Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger hahaha i co pada ?
ladnie zawiesiłaś sie:P
Perelka mi właśnie tak to jest z rodzina,. Nigdy nie wiadomo co im odbije. Ja na szczęście mam ciuszki od drugiej siostry ktora nie dala mi ale pozyczyla ciuszki, ale niech jej bedziei tak raczej się nie zniszczą.. Co prawda ma juz 35lat i dwie córki alr jak to stwierdziła może się jeszcze przydać
A znowu ta dzisiejsza wkurza mnie bo sama nie pamięta jak to miec ciężka ciaze tylko ciągle twierdzi ze przesadzam. Chciała by żebym jej odebrala syna z przedszkola czy stanęła w jej sklepie a jak,odmawiam to wielki foch. Ale,mam to w dupie bo moje i mojego dziecka zdrowie wazniejsze. Nie będę ryzykować bo ona cos chce. Jak ona leżała to każdy kolo niej skakal a myśli ze ja mogę wszystko.jak ciągle slabo mi się robi, brzuch boli, biorę na podtrzymanie itd.
Perełka niestety opuchlizna dalej jest:( mam wrażenie ze nic nie przechodzi..pisali ze szczypie po tym a ja się stresuje ze nic nie czuje i nic mi to nie daje..perelka89 lubi tę wiadomość
-
Gadalam z moim i mowil ze jak wroci jego siostra w srode to on zamawia bilet i jak najszybciej wraca do nas .
izulkaa, Ginger84, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a jakie rozmiary kupujecie do szpitala ciuszków dla dziecka ? Czy będziecie na ostatnia chwile kupować ? Ja mysle 3kpl 56 ,a zastanawiam sir czy nie kupić tez 3x 62. W sumie i tak się może przydać...w moim szpitalu niby dają ciuszki alr jak by tak nie bylo miejsca i odesłali mnie gdzie indziej to lepiej miec
-
Avent,te się sprawdziły przy Nati.
Ja z młodą pierwszą podróż planuję w marcu na zawody z Nati - 200 km. Zobaczymy jak to wyjdzie.
Chyba już oswoila się z myślą, że siostra będzie. Nawet zapytała, czy będzie mogła sama z małą zostać, czy poczytać jej. Oczywiście musi być na Jej i teraz toczy z tatusiem wojnę o imię. Miała być Alicja, a Ona mówi Magdalena. Fakt dyskusja toczyła się przy tych dwóch imionach. Zobaczymy jak się urodzi.
Ginger też bym pomyślała o deszczu.
Dziewczyny tak to jest z rodziną. Rywalizacja będzie niestety. Ja powiedziałam że nie chce nic od nikogo już. Ale ja już nikomu nic nie pomogę i nie dam. Tyle ubrań po Nati oddałam koleżankom,a jak upomnialam o kombinezon,to mi powiedziała 100 zł. A dając jej kombinezon mówiłam, do zwrotuperelka89 lubi tę wiadomość
-
Alez sie naczytalam takie zaleglosci
Skarb, najwyzsza pora aby Maz wrocil praca pracą,ale ty nie dajesz ostatnio sobie rady psychicznie i powinien przy Tobie byc,a nie zostawiac Cie w takich chwilach sama. Bedziesz spokojniejsza i nie bedziesz miala czasu tyle myslec o negatywnych rzeczach
Mala, az sie rozesmialam jak przeczytalam tamtego posta haha
I w ten oto sposob zostalam na calego forumowym spiochem hihi
Nie martw sie ja tez dzisiaj mam male problemy z brzuchem i mysle,ze teraz beda nas czesciej takie bole napadaly badz male napiecia.
Perelka, jestem i zyje na szczescie
Kochana zyczliwymi nie ma sie co przejmowac bo tak to juz jest,ze kazdy patrzy tylko na siebie co czesto bardzo boli.
Wazne aby sie tym tak nie przejmowac i cieszyc sie szczesciem,ktore nam siedzi w brzuszkach
Trzeba olewac takich ludzi by sie na darmo nie denerwowac :*
Ginger, Kochana nie martw sie nadrobimy wszystkie zaleglosci
Jak Maluszki beda wieksze to bedzie latwiej chyba hihi
A ja sie musze przyznac,ze lenilam sie pol dnia bo taka padnieta bylam po tej nocce.
Probowalam usnac za dnia,ale niestety nic z tego.
Namowilam,wiec pozniej Meza na krotki spacer po parku,a pozniej troszke ogladalismy rzeczy dla Malutkiej po sklepach takze wieczor milo uplynalperelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Ja mam parę sztuk 50. Kupiłam, bo mój siostrzeniec po urodzeniu we wszystkich ubrankach wręcz znikał
Ja jestem zwolenniczką pajacyków, bardzo mi się podobają i głównie je mam zamiar wziąć do szpitala. Mam bawełniane i welurowe
perelka89, izulkaa lubią tę wiadomość
Synuś