Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze ze mam was i moge z wami wirtualnie pogadac wyrzalic sie itd ... bo tak czlowiek by chyba zwariowal
Mikado czuje dokladnie to co ty-dzien swistaka.... ani sie przytulic ani pogadac bo jak tak pozno wroci to zje wykapie sie i zasypia na siedzaco. Ogolnie jestem zla tym faktem ale z drugiej strony wiem ze on nie robi tego dla przyjemnosci i tez nie jest mu latwo...
Rozmarzona a nie ma mozliwosci aby twoj m mial te zmiany jakos na zmiane? Tylko non stop nocki?
Moj m mowi ze jak juz Hania bedzie znami to nie bedzie tyle pracowal bo chce uczestniczyc w zyciu codziennym, ale zobaczymy jak to bedzie bo wiadoko ze wydatki nie zmaleja a wynagrodzenie moje owszem
Shibuya takie zapachy napewno nie sa wskazane ale przeciez nie stalas i nie wdychalas tego wiec nie martw sie!! Takie chwilowe opary nie powinny zaszkodzic, a w sprzatanie szczegolnie po remoncie niestety nie da sie unac chemikali.
Shibuya, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Shibuya, przestań czytać,bo kopa w tyłek zarobisz. Przecież nie wdychałaś tych oparów niewiadomo ile czasu. Kretem to prędzej sobie byś poparzyła drogi oddechowe. Łożysko nie przepuszcza wszystkiego
Uspokój się,bo nerwami robisz dziecku większą krzywdę.Shibuya lubi tę wiadomość
Synuś
-
Dziewczyny o tak pelnia znowu
. Ja sie dolaczam tez od jakiegos czasu mam kryzys od siedzenia samej w domu. Doslownie dzien swistaka
. Staram sie wynajdywac zajecia ale ile mozna. Moj tez zmeczony po pracy. W Weekendy odsypia.
Na hemoroidy posterisan H super dostalam od ginekologa ale chyba na recepte, mnie dosyc ze bolal to krwawil. Odpukac po masci mam spokoj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 22:48
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Wiecie co to chyba taki czas ja wpadam w złosc z byle powodu i gdyby ktos mi siekiere dał to bym hektar lasu wycieła, a moj m ma anielska cierpliwosc do mnie;-/ a raczej nie miewałam nigdy takich wahan ani napadow złosci4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Aparatka jak mała?
Dziewczyny, a ja dziękuję że jest Nati. Bo mam z kim spędzić czas. Adam wychodzi jak śpimy,a wraca - no właśnie,jeszcze nie ma go. Wraca, dam mu zupę i zasypia jak siedzi. Liczę, że skończy to zlecenie na dniach i będzie wracać o normalnych porach. Nawet nie było możliwości świętować imienin Natki,bo moje urodziny to obejdzie się.
U nas też było ostro, ale to ja byłam winowajca. Wiele zrozumiałam i zrobię wszystko aby był szczęśliwy. Wiem,że gdzieś się zagubilismy w życiu codziennym. Teraz jest inaczej, bo każde pracuje nad sobą. -
Spicie?
chyba tak...ja dopiero ogarniam sie do snu, bo znajomi u nas byli. Jutro z innymi idziemy na obiad i stwierdzam, ze tak bogatego zycia towarzyskiego jak teraz to nigdy nie mialam. W tygodniu widuje sie z kolezankami a i czesto w weekendy gdzies wychodzimy lub kogos zaprasZamy czy spotykamy sie z rodzinami. I dobrze mi robia te spotkania, bo jest po prostu fajnie:)
-
Ehh bezsenność
Od ponad godziny wierciłam się w łóżku i w końcu wstałam tylko co robić?
Wczoraj zaczęliśmy remoncik naszej sypialnijuż się nie mogę doczekać urządzania kącika dla maluszka. Mała zmiana a jak cieszy
-
Ja co zasnelam to dostawałam smsa od,ojca to,sie z nim pozarlam ze jest nienormalny.. Potem wyciszylam calkowicie telefon wylaczyc nie moglam bo budzik.. Teraz juz wstalam naszykowalam mężowi kanapki do,pracy i sie chyba pomoże dalej spac.. Poza tym wstawanie co 10 minut na siku mnie wykańcza.. No i pewnie jeszcze pelnia swoje zrobila..
zazdroszcze wam,tego ze wstajecie tak wczesnie i sie zastanawiacie co robićmni po 6 do 10 nie ma szans z lozka wygodnic..
Mała jak pierwsza noc z pieskiem??
z hemoroidami poczekam do czwartku na wizycie poprosze żeby zobaczyl i tak będzie mnie nadal,i tak .. Ehh.. Wstydliwy temat.. -
Położyłam się do łóżka przed 6 i co d... Spałam góra 20 minut a teraz mi głową pęka. Moja córunia chyba wyspana bo szaleje od samego rańca. Oby to był efekt pełni a nie zbliżającego się wielkimi krokami 3 trymestru.
-
Dzien dobry,
Ja juz po sniadanku dzis udalo sie je zjesc razem
Ustalilismy ze wezmie 1-2dni wolne przy 15.08 i pojedziemy do Mragowa do naszych przyjaciol... takie male a cieszy
Biore sie dzis za porzadki, pranie juz sie robi.... a po pracy jedziemy do szwagra
Mala opowiadaj jak z psiakiem noc minela
-
U mnie tez po spaniu nerwy z nocy zostaly rano doszli nowe wylam w poduszkę pól godziny i jeszcze bym wyla ale musze sie ogarnąć i do,siostry jechać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 08:45
-
hej moje kochane dziewczynki:)
Dziękuje Lenka juz duzo lepiej chociaz przyzwyczaiła się do roąk i teraz problem w domu ale uporamy sie z tym:) Nie ma graczki ma lekka begunke ale to po lekach i lekko jej brzuszek wysypało kij wie od czego. Ale jzu dałam fenistil i jest duzo lepiej.
Wczoraj po szpitalu pojechalam odrazu kupic tiule wrocilam do domku rozpakowalam torbe poszlam pod prysznic i mowie a wyprostuje plecy i uwaga spalam do dzisiaj do 7 rano. Moj ogarnal dzieciaki wczoraj a dzisiaj rano sie nabijal ze spalam w jednej pozycji cala noc i ze musial nasłuchiwac czy oddycham.
-
Witam
U mnie noc przespananie licząc wc.. Ale jakos szybko zasypiałam
chyba byl wykonczona wczorajszymi badaniami i wczesnym wstaniem na nie
W ogóle wczoraj byl kiepski dzien..
Dzisiaj planuje zamówić mala wyprawke dla mnie do szpitala i kilka rzeczy dla malutkiejprzyjdzie moj mąż z pracy to pokaze mu co i jak niech tez ma radochę i udział
Ps. Kupujecie wszystkie koszule o rozmiar większy niż przed cisza ? Czy do karmienia juz normalne jak przed ?