Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona dzisiaj fakt uprzedziłas mnie;)
Ale miałam koszmarna noc zasnęłam o 5 rano a o 8 juz się obudziłam wiec jestem nie do życia. Mąż śpi po nocce a ja nie umiem zasnąćmiałam silne bóle brzucha w nocy. Już się zastanawiałam nad ip ale przeczekalam dziś odpukać na razie jest lepiej. Już kilka razy miałam takie silne te bóle nie wiem o co kaman:/
-
Moja Natka urodziła się w grudniu i miała 56 cm. W kwietniu miała 64 cm, w maju 67 cm, a na roczek 74 cm. Tylko ona z tych wysokich. Wczoraj ją tatuś mierzył i ma 161 cm. Tak więc ja zaczynam ubranka od 56 cm i to tylko kilka sztuk. Zaraz po świętach zaczynają się wyprzedaże i wtedy mam zamiar zaszaleć z ubrankami.
-
Ginger, ojjj Biedna
Ja mialam przedwczoraj tak w nocy,a Ty dzisiaj.
Najwazniejsze,ze teraz jest dobrze kurcze.
Faktycznie lepiej dzisiaj odpoczywaj,a nie nadwyrezaj sie na wychodnym :*
Kurcze to teraz mi Mala dalas orzech do rozgryzienia.
Jak mowisz,ze taki sobie ten rozek to nie wiem czy zamawiac,ale z drugiej str jak robie takie mega zamowienie to wole od jednej osoby by za przesylki tyle nie bulic ;/
Izulka, pod tym wzgledem mysle,ze nie bedzie robil problemu jakby nie mial takich z dalszymi datami.
Jak w komentarzu sie wpisze to na pewno starocia nie wrzuci ma sporo dobrych opinii
Zreszta mi tylko jeden taki wyslal,a cala reszta mega zapas z data przydatnosci takze spoko
Jakbym napisala to i pewnie ten krem mialby w porzadku date,ale czlowiek nie mysli hihi.Jestes juz z nami -
Hihi
w ciazy to normalne, dokladnie malenstwo uciska i wgl
niech usiska uciska do listopada kochana niunia
-
Cześć listopadowe mamusie !!!
U mnie bardzo intensywnie. Opowiadałam Wam, że co weekend panienskie albo śluby. W sb był długo przeze mnie wyczekiwany siatkarski ślub. Była prawie cała kadraKurek był świadkiem. Na weselu bawiłam się jak małolata, nie schodziłam z parkietu, tańczyłam do 3 !! W domu zlądowaliśmy po 4. Żadnych bóli ze strony brzuszka, szok. Mąż był przerażony jak zobaczył moje wygibasy. Aż biedaczek spał z rękoma na moim brzuszku, żeby sprawdzić czy dziewczyny się ruszają
Niestety organizm musiał jakoś odreagować, obudziałam się zapuchnięta. Jak wracaliśmy z poprawin to zaczęło mi się kręcić w głowie za kierownicą. W domu już totalny kołowrotek, aż musiałam się położyć. Dziś apogeum zmęczenia, jestem flakiem, bolą mnie plecy i wszystkie mięśnie i nadal kręci mi się w głowie. Dobrze, że dostałam 1.5 kg pierogów na wynos z wesela to będą na obiad
Równo miesiąc temu ( bo też wypadł dzień miesiączki i też mnie wysypało na twarzy) byliśmy na innym weselu, nie miałam apetytu i bardzo bolał mnie brzuch. Więc bez porównania czuję się o niebo lepiej !
Przed nami jeszcze 2 wesela, chyba dam radę, ale jedno we wrześniu więc nie wiem co założę jak będę wielorybem.
Kupiłam już kilka ubranek, moja mama też. Butelki chcę Tommy tipiee bo też słyszałam od bliźniaczych mam, że są zbliżone kształtem do sutka.
A to my wczoraj przed poprawinami, zaczeliśmy 25 tydz. Dziewczyny się strasznie boksują w brzuszkuJesteśmy +9 kg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4ab50cf6c1a.jpg
Molcia, natali101, Cebulka, Rozmarzona, izulkaa, Mala_Czarna_89, Shibuya, Ginger84, perelka89, Izzy, Nymeria, haen, Kitaja, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Olcia wspaniales wiesci
Ciesze sie,ze zabawa byla udana i ze tak swietnie sie bawilas.
Organizm teraz na pewno musi sie zregenerowac i wszystko wroci do normy
Dalej jestes taka szczuplutka hihi mi tez tak wolno brzuszek rosnie (choc widac juz postepy),ale gdzie te Twoje dwie pannice sie mieszcza to ja nie wiem
Mala, yhym chyba,ze tak
Tak wiec zaryzykuje i zamowie u niego bo i tak w sumie drugi jeszcze bede miala prawdopodobnie z lozeczkiemMala_Czarna_89, olcia88 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Najlepiej byli by kupić po jednym z innej firmy, bo co matka to opinia
Wiem tyle, ze na pewno kupie antykolkowa butle
Rozmarzona a czemu nie chcesz usztywnianego rożka?
Olcia to,sie wybawilas..teraz leż i odpoczywaj !
Śliczny brzusio:)ale moj chyba większy od twojego hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 13:49
olcia88 lubi tę wiadomość