Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
"mam lezec dupcia i nie myslec o niczym" no wiec wlasnie!! A poki co to sama sie nakrecasz.. Tak wiec jeszcze jedna rada od tej wrednej: niech ci brat przywiezie jakies ksiazki, gazety i zajmij sie np czytaniem:) tak jak ja:) i skoncz myslec negatywnie bo z checia bym ci dupe skopala ale nie moge wiec jedyne co moge zrobic to cie opieprzac choc zdaje sobie sprawe ze to moze byc roznie odebrane ale sorry Skarb nie bede ci ciciac bo zycie nie jest lekkie i musisz to wziac na swoje barki.
-
Jakk moj wroci i bedzie mnie wspieral to bedzie to wygladalo inaczej zawsze byl moim wsparciem w roznych ciezkich chwilach.
Teraz bardzo mi go brakuje .
ginger : dlatego czasami nie chce nic pisac by nie wyjsc na taka co tylko sie zali i nic wiecej wiem ze to tak wyglada po tej drugiej stronie ale tu wyglada zupelnie inaczej nie wygladam kak klebek nerwow czasami nie powiem zlamie sie i rozplacze ale staram sie byc silna dla Nikolci bo jest dla mnie wszystkimNie moge powiedziec dobrego slowa tu o lekarzach bo tacy sa pp prostu machna reka i tyle i na koniec do domu . nie powiem moj prowadzacy czy ordynator czy jeszcze jeden lekarz sa ok ale oni nie sa caly czas na zmianie. Przedtem tez mowili ze udaje ze nic nie boli a urodzilam po 3 dniach bron panie boze nie mowie ze tak bedzie !! Donosze do listopada jak tu wszystkie mamusie !
wierze to z calego serca a dla malenkiej zrobie wszystko. Mam takie zalamania bo rozlaka tak dluga z moim nam nie sluzy bo jestem doslownie sama i jak mozna sie czuc psychicznie jak nie ma kto Cie wesprzec . Moj bedzie wracal gdzies w polowie sierpnia czyli tuz tuz . a przy nim to jestem inma bo on zawsze pozytywnie jest na wszystko nastawiony. Kochana pisz pisz bardzo mnie to cieszy ze chcecie mi pomoc ze nie zostawiacie tak tego tyllo staracie sie pomoc i wesprzec . Ginger nie kolwiek jak to zabrzmialo dziekuje tobie i nie gniewaj sie nie chcialam obrazic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 19:15
-
hej dziewczyny, widzę, że tu dyskusja jakaś na forum, skarb chyba a raczej na pewno dziewczyny mają rację, bądź silną babką, bo takiej Nikolcia będzie potrzebowała
Ja jutro jadę nad upragnione morze, już nie mogę się doczekać, mam tylko nadzieje, że w tym czasie żaden Zus mnie nie nawiedzijuż raz byli, to chyba sobie odpuszczą, przede mną jeszcze wizyta u gin i przez niecałe dwa tyg będę się z moim M obijała na plaży
Siorka już od wczoraj jest nad morzem i dzwoni, żebym wzieła jesienne ciuchy bo tam zimno, ale nieważne jaka pogoda, ważne, że nie w domu, jednak tak się lepiej odpoczywaskarb15 lubi tę wiadomość
-
Anet jak mozesz? Ja tez chce nad morze!!! Ale ci zazdroszczeeeee... i to jeszcze dwa tyg serca nie masz ze o tym piszesz:p
A tak powaznie to udanego wypoczynku bawcie sie dobrze i uwazaj na siebie.
Mowisz ze ZUS juz ci raz zrobil najazd? Ja ostatnio tak mysle ze przy moim szczesciu i spedzaniu 90% czasu w lozku mnie by nawiedzili jak np zawoze Patryka na zajecia. I ciekawe co wtedy:/
-
serio serio zus mnie nawiedził przed pierwszą zusowską wypłatą, na szczęście byłam w domu musiałam się podpisać na liście i tyle. Teraz przygotowałam sąsiadce wyjaśnienie listownę, w razie w jakby znów przyszli, ona to wyśle z poczty, ale mam nadzieje, że jednak się nie wybiorą ginger a masz na zwolnieniu b2? tzn możesz chodzić? czy masz leżące?
-
L4 mam chodzace ale czy to mnie jakos chroni to nie wiem. Ja w sumie nie mam sie czego obawiac bo wiekszosc jednak jestem w domu ale np na ogrodzie wiec jak ktos dzwoni na domofon to nie slysze i sie zastanawiam czy dla nich to jest wystarczajace wytlumaczenie bo na ogrod chyba moge wyjsc?!
Mi ciocia ktora jest pielegniarka mowila ze jak cie raz nie zastana to przychodza np po 2godz i znowu po 2. Jesli nadal cie nie ma to chyba wtedy wezwanie do nich i wyjasnienie -
Chodzila wizyta i lekarz (ten ktory ok jest ) mowil ze dalej jakas franca sie mnie uczepila zaraza jedna wredna nie chce sie mnie od poczatku odczepic
-
Ginger : bo Ci nabazgralam taka dluga wiadomosc i nic mi nie odpisalas
Wiem wiem ze z bykami ale slownik mnie kocha
-
Maz wysyla mi fotki z monster tracka i pisze mu czy ma tez na aparcie bo te z tel troche nie wyrazne sa..
odpisuje: mam na aparacie ale juz powoli pada.
ja mu na to: hmm a u nas slonce swiec:)
ps sa 5 min drogi od nas samochodem i chodzilo ze pada bateria w aparacie siedze i sie smieje ze swojej ciazowej tepoty:)))natali101, Rozmarzona, Kitaja, Izzy lubią tę wiadomość
-
skarb15 wrote:Ginger : bo Ci nabazgralam taka dluga wiadomosc i nic mi nie odpisalas
Wiem wiem ze z bykami ale slownik mnie kocha
bo jej nie widzialam dopiero teraz jak napisalas. byla edytowana a ja tylko odswiezam stronke i mi sie wyswietlaja nowe dlatego nie widzialam:)
tak wiec spokojnie ja sie nie gniewam tylko zebys miala swiadomosc ze ja sie z toba cackac nie bedeok? :*
perelka89 lubi tę wiadomość
-
anet wrote:izulka dla mnie morze to też 600 km, ale w przyszłym roku i tak planujemy z bejboszkiem pojechać, żeby trochę jodu miała, o ile wszystko będzie ok, a wychodze z założenia, że będzie
A skąd jesteś ?
No ja też mam nadzieje ze będzie ok :)nad morze chetnie alr nie wiem cz będę gotowa na wyjazdy tyle,godzin i meczyc dziecko caly dzien w drodzez reszta na plaży tez dlugo bobasek nie wytrzyma. Ale jakas podróż planuje sobie wstępnie na wrzesień
nie za cieplo nie za zimno.po sezonie i bobasek będzie juz miał z 10miesiecy