Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie tez bratowa chce pozyczyc swojej malej jakies rzeczy,ale ja za bardzo nie chce.
Wiem,ze oni planuja kolejne dziecko i to w niedlugim czasie i jakos nie lubie czegos pozyczac by potem oddawac.
Jak by dawali to inna sprawa ,a tak to trzeba sie martwic by w dobrym stanie oddac.
Nie,ze bym tego nie szanowala,ale jednak gdzies tam bym sie o to martwila i pewnie bym chciala zaraz odkupic jak juz tego uzylam.
Sprzety jakies chciala pozyczyc tez bo tego pelno kupili (niestety bratowa lubi kase wydawac na co popadnie,a pozniej sie budzi,ze to bylo niepotrzebne itp),ale mowie z nia bywa roznie i bym sie bala,ze potem obgada czy cos.
Tak,wiec wole kupic to co mi sie przyda i nie patrzec na kogos
Jej, Wy tak o tych butelkach,a ja juz w tamtym miesiacu kupilam z aventa i tak stoja i czekaja hihi
Co do rozmiarow to nie ma co za duzo mi sie wydaje kupowac 56 bo to bedzie na chwilke tak naprawde.
Bratowa np mowi,ze 56 to Malutka miala jak sie ur i chwile tylko ponosila.
Zawsze jak wieksze to mozna podwinac i nawet w poradniku to wyczytalam
perelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Hej
Jak tak wybieracie butelki, to macie ankietę Chiccomozna wygrać wyprawkę
http://nadobrypoczatek.com.pl/
Czas do 17 sierpnia.
I od 15 sierpnia zapisy na warsztaty
http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
Jeżeli chodzi o ciuszki, to warto zaglądać też na wątek "Bazarek" tutaj na ogólnym.perelka89 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
natali101 wrote:No niestety to nie żart z tą zapłatą za kombinezon.
A gdzie Aparatka i Mała Czarna?
Poszukaj może zdjęć swojej córki w kombinezonie, to zawsze można zagrozić, że się zgłosi oszustwo.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry
Jestem już po porannym treningu kopniaczkowym. Moje dziecię zmieniło sobie pory aktywności na poranki i późne wieczory w efekcie czego nie daje mamusi pospać.
Skarb mnie ktoś kiedyś powiedział, że 100% pozytywnego myślenia to wiara że wszystko będzie dobrze. Kochana uwierz w swojego maluszka i dla niego bądź silną, nie przejmuje się innymi liczysz się Ty i Nikolcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 06:56
Zorro, perelka89, moremi lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam wczorajszy dzień!
Uff.. a się rozpisałyście, że hej!
Nad morze też bym pojechałaGdziekolwiek na wakacje. Ale raz że cała nasza kasa idzie teraz na dzieciowe wydatki, a dwa, że mąż urlop na październik/listopad. Ale za rok młody pod pache i marze o Grecji!
Butelki podobno Avent Natural też spoko, niby antykolkowe ale czy to coś daje..
Skarb, bądź dzielna dziewczynoJeszcze kilka tygodni i Nikusia będzie bezpieczna na 100%. A tak na marginesie to mam sentyment do tego imienia bo moja siostrzenica takie nosi.
Zbieram się do pracy!Miłego dnia
-
Aga, moj synek też najbardziej szaleje wieczorami i rankami (w ciągu dnia oczywiście też,ale wiem,ze okolo 11 ma drzemkę)
Zauważyłam też, że jak w nocy zmieniam pozycje to on też się musi po swojemu ułożyć i dopiero za chwilę zasypiamy.
W ogóle przedwczoraj pierwszy raz czułam i widziałam jak przesuwa nóżki (chyba nóżki, bo dość wysoko się to działo) jakby tuż pod moją skórąSuper uczucie
Synuś
-
Wraca wraca przestraszyl sie troche i chce byc przy nas jak najszybciej :* No nie powiem w takich momentach bardzo trudno byc samej ale na tamten czas zagranica byla jedynym slusznym rozwiazaniem ale nie ma do czego wracac bo nanwazniejsze ze wraca juz niedlugo i bedzie przy swojej coreczce i przy mnie :*
Dziekuje mamusie za wsparcie :*
Hahahaha mamusie usmiejecie sie ,wiecie jaki dzisiaj tekst uslyszalam?Wiec tak leze pod toco i mam pilota bo naciskania jak dzidzia kopie , malenka jak wiecie to bardzo ruchliwa dziewczynka a jeszcze ja denerwowalo ze ja scisneli tym to jeszcze mocniej a dziewczyna z lozka obok co tak naciskasz a ja ze jak kopie mnie to klikam a ona to Ty czujesz ruchy to mozliwe ze wgl je czujesz ? . Hahah 25 tydzien i 1 dzien u mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 08:49
moremi lubi tę wiadomość
-
Czesc mamusie
Ja wstalam, ale malutka obudzila mnie w nocy koli 3intensywnymi kopniakamio matko...co to byly za kopniaki... Az pod żebrem czulam:P skakala,sobie bo z dwóch stron od razu kopniaki sadzila. A jak położyłam sie na plecach to aż czułam ja jakby chciała wyskoczyć przez skore
nawet nie napiera skora tylko aż czuć bylo wszystko
da mi popalić chyba
Usnac nie mogłam potem bo ciągle kopałaaż mojego obudziłam
A dzisiaj id rana znowu harce:)
Perełka wizytę mam dopiero 5.08.. No mecze sie, ja mogę brać byle malutka byla zdrowa..
A ile macie tego rozmiaru 50 ?mi się to bardzo Male wydaje.. Na tyle co ona rośnie to mysle ze bez sensu kupować..,ale sama nie wiem.. Tak mówicie ze kupujecie ..moze ze 2 sztuki kupieperelka89 lubi tę wiadomość
-
Jestem dziewczynki
wczoraj z moim brzuchem był koszmar. Przed urodzinami wzięłam nospę, ale pomogła na chwilę. Szybko wróciliśmy i o 21:00 leżałam wykąpana pod kołdrą z melisą na uspokojenie. Bałam się, że coś złego się dzieje..
Na szczęście dziś jest ok. Moi pojechali pomóc wujkowi przy przeprowadzce, a ja choć miałam jechać z nimi, dostałam od męża zakaz na prawie wszystko. Na sprzątanie, mycie okien itd. Mam odpoczywać i pokornie się zgadzam, bo chyba przeholowałam..
Z rana poszłam do pasmanterii, kupiłam nici i będę obszywać zasłonkę do sypialni
Skarb zaufaj lekarzom, oni są po to, by ci pomócperelka89 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj brzuszek mi sie spinal to poszlam do pielegniarki jednej ta pokrecila nosem ale za to przyszla druga i sie mna zajela poszla do lekarza i wgl dali jakis silny zastrzyk w posladek ta pielegniarka jeszcze zrobla jeszcze ktg jeszcze cos potym wyszlo ale dzis juz na szczescie nic.
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość