Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89 wrote:Próbuję wrócić, ale gdy jest tajna to nie takie proste
a czemu mebelek oddajesz?
A do tego kiedyś przy zakupie drzwi, zawiasy były w zestawie. A teraz, nie dość, że drzwi w tej samej cenie to zawiasy trzeba dokupić i to za dwie dychy!
-
Hej, dawno tu nie pisałam, chyba na samym początku. Podczytuję Was codziennie, przeżywam radości i smutki razem z Wami.
Korzystam z telefonu i z niego niestety nie mam jak się tutaj udzielać. Ale chętnie dołączyłabym do grupy na facebooku, bo tam łatwiej z telefonu. Można?
Nala, wysłałam zaproszenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 18:18
-
Nala ja też wysłalam zaproszenie;)
Rozmarzona juz jestem dawno w domku tylko jeszcze koleżanka u mnie była.
Łowów konkretnych nie było bo wiesz ze ja nie daje rady chodzić po sklepach a byłam u bioenergoterapeuty. Więc przy okazji zahaczylam o Smyka i hm. Mój kupił dwie pary spodenek po 30zł a Patrykowi kupiłam sandały na przyszły rok i trampki do szkoły. Plecaka nadal nie mamy:( a ja sobie wielkie nic:( -
Dziękuję Nala
Dziewczyny z twardniejacymi brzuchami jako laik mam pytanie:
Mam twardy i jakby napięty brzuch na dole (z drugiej strony nie mamtam tłuszczyku wiec nie wiemczy cały czas nie jest twardy). Gdy siadam to napięcie puszcza ale chwila (dosłownie) na nogach i znow. Nie boli tylko się napina. Macie coś podobnego? Ja dotąd nie miałam a naprawdę dzis się oszczędzam...