Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulka mój sam chciał być przy porodzie ja na początku nie chciałam bo się bałam ze właśnie będzie miał uraz. Ale on się uparł i bardzo się ciesze ze jednak był. Wcześniej mu jednak dobitnie tłumaczylam ze to nie będzie fajny widok i musi się nastawić psychicznie. Ale dal rade;)
Ja rodziłam w koszuli z krótkim rękawem i teraz tez mam taką -
Izulka : kochana na pewno !! :*
Ja mialam koszule na sobie jak rodzilam bez bielizny to ja juz bylam w Jaroslawiu.
Teraz Moj maz mowil ze bedzie przy porodzie i koniec kropka i ja sie z tego bardzo ciesze mam nadzieje ze tak to sie wszystko zgra ze tak bedzie :*
-
Shibuya wrote:No też tak myślę
kamień dekoracyjny mam też w korytarzu, a w kuchni chcę taki kamień w stylu białych cegieł
u mnie cegły w salonie. Pomalowane na biało
Co do porodu to mój 19latek był ze mną, twierdzi ze nie miał żadnego odrzutu tylko był dumny ze urodziliśmy razemmam nadzieje ze teraz nie będzie na drugim końcu polski gdy się zacznie.
-
Dzien dobry
Odespalysmy troszke wczorajszy nieprzespany dzien,a biedny Maz po nocce wstal padniety i znowu do pracy ;/
Co do okulisty to juz pare lat temu dostalam okulary na slaba wade do czytania,ale oczywiscie mi w nich niewygodnie i w soczewkach roznie.
Tak tez leza sobie w szafce i raz na ruski rok naprawde sobie o nich przypomne.
Jak bylam z dwa lata temu badac to mam astygmatyzm i wszystko mi sie rozmywa.
Oczywiscie znowu powinny byc okulary i leza
Moj sie na mnie drze bym poszla i zbadala ponownie wzrok,ale nie ma tragedii poza astygmatyzmem.
Z porodem to sama nie wiem czy bym chciala aby moj byl przy mnie.
Pewnie i bym chciala po rozwazeniu wszelkich za i przeciw,ale Maz mowi,ze nerwowo nie wyrobi.
Z jednej strony to rozumiem tu moj krzyk i bol i on by musial na to patrzec.
Z drugiej natomiast gdzies tam chcialabym wiedziec,ze jest gdzies obok.
Nie wiem czy dojrzeje do tej decyzji i zmieni zdanie.\
Uprzedzam go ciagle,ze jak bedzie ten lekarz,na ktorego pisalam skarge to,ze nie ma zmiluj i ma byc by wszystkiego pilnowac.
Juz to mnie nawet stresuje czy jakis kretyn za lekarz mi sie nie trafi jak juz mialam z takimi tam stycznosc.
Nie wiem tez czy w pracy tez wtedy moj nie bedzie ehhh ciezki temat zobaczymy.
Dzis na obiad ponownie leczo bo Mezus nabral smaka,a wiec zrobieJestes juz z nami -
Ginger : Tak ? nie wiedzialam, wlasnie tak mysle i mysle jak pisze moj 19 latek
Rozmarzona : Ty chyba spisz najdluzej z nas wszystkich hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 11:57
-
Kochane od wczoraj fatalnie sie czuje. Dwa razy leciala mi krew z nosa, dwa razy wymiotowalam i prswie zemdlalam, zdazylam sie poloxyc do lozka i przeszlo. Dzisiaj nadal czuje sie strasznie oslabiona. Nie wiem czy to przez pogode czy co.... powiedzcie co to moze byc?
-
Rozmarzona : hihi juz mialam pisac nie mow ze nie spalas bo suwaczka nie przesunelas , wyprzedzasz moje mysli
obsersuje jak brzuszek tancuje dlatego sie obijam hihi
Pauli : ja wymioty mialam do 19 tygodnia a do dzisiaj mam mdlosciWiec kochana w ciazy roznie to bywa pocieszam Cie ze nie jestes sama :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 12:14
Rozmarzona lubi tę wiadomość