X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Aga_502 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali dziękuje za przepis :)
    Biszkopt już zrobiony i wystudzony, przyznaje nie mogłam się doczekać i znalazłam przepis na necie identyczny jak Twój.
    Zaraz ubije śmietanę i będę miała torcik śmietanowo borówkowy. Już mi ślinka cieknie :)
    Na sam zapach biszkoptu już mnie skręcało.

Tak mała słodycz na początek 7 miesiąca wg BBF.

Molcia, haen, Izzy, natali101, perelka89 lubią tę wiadomość

Kacper <3 :) :) :) 20.03.2017 - 1080g - 27tc
    dqpranliysvka661.png
    Gabrysia <3 :):):) 25.09.2015 -2470g - 35t2d
    relgdf9him4y17cs.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgo,a chyba ze tak to pewnie przez te ukrwienie teraz jakie mamy ;)
    A autobusy to porazka tak jak mowisz ludzie beszczelnie nie ustepuja.
    Jak czlowiek sam sie nie rzuci na siedzenie to bedzie stal jak ja zwykle;/
    Tez ten brzuszek tak srednio mi rosl i ludzie dodatkowo nie widzieli,ze w ciazy badz po prostu nie chcieli widziec ..

Mala, co Ty sie przejmujesz jak to moj Maz mowi,gdy sie smieje,ze kiepsko sie ogolilam,ze i tak bede dla gina mila mloda odmiana niz jak starsze babeczki, ktore nieraz przyjmuje hihi :)
    Tez sie zastanawiam czy wszystko zawsze widac.
    Przyklad,ze bylam na wizycie w piatek u gina (juz wtedy lekko mnie swedzialo i pieklo) i nic nie widzial,a jak poszlam za pare dni bo juz nie moglam to wtedy po poinformowaniu o moich objawach stwierdzil to i owo.

Mi te globulki na drugi dzien wyplywaja po nocy w formie "sluzu".
    Czytalam jednak,ze tak sie czesto dzieje.
    A moze to ma tak wyplynac po nocy bo w koncu wchlonac taka ilosc jakby sie miala hmmm :)

Jestes juz z nami :)
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona zaaplikuję sobie wieczorem po kąpieli, nogi do góry i heja! pewnie te składniki które mają się wchłonąć to się wchłoną ;)
    czego oczy nie widzą tego sercu nie żal- a że ja przez brzuch wzgórka łonowego nie widzę to mam to gdzieś ;) Facet od lat zagląda mi najgłębiej ze wszystkich to co ja się będę jakimiś zacięciami przejmować :P

Powiem wam, że dziś się oszczędzam, robię wszystko dużo wolniej i odpukać brzuch wcale mi się nie napina. Nic tylko leżeć i pachnieć ;)

Rozmarzona lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U remont na całego więc chyba prędko torcika nie zrobię :( a mam takiego smaka, że koniec świata!
    Musze jechać do Ikei oddać jeden mebelek to chyba zahaczę o bufecik :D

Natali dzięki za przepis, na pewno skorzystam :)

Mała super, że wracasz na FB! Grupa zrobiła się naprawde fajna :) I tajna :P

perelka89 lubi tę wiadomość

• natali101 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga smacznego :-)

Muszę jutro zrobić jednak Pavlova,bo mąż stwierdził,ze w weekend to zje drugi raz. No i siostra się zapowiedziala.

Kupiłam dziś body z długim rękawem w tesco z 16,99 i łapki niedrapki. Nati nalegala :-)

perelka89 lubi tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próbuję wrócić, ale gdy jest tajna to nie takie proste :D a czemu mebelek oddajesz?

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :)

Ja dalej u rodziców jestem- aż sama się sobie dziwie :) Miałam dziś wracać ale zdecydowałam się że pojadę jutro.

Wczoraj odwiedziłam koleżankę która urodziła w zeszły tyg.. Mały urodził sie duży 58 cm i 3850g, ale dla mnie to i tak kruszynka :) Wiecie co? Do mnie chyba nadal nie dochodzi że mi rośnie takie cudne maleństwo w brzuchu :)

Aparatka zastanawiam się nad tiulem... moze bym spróbowała - bo jak wrócę do Wawy to nie wiem co będę robić. ... jeszcze Ci napiszę-muszę sie zastanowić nad kolorem :)

Napewno zamówię u Ciebie kocyk i podusie z Minky-ale kolorystyka nie jest jeszcze pewna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 15:36

haen, perelka89 lubią tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala, ja probowalam na lezaco sobie tego "czopa" wkladac,ale bolalo bardziej,wiec na stojaco lepiej i sprawniej mi to idzie ;)
    Dokladnie co ma sie wchlonac to na pewno sie wchlonie.
    Zreszta jaka ulga po tych globulkach i dzisiaj do uzycia zostala juz tylko jedna.

Tez sie teraz nie przejmuje po niedokladnym ogoleniu hihi.
    Teraz nam wszystko wolno,a co :)!

Mnie jak leze na danym boku dluzej to boli w dole macica.
    Jednak to pewnie od ciezaru bo jak uloze noge na poduche ciazowa to mija po chwili bo odciazam cialo i ucisk.

Wysłany: 29 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to jest jakiś płynny lek w aplikatorze, więc chyba na stojąco nie będę ryzykować ;) w instrukcji jest napisane: :ostrożnie wprowadzić aplikator do pochwy tak głęboko, jak to jest możliwe bez wystąpienia dolegliwości :O

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala, to juz widze wyzsza szkola jazdy hihi ;)
    Jeszcze o takim cudzie,ktory trzeba tak daleko tam wprowadzic w plynie nie slyszalam :)
    Takze powodzenia zycze bo to moze byc ciekawe hihi.

Robie wlasnie pomidorowa zupke i mysle,ze mam ochote na galaretke z robiona bita smietana i wiorkami czekoladowymi,ale to moze jutro bo musze zakupy zrobic.

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger Kochaniutka gdzie Ty :)?
    Jak tam lowy sie udaly :)

• natali101 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie do endokrynologa w Wawie idziesz?

U mnie dziś barszcz ukraiński. :-)
    No i koleżanka blaga o tort na sobotę. Liczę, że będzie prosty do zrobienia :)

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez chce dołączyć na fb :)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Nala85 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Mała szukam i szukam i nie widzę, gdzie to zaproszenie. A jeszcze niedawno o Tobie myślałam. Udało mi się wysłać Ci zaproszenie na fb o dołączenie do grupy, zobacz czy teraz możesz dołączyć. Shibuya, zaproś mnie do przyjaciółek i wyślesz mi potem wiadomość prywatna z Twoimi danymi. Ja Cię znajdę na fb i wyślę zaproszenie do grupy ;-)

• MW26 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może i ja dołącze na fb? Tam podobno łatwiej się odnaleźć jeśli chodzi o korzystanie z telefonu.

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    Znalazłam jakąś babeczkę w Enel medzie ;)

Oo a jak sie nazywa? Moze Joanna Kalupa?

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde to moze i ja sie wlacze do tej grupy...hm;)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak już będziecie na fb,to ujawnijcie się z nikami. Bo tak to Was nie poznam

moodliszka lubi tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • MW26 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nala wysłałam zaproszenie do przyjaciółek , bo chciałabym dołączyć do Was na fb:-)

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Joanna Kalupy koleżanka mi mówiła. O tej drugiej nic nie słyszałam. To czekam na wrażenia. Choćja i tak po pporodzie wracam do swojej ginekolog-endokrynolog.

Shibuya lubi tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
‹‹ 902 903 904 905 906 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ