tygodniu ? z tym samym i co nie bylam badana .. a teraz wrocilam z tym samym..
-
bo one kur** leza w tym szpitalu .. i licz na rodzine..
trzeba liczyc tylko na sb a sama przeciez bym w takim stanie za kolko nie siadla ani nic , a pogotowie to i tak do jw by mnie do przywiozlo ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 17:19
-
Skarb moze taka uroda twojej ciąży.. Skoro nie wiedza skąd plamienie to moze nic poważnego.. Moze tak po prostu masz. Czytałam ze od 20tc mogą zdarzać sir plemienia.. Choćby dlatego ze staje sie ukrwione bardziej wszystko..
Lepiej zr nie wiedza czemu niż np dlatego ze lozysko sie odkleja itd..
A ja dzisiaj na obiadku i mamypojedlismy,posiedzielismy troche..mleka z kawa sie napalam i fika moja mala myszka
Byliśmy tez w kościele od x czasu bo wczesniej mdlosci. Potem omdlenia..i jakos tak wyszlo ze dopiero teraz sie zdecydowaliśmy iść.. Mala fikala cala mszeo niczym niemyslalam tylko patrzyłam na,moj podskakujący brzusio
natali101 lubi tę wiadomość