Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak listopadówki zaczną rodzić to tu będzie jedna wielka panika
Izzy też mam nadzieję na jakieś samolotowe wczasy w przyszłym roku
A tymczasem umyłam okno w sypialni (mąż mówi, że przełoży mnie przez kolano jak wróci), zawiesiłam świeże firanki i zasłonkę nad którą wczoraj pracowałam kilka godz. Umyłam podłogi i w tym tygodniu mają mi łóżko przywieźća już się przyzwyczaiłam do spania na kanapie.
Teraz szybko podłoga w salonie, obiad zrobić i sruuu do gina -
Izzy my tez w przyszłym roku planujemy juz gdzieś lecieć. Mały będzie miał pół roku wiec myślę spokojnie;) w zeszłym roku byliśmy na zakHyntos i tez myślimy o Grecji znów bo bardzo nam się podobało.
Skarb: ja juz wszystko w temacie napisałam ostatnio. Widzę ze nic a nic nie dotarło. Skoro sama chcesz sobie szkodzić wiecznym doszukiwaniem ze cos jest nie tak to już twoja sprawa.
Ja bym musiała non stop jeździć na ip mam tak silne bóle. Ale na badaniach wychodzi ze jest ok i tego staram się trzymać! Poza tym sama dałaś się położyć do tego samego szpitala wiec pretensje możesz mieć do siebie a nie wszystkich wokoło.Izzy lubi tę wiadomość
-
Ja nie moge uwierzyc ze to 26 tydzien
A malutka coraz bardziej bryka
Nie bede prawic juz tu swoich smetow tyko bede sobie z wami dyskutowac tak jak kiedys :* -
haen wrote:Ja tu widze gre wstepna przed wieczorem zboczency
Ginger, my w zeszłym roku byliśmy na Krecie. Najlepsze wakacje ever! Sami wszystko sobie zorganizowaliśmy, lot i hotel. Na miejscu wynajeliśmy samochód i zrobiliśmy w 2 tygodnie 1200 km po całej KrecieMąż ma takie marzenie, żeby pokazywać synowi świat.. więc chcemy spełniać najwcześniej jak się da
I trzeba korzystać póki jeszcze nie płacimy za malucha.
-
My rok temu w maju na Kosie i to byly najfajniejsze nasze wakacje, w tym w czerwcu mielismy leciec na Korfu, ale sobie odpuscilismy.
Co bedzie w przyszlym roku, to sie okaze, jak malutka bedzie znosic zmiane miejsca itd. Trudno mi wybiegac w przyszlosc "tak daleko"Zorro lubi tę wiadomość
-
No ja juz nawet nie mowie jaką ja mam chcice:( a tu zakaz do samego końca;( się śmiejemy ze zrobimy sobie prezent na boże narodzenie to będzie nasz kolejny pierwszy raz;) ja chce juz świętaa:)
Rozmarzona, Kitaja, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
haen wrote:Ja tu widze gre wstepna przed wieczorem zboczency
ostatnio mnie bolało, więc raczej nic z tego. Zresztą powiedziałam mojemu kilka dni temu, że zachowuje się (cytat) jakby mu jaja ucięli, bo jakoś tak się wycofał ostatnio, że aż mnie martwi.
Ginger właśnie to samo pomyślałam- że musiałabyś całą ciążę przeleżeć, bo cię bolihaen lubi tę wiadomość