Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Natali dziękuje za przepis
Biszkopt już zrobiony i wystudzony, przyznaje nie mogłam się doczekać i znalazłam przepis na necie identyczny jak Twój.
Zaraz ubije śmietanę i będę miała torcik śmietanowo borówkowy. Już mi ślinka cieknie
Na sam zapach biszkoptu już mnie skręcało.
Tak mała słodycz na początek 7 miesiąca wg BBF.Molcia, haen, Izzy, natali101, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Malgo,a chyba ze tak to pewnie przez te ukrwienie teraz jakie mamy
A autobusy to porazka tak jak mowisz ludzie beszczelnie nie ustepuja.
Jak czlowiek sam sie nie rzuci na siedzenie to bedzie stal jak ja zwykle;/
Tez ten brzuszek tak srednio mi rosl i ludzie dodatkowo nie widzieli,ze w ciazy badz po prostu nie chcieli widziec ..
Mala, co Ty sie przejmujesz jak to moj Maz mowi,gdy sie smieje,ze kiepsko sie ogolilam,ze i tak bede dla gina mila mloda odmiana niz jak starsze babeczki, ktore nieraz przyjmuje hihi
Tez sie zastanawiam czy wszystko zawsze widac.
Przyklad,ze bylam na wizycie w piatek u gina (juz wtedy lekko mnie swedzialo i pieklo) i nic nie widzial,a jak poszlam za pare dni bo juz nie moglam to wtedy po poinformowaniu o moich objawach stwierdzil to i owo.
Mi te globulki na drugi dzien wyplywaja po nocy w formie "sluzu".
Czytalam jednak,ze tak sie czesto dzieje.
A moze to ma tak wyplynac po nocy bo w koncu wchlonac taka ilosc jakby sie miala hmmmJestes juz z nami -
Rozmarzona zaaplikuję sobie wieczorem po kąpieli, nogi do góry i heja! pewnie te składniki które mają się wchłonąć to się wchłoną
czego oczy nie widzą tego sercu nie żal- a że ja przez brzuch wzgórka łonowego nie widzę to mam to gdzieśFacet od lat zagląda mi najgłębiej ze wszystkich to co ja się będę jakimiś zacięciami przejmować
Powiem wam, że dziś się oszczędzam, robię wszystko dużo wolniej i odpukać brzuch wcale mi się nie napina. Nic tylko leżeć i pachniećRozmarzona lubi tę wiadomość
-
U remont na całego więc chyba prędko torcika nie zrobię
a mam takiego smaka, że koniec świata!
Musze jechać do Ikei oddać jeden mebelek to chyba zahaczę o bufecik
Natali dzięki za przepis, na pewno skorzystam
Mała super, że wracasz na FB! Grupa zrobiła się naprawde fajnaI tajna
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
Ja dalej u rodziców jestem- aż sama się sobie dziwieMiałam dziś wracać ale zdecydowałam się że pojadę jutro.
Wczoraj odwiedziłam koleżankę która urodziła w zeszły tyg.. Mały urodził sie duży 58 cm i 3850g, ale dla mnie to i tak kruszynkaWiecie co? Do mnie chyba nadal nie dochodzi że mi rośnie takie cudne maleństwo w brzuchu
Aparatka zastanawiam się nad tiulem... moze bym spróbowała - bo jak wrócę do Wawy to nie wiem co będę robić. ... jeszcze Ci napiszę-muszę sie zastanowić nad kolorem
Napewno zamówię u Ciebie kocyk i podusie z Minky-ale kolorystyka nie jest jeszcze pewna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 15:36
haen, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Mala, ja probowalam na lezaco sobie tego "czopa" wkladac,ale bolalo bardziej,wiec na stojaco lepiej i sprawniej mi to idzie
Dokladnie co ma sie wchlonac to na pewno sie wchlonie.
Zreszta jaka ulga po tych globulkach i dzisiaj do uzycia zostala juz tylko jedna.
Tez sie teraz nie przejmuje po niedokladnym ogoleniu hihi.
Teraz nam wszystko wolno,a co!
Mnie jak leze na danym boku dluzej to boli w dole macica.
Jednak to pewnie od ciezaru bo jak uloze noge na poduche ciazowa to mija po chwili bo odciazam cialo i ucisk.Jestes juz z nami -
Mala, to juz widze wyzsza szkola jazdy hihi
Jeszcze o takim cudzie,ktory trzeba tak daleko tam wprowadzic w plynie nie slyszalam
Takze powodzenia zycze bo to moze byc ciekawe hihi.
Robie wlasnie pomidorowa zupke i mysle,ze mam ochote na galaretke z robiona bita smietana i wiorkami czekoladowymi,ale to moze jutro bo musze zakupy zrobic.
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Kurcze Mała szukam i szukam i nie widzę, gdzie to zaproszenie. A jeszcze niedawno o Tobie myślałam. Udało mi się wysłać Ci zaproszenie na fb o dołączenie do grupy, zobacz czy teraz możesz dołączyć. Shibuya, zaproś mnie do przyjaciółek i wyślesz mi potem wiadomość prywatna z Twoimi danymi. Ja Cię znajdę na fb i wyślę zaproszenie do grupy