Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć! Ja też po wizycie. Infekcji nie mam żadnej, ph prawidłowe z szyjką też wszystko dobrze. Usg nie robił. Niestety mimo przyjmowania żelaza moje wyniki nie są dobre. Następna wizyta za 4 tyg. Za 2 tygodnie morfologia, badanie moczu i obciążenie glukozą,a od września wizyty już co 2 tygodnie zapowiedział.
Co do marmolady to do rogalików drożdżowych moja mama używa tej z bied ronki i zawsze wychodząWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 19:24
izulkaa, Zorro, perelka89, haen lubią tę wiadomość
-
Haen dobrze kojarzysz Karowa. Sporo pozytywnych opinii na temat MSWiA czytałam. Rodzilam 11 lattemu w IIMiD. Warunki kiepskie ale opieka ok. Ciekawe jak teraz jest.
Dziewczyny z Nati popełniliśmy książkowe błędy - spała z nami. Jak budziła się w nocy, to brałam do nas z wygody. Teraz mąż mówi,że nie ma takiej opcji i jest łóżeczko.
Pamiętam pierwszą noc jak ja położyłam spać do łóżeczka. Cała noc spędziłam na krześle obok na czatach. Mąż miał nocke, drugą już w łóżku, bo mąż czatowal
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Śpiworek to super rozwiązanie. Ja kupilam na promocji w Tesco (F&F) za cale 17,50zl
Na górze ma takie zapięcie na ramionkach. Z kocykow i kolderek dzieciaczki się odkopują niestety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 19:27
Synuś
-
U mnie kaftaniki też w ogóle się nie sprawdziły. Jestem totalnie na nie.
Co do spania z dzieckiem mmmm u mnie ten sam błąd. Co prawda Laurka zasypiala u siebie ale w nocy braliśmy ja do siebie. Jak się nauczyła to trwało to do 5 roku życia. Ale wcale nie jestem przekonana ze malucha brać nie będę tym bardziej ze męża albo do pozna w nocy nie będzie albo pójdzie do pracy bardzo wcześnie (np dzis budzę go o 2 w nocy).
Ahibuya San simplex zdecydowanie jest najlepszy i z tego co wiem niedostępny w Polsce. Miałam ściągany z Niemiec 8 lat temu teraz też nad tym myślę
MW jak długo bierzesz żelazo? -
Byłam z moim na szybkich zakupach i brzuch mi się zbuntował pierwszy raz tak bardzo
a dopiero pochwaliłam, że nie boli :p no i nie wiem czy boli, bo boli, czy może juz ze stresu przed podróżą, albo przez spodnie, bo ubrałam normalne, nie ciążowe. Co prawda na gumkę, ale wiadomo, że to nie to samo...
Leżę teraz, już trochę lepiej. Młody fika jak zwykle od razu jak się położę, wiec jestem spokojna. A mąż robi frytki :p taki mały grzech wieczorny
W ogóle, jesteśmy w sklepie, kupujemy 6 lechów free limonka mięta, a babka w kasie do nas: łoooo ale będziecie mieć kacaperelka89 lubi tę wiadomość
-
aaparatka zlowroga rada ciotki Anki: zwiększ troszkę częstotliwość podawania lub ilość mililitrów- dostałam takie przyzwolenie od lekarza bo też walczyłam z 40stopniowymi goraczkami. Ja nurofen daje co 6h zamiast co 8. A ibuprofen można juz 2h od podania nurofenu
Molcia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, sa takie fajne dostawki do łózka rodziców. Dookoła barierki,a z przodu dosuwa się i skręca z dużym lozkiem. Fajne rozwiązanie dla leniwych
Edit- Apartka, moze zrób jej zimne oklady na pachwiny? Taką gorączkę trzeba koniecznie zbijać. Bezpiecznie jest do 38 stWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 19:40
Synuś
-
mała czarna doszły tiule juz??? bo mój dzisiaj dostał wiadomosc od brata ze paczke mimo iz wysłał w poniedziałek bo tak jest na kwitku jak wysyłał a wyszła z poczty ze stemplem srody i teraz sie zastanawiam czy to przypadek czy tak robia na tej poczcie. Zawsze kozystam z innej ale ze ta blizej to zaczelismy na ta chodzic
-
aparatka wrote:mała czarna doszły tiule juz??? bo mój dzisiaj dostał wiadomosc od brata ze paczke mimo iz wysłał w poniedziałek bo tak jest na kwitku jak wysyłał a wyszła z poczty ze stemplem srody i teraz sie zastanawiam czy to przypadek czy tak robia na tej poczcie. Zawsze kozystam z innej ale ze ta blizej to zaczelismy na ta chodzic
no ale jak wyslalas do mnie to przygarnę
moodliszka, haen lubią tę wiadomość
-
moodliszka ale to ponoc do dziecka nie dochodzi. Tzn ja nie pije bo założyłam sobie ze żadnego karmi itd w ciąży nie tkne ale wiem ze dużo kobiet ciężarnych te niby bezalkoholowe pije cala ciążę. Jedyne totalne zero jakie znalazłam to Bawaria (nie kazda) i Warka radler (też nie kazda)
moodliszka lubi tę wiadomość