Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MW26 ja biorę tardyferon-fol od 2 miesięcy 2 tab. dziennie i też zero poprawy coraz gorsze wyniki jutro mam wizytę, może lekarz zmieni na lepiej przyswajalne żelazo. Oprócz tego pije soki z buraków, jem brokuły pistacje i pije pokrzywę i co dupa sina
.
MW26 lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Moja mama mi ostatnio przypomniala jak w 9mc płakałam ze juz mam dość a przypomnę ze to była wzorowa ciąża wiec teraz to ja nie wiem jak dam rade w tej końcówce. Wychodzić się nie bałam bo kilka dni przed porodem jeszcze siedziałam ze znajomymi w knajpcce;) a jak jechałam na porodowke to gadałam sobie z koleżanką przez tel;) damy rade dziewczyny bo kto jak nie my;)
haen, Micia, Kitaja, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Zorro wrote:Kutfa, Haen, zamorduję Cię
Musisz sie zgadac z Mikado, latwiej pojdzie
Najgorsze jest to, ze sama zaczelam myslec o tych ciastach wszystkich, jeszcze jak pracowalam to zanosilam do pracy i wszyscy byli szczesliwi, a teraz cala foremke musialabym zjesc ja (jak mozna sie domyslic kara straszna)
Na samym poczatku ciazy cierpialam na bezsennosc, budzilam sie o 3 w nocy i koniec ... zeby to zwalczyc, w myslach robilam ulubione ciasta i sie mentalnie w nich rozsmakowywalam, zeby do glowy takie pozytywne skojarzenia dotarly...wiem nienormalna jestem, ale przynajmnuej udawalo sie czasami usnac dalejMicia, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Ja nikogo zabijać nie będę tylko jutro przejrzę przepisy i ide do biedny po marmoladę
Mąż polozyl głowę na brzuchu i mówi tak:" Kochanie młody chyba bąki pyszcza bo słyszę takie pierdy"Micia, Kitaja, MadaLena30, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Dziś tort poczyniłam. Biszkopt czekoladowy z kawałkami czekolady,bita śmietana i truskawkami. Jutro muszę obłożyć masą i zrobić dekoracje. Wczoraj pisała koleżanka czy zrobię ( a ona średnio 8 tortów w roku zamawia, to głupio było odmówić).
Na sobotę lub niedzielę zrobię białą Pavlova z bitą świętą,borówkami i malinami. W końcu urodziny mam za kilka dni, a i imieniny Natki były. Mąż od kilku dni mówi o torcie bezowym,to zrobię. No i nowy piekarnik testujehaen, Zorro, Izzy lubią tę wiadomość