Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona ja tez nie mam zamiaru sie tym,przejmować...moze na inne kobiety zle to bedzie działać ale szczerze to będę miała to gdzies,
Chodzilo mi tez o krzyk na męża, no nigdy nie jestem pewna reakcji swojej w skrajnych emocjach. Moze na nim,będę się wyzywacRozmarzona, skarb15 lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona : ee tam z poloznymi ja sie darlam i bede sie drzec a co wolno nam !
izulka : kochana hihi dokladnieMoja jak szybko urosla to teraz sobie rosnie pomalutku kochaniutka moja
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
To tak mnie bolalo ze nie dalam rady inaczej wiec wyklinalam wszystko po kolei , mialam wtedy bole krzyzowe .
-
U nas burza przeszła. Troche sie ochlodzilo na szczęście
idę zaraz po jakiegoś loda
Tzn nie jakiegoś alr zimnego
W ogóle pisząc to od razu pomyślałam nie wiedząc czemu o moich wargach sro.hihi.....ciekawe kiedy mi zejdzie opuchlizna
juz 2 dni biorę te globulki ale nic poprawy
...
-
Jestem z Wami codziennie, ale nie potrafię się tak rozpisywać . Wolę czytać, bo zawsze wolałam słuchać niż opowiadać o sobie.
Teraz siedzę sama w domku i wsłuchuje się w burzę. Dziewczyny wybyły z domu do znajomych, a mąż na rybki wyruszył i wróci dopiero jutro:-( -
Izulka : pokaze pokaze tylko musze zrobic jakies ladniutkie moze jutro
Faktycznie rozleniwilam sie mialam dodawac co 4 tygodnie
MW : pisz pisz bo sie martwimy ? Kiedy mialas wizyte lub kiedy masz miec bo nic nie odzywasz sie i ja nie w temacie
U mnie burza w nocy bylateraz gorac ale nie tu w pokoju firanki pozaslanialam okno zamknelam by cieplo z pola nie wchodzilo
Uwaga matka usmarzyla mi pierogi !! oczywiscie musialam sobie po nie pojsc
A idzcie z globulkami ja biore od wczoraj inne i tez dopatruje sie efektow i nie wiem czy jest mi lepiej czy co bo az tak sie dopatruje
-
Hihi jak mojemu zdjecia malutkiej wyslalam to jest taki dumny ze ho ho
zreszta ja tez ogladam co chwile szczegolnie to z avatara jak sie usmiecha ksiezniczka moja malutka slodziutka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 16:10
-
Ja mam zgage z tego co pamietam to na pewno po sokach , wodach smakowych , jogurtach , wszystko co ma wisnie
MW : a to juz tuz tuz trzymam kciuki :*
Ale mnie brzuszek swedzi