Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny przyszly mi wyniki posiewu.. Ogarnie to ktos?
Komórki nabłonka obecne
Leukocyty srednioliczne
Lactobacillus mierne
Inne bakterie brak
Grzyby srednioliczne
Kwasowość,ph 4.0
Komórki clue cells,brak
Stopień czystości 3
Z tego co wydaje mi się to mam grzyba ,dobrze mysle?
Pisze tez ocena wrażliwości na leki przeciwgrzybicze..
I tam jest wymienione 4rzeczy.. W lekach które biorę,teraz,jest jeden z nich..moze być jeden czy musza byc wszystkie 4 w leku żeby przeszlo?
-
Ja juz po wizycie kolezanki i po kawce
Srednio tylko dzisiaj mam kondycje i taka ospala siedzialam choc staralam sie jak moglam.
Przywiozla mi troche probek i jakis preparatow i sliniaczek od siostry z apteki bo dostaja takie fajne promocyjne rzeczy
Ja zawsze bardzo na tak na seks bylam i bez niego nie moglam zyc,a w ciazy widze nie tylko ja tak mam,ze sie odechciewa.
Bo to pozycje nie takie, bo dziwne uczucie, bo w psychice cos siedzi i co to wtedy za przyjemnosc.
Maz daje rade i nie narzeka bo w sumie on to sie jeszcze bardziej boi jak ja,wiec sie cieszy,ze mu nie susze uszu,ze chce tu i teraz
W taki oto sposob wlaczyl sie i instynkt tacierzynski hihi
perelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Mam tylko dżemy domowe i boje sie ze wyplyna.. Najchetniej to bym z marmolada zrobila ale nie mam
dzisiaj sobie daruje skończę mieszkanie ale pewnie w tygodniu jeszcze zrobię.. Tylko szukam sprawdzonego przepisu.
-
A wiec jak podejrzewałam coś tam mam- niewielki stan zapalny. Mam przemywać tantum rosa i przepisał mi jakiś lek który po jednym zastosowaniu ma zadziałać. Poza tym znow dostałam duphaston na bol brzucha i to mnie martwi bo cholernie zle mi się kojarzy. Staram się nastawić ze to dmuchanie na zimne ale mi smutno.
generalnie ok. Usg nie było. Dostałam skierowanie na mocz, krew i.. Hivperelka89 lubi tę wiadomość
-
Mała będzie dobrze, a duphaston dostałas zapobiegawczo. Musisz przystopowac trochę z tym szarzowaniem,remonty,ciągle w biegu. Chyba trochę ostatnio poszalalas.
A badania mam takie same plus tsh,ft3 i ft4 oraz obciążenie glukoza.
Dziś trafiłam na wpis dziewczyny ktora rodziła w szpitalu w którym ja chcę robić. Dużo przydatnych informacji podała.perelka89 lubi tę wiadomość
-
Tak wiem. Gin powiedział ze tapetowac to ja mogę najwyżej jednym palcem na siedząco
ja dalej na glukozę nie dostałam ale nie odzywam się w tej kwestii lidze na to ze mnie ominie jak Shibuye bo miałam idealne wyniki ze zwykłego cukru. teraz leze bo mnie pika z jdnej strony brzuch.
natali czego ciekawego się dowiedziałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:36
-
Mała jak podejście personelu do ciebie i dziecka. Co należy zabrać dla Ciebie i dla dziecka. Dziewczyna leżała 8 dni, więc wszystkie zmiany zaliczyła. Pomoc laktacyjna jak wygląda. Nawet mail zostawiła w razie pytań.
Hiv już robiłam ale ponoć dwa razy trzeba. Zrobię i drugi raz. Badania 12.08 ,bo wizyta 17.08 a chcemy wyjechać 12.08 po usg. Idę do mojej gin z przed ciąży z Nati. Obiecalismy pokazać siostrę, a Marzena jest ciepłą osobą i zna Nati. Robiła jej dwa razy posiew w 4 i 5 latkach.perelka89 lubi tę wiadomość
-
nie mam siły dzisiaj i chyba do szpital podjade z mała:( Goraczka zamiast spadac to rosnie juz mam dosc. Teraz spi wiec weszlam odetchnac chwile na necie:)
U lekarza byłam i nie ma ani gardla czerwonego ani kataru ani kaszlu jakiegos brzydkiego osłuchowo ok tylko ta goraczka 39.8:(leki zbijaja max do 38.5
Jesli chodzi o sex to ja znowu jak nie wyżyta moglaby zawsze i wszedzie w tej ciazy:P a mój zadowolony chodzi
-
Tak była zadowolona. Dla mnie to ważne informacje, bo nawet jak coś trafiałam na temat tego szpitala to z 2012-2013 roku. Albo ogólnie, że do bani itp. Zero konkretów.
Pisała, że do szpitala body i pajace zapinane z przodu. Kaftaniki w ogóle się nie sprawdziły. -
Czesc dziewczyny
Czy moze jaka mama szuka ubranek dla chlopczyka na start? Mam do sprzedania 56,62,68 poczawszy od bodow, spioszkow, pajacykow do spodenek, sweterkow bluzeczek, kurteczek i kombinezonu. Mam rowniez do sprzedania spiworek 0-6mc oraz sukienke dresowa ciazowo idealna na lato w kolorze brudny roz
Everka lubi tę wiadomość
-
Shibuya zjedz cos słodkiego, napij sie mleka albo czegos gazowanego,i czekaj :-*
Ni ja tez mmysle kocykiem przykryć i w beciku bedzie.. Tez,nie wiadomo jakie nasze dzieci będą...czy będą cieplo Lubiec czy raczej nie:P wszystko wyjdzie w trakcie tak na prawdę...
Ja śpiworka nie kupuje bo wydaje mi sir ze nie ma sensu, bo dziecko szybko wyrośnie z tego..cieply kocyk i tyle..
I tak pewnie będę die budzic co chwile i sprawdzać co,tam,u maluszka..
Eh..nie mogę się doczekać..byle do października..
perelka89 lubi tę wiadomość