Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya wrote:Ja mam około 4 kilo na +. Mała, gdzie Ty to mieścisz?? Urodzisz małą wielkoludkę
cała jestem jakaś większa. Chociaż ostatnio jem zdecydowanie mniej, ruszam się zdecydowanie więcej i nie czuję, by mi przybywało w ciele. Zrzucam to na rosnącą dzidzię, macicę, wody płodowe i co tam jeszcze
Z Laurą miałam +17kg, ale chyba ustanowię tym razem nowy rekordShibuya lubi tę wiadomość
-
A,orientujecie sie czy jak mam skierowanie id rodzinnego to mogę bezpłatnie zrobic na nfz ? Wiem ze niektóre badania sa płatne nawet ze skierowaniem, ale ja zawsze chodzę prywatnie wiec sie nie orientuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 10:42
-
izulkaa ja mam wszytskei badania na NFZ nawet te płatne. Moj lekarz wpisuje je na skierowanie i nie płace za nie.
Ale dobrze na chwilke usiasc na tyku i odpoczac. Rece mi juz odpadaja od małej. Wogole nei chcieli mi pozwolic zostac z nia przez ciaze:/ -
Mój partner i moja mama na zmiane z nią sa.
Goraczke jej zbili teraz ma max 39,3 czyli juz nie 39,9 zawsze cos na pocieszenie dla mnie. Najlepsze jest to ze ona jest taka "żywa" wszytsko ja interesuje, kazdego zaczepia, gada po swojemu. no lekarze nie maja sie do czego doczepic u niej nawetMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Aparatka to już dobry znak. Najgorsze, że to maleństwo nie powie, co boli. Mam nadzieję,że teraz pojawi się wysypka.
Moja od urodzenia jak goraczkuje to min 40 st. Na początku była panika, a później lekarka stwierdziła, że taki jej urok. Oj, aż ciarki przechodzą na wspomnienie.
To skończyłam tort. Zjadłam drugie śniadanie i mogę później pojechać do przyjaciółki na plotki. Wieczorem nastawie nalewkę wiśniowa. Znajomy 10 kg wiśni przywiózł -
Dzień dobry, ale narobiłyście smaka na ciasto
Natali podzielił się przepisem na biszkopta najlepiej na jakiś nieskomplikowany torcik, no taką mam dziś ochotę na torcik własnej roboty.
-
Dzien doberek
Nie moglam Was nadrobic hihi
Perelka, dzisiaj lepiej, juz nie ma az takiego ospania bynajmniej narazie
Planuje zaraz wypic kawke,wiec juz wgl powinno byc ok.
To ospanie i lenistwo, to zapewne od takiego monotonnego siedzenia w domu jak moj w pracy.
Izulka, ja tam w dzien badan nie biore z rana tabletki,a pozniej po biore normalnie i jem bo wiadomo,ze juz tak na czczo sie nie wytrzyma.
Opcja tez dobra bo lek wzielas,a najwyzej raz idealnie sie nie wchlonie i nie bedziesz miala przerwy w przyjmowaniu
Molcia, ostatnie dni,a pewnie najbardziej sie dluza co?
Jak nie ma dobrej atmosfery to i pracowac sie nie chce.
Wezcie z tymi ciastami bo ja sie tu pocieszyc musze zwyklymi delicjamiJestes juz z nami -
A w rossmanie wkurza mnie to,ze czesto piszecie o jakis promocjach,a one sie roznia
Powinni wszedzie robic tak samo kurcze,a nie ze czlowiek sie nakreci i wyjdzie z nosem na kwinte
Tak samo gratisow przy kasie,o ktorych piszecie nie daja i wydaje mi sie,ze wtedy biora dla siebie to pracownice.
Za duzo razy zdarzylo sie tak,ze wlasnie niby cos powinni dawac do promocji,a tu cisza przy kasie albo,ze sie skonczylo ;/Jestes juz z nami -
Hej dziewczyny
. A ja czekam do wizyty do godz. 16:00, stresu nie ma jak na początkowych wizytach ale nie mogę się doczekać aż zobaczę Przemcia
.
Ostatnio lekarz nie obejrzał dokładnie główki bo tak się mały ułożył i dziś będzie.
Wyniki krwi mnie niepokoją, ale pewnie lekarz znajdzie jakieś rozwiązanie.
Naczytałam się o tych słodkościach Waszych.
Aparatka, niech córeczce szybko spada gorączka :*
Dziewczyny Wy już tyle kupujecie, ja czekam do września póki co odkładamy kasę. Wtedy wózek, łóżeczko i rzeczy do pielęgnacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 12:27
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Rozmarzona za to ja dziś jestem mega ospala;( a zaraz po obiadku jadę do Katowic nie chce mi się jak diabli:/
Ja w rosmanie dostałam ostatnio balsam za 1grosz a kupowałam tylko w sumie krem na cellulit i chyba pastę do zębów. -
A pochwalę się co tam
. Wczoraj Mój Kochany zrobił mi porządek na dole z okazji wizyty u lek.
, strzyżenie jak u owcy hehe
. Potem małe igraszki i człowiek ma lepsze samopoczucie
. Tylko jakoś śmiesznie było bo dzidziuś kopał i ciężko się skupić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 12:35
Rozmarzona, izulkaa, MadaLena30, Ona_89' lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc