Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam z wizyty u lekarza
Słyszałam Małego
Z szyjką OK, pomimo skurczów nie zmienia się. Jednak teraz mam przychodzić na kontrole co 3 tyg. Za 3tyg mam tez się zgłosić na usg III trymestru.
Planowałam jeszcze pójść prywatnie, więc może jutro zadzwonię i umowię się wcześniej.
haen, Kitaja, Nymeria lubią tę wiadomość
Synuś
-
Izulka nie odnajduje mi takiego alegrowicza, bo rozumiem ze z allegro zamawialas
Wiem o czym mowisz, bo ja wlasnie mam ten sam kryzys. Dopadaja mnie mysli ze jak bedzie juz malutka to nie bedziemy mieli tyle czasu dla siebie i teraz powinnismy korzystac z niego!
Rozmarzona, izulkaa lubią tę wiadomość
-
Magdalena dobrze prawi polac jej
!
Tez wlasnie zawsze sie wkurzam,ze Maz tego nie rozumie,ze po narodzinach nie bedziemy mieli tyle dla siebie czasu.
Jednak staram sie zrozumiec, ze on tez potrzebuje dla siebie czasu,a ma go tak malo.
Gorsze do wykonania szczegolnie jak mnie dopadna gorsze mysli wtedy to ojjj wytkne mu zawszeJestes juz z nami -
no to zawsze się odbija na moim takie myślenie ;P
on stwierdził że jak się mała urodzi to przecież będziemy dużo więcej spędzać czasu razem jako rodzina.. ale on nie umie zrozumieć że wtedy my we dwójkę mało będziemy miec czasu dla siebie,. bo ciągle będzie dzidziuś ;P
MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Shibuya jak dla mnie (nie lekarza) wyniki sa dobre,TSH spadlo,a hormony nie wzrastają, gratuluje córeczki
Shibuya lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Shibuya gratki:) to Ci namieszal tymi usg lekarz w glowie i szafie
Tsh dobrze, ze spadlo, podejrzewam ze endo nie odstawi Ci lekow.
Z glukoza na cCzo dobrze, ze Cie lekarz wysyla,przeciez to waZne dla Ciebie i dziecka, a ze niedobre (ponoc, bo to dopiero przede mna), to trudno, gorsze rzeczy sie zdarzaja:)Shibuya lubi tę wiadomość
-
Shibuya no to gratulacje kolejna dziewczynka
Hehe radosc po badaniach dzidziusia zawsze jest niesamowita
Az jak tak czytam nie moge sie doczekac okolic 30 tygodnia i kolejnego usg.
Przemoglam sie i zrobilam obiad fileciki z cukinia, pomidorami,cebula (warzywka z mamy ogrodu) i w sosiku paprykowym do tego ryz z curry i gotowe.
Wyszla tak wielka patelacha,ze obiad z glowy na dwa dni.
Tylko cos Mezu nie wraca ani nie dzwoni jeszcze eh znowu tak pozno jak wczoraj bedzie.
Shibuya lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
A glukozy sie tak dziewczyny nie bojcie
Mysle,ze to psychika robi swoje,a jak to sie pije to jakby wode mocniej pocukrzyc i nie ma takiej tragedii jak sie nie rozczula za dlugo nad piciem
Tak Was chce pocieszyc bo sama milo bylam zaskoczona,ze pilo sie nie az tak tragicznie i na dwa wielkie lyki.
Potem tylko troszke muli,ale jak sie siedzi na miejscu i nie chodzi to mniejsze prawdopodobienstwo zwrocenia zawartosci.
Chyba,ze ktos ma delikatny zoladek i za duzo o tym mysli to roznie sie moze to skonczycJestes juz z nami -
izulka a jak jakosciowo te ubranka od domino-ubranka? bo wlasnie przejrzalam i nawet niezle wygladaja i sie zastanawiam czy tez kilka nie zamowic
-
Madalena zdjęcie w awatarze sprzed miesiąca czyli 4 miesiące różnicy
Shibuya pamiętam jak pisałaś ze czujesz się zawiedziona ze będzie synek nie corcia
Maz dostal obiad a ja bez apetytu i nie zjadlam wtf?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 18:49
-
Shibuya gratuluje coreczki!! Dobrze ze zaczelas brac letrox i tsh spadlo, ale na moje oko endo moze Ci jeszcze troche zwiekszyc dawke.
Izulka wlasnie ja mysle doklanie tak jak ty a moj maz dokladnie tak jak twoj maz. Jak dzidzia sie urodzi to bedziemy spedzac duzo czasu ... ;)Ale mi nie oto chodzi
Rozmarzona ja tez po wypiciu glukozy myslalam ze juz nie tkne nic slodkiego, ale zdjadlam 2 ciacha :p
Mala dlatego pisze ze niewielka roznica a gdzie jeszcze do porodu
Ja obiadek zrobilam klopsiki w sosie koperkowym, wyszlo mi 18 i to takich wiekszych. Mysle sobie bedzie pewnie na 3 dni, a moj wrocil i jak sie dopadl to ledwo na jutro starczy... i wez tu miej rodzine 4-5 osobowa i gotuj hehe
I poki co jestem milawlasnie bedziemy spedzac razem czas ukladajac wywolane zdjecia w albumie
izulkaa, Shibuya, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Madalena alr,nas teraz ciężko zrozumieć
Co prawda wrócił z pracy i siedzial,ze mną z godzinę i gadaliśmy więc zostałam chociaz,troche zaspokojonahehe inne mogą sie inaczej wyżyć i zaspokoić a ja,musze tak
A propos to stwierdził ze w tym,roku chyba juz się nie będziemy kochać bo zanim wylecza infekcje to minie,a jak brzuch urośnie to on nie da rady jak córka go bedzie w brzuch kopać
My teraz miski jestesmy, Malo nam ciągle uwagi i pieszczot
Z ta glukoza to bym,sie rozmarzona klocilaja miałam dobre nastawienie ale,co z tego:P
Widocznie moj żołądek slabyale jak mi ulżyło jak to zwymiotowałam
Pozniej mogłam,juz zjeść,cokolwiek
A,tak mi sir odbijało nawet,tym.. BleMadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Magdalena, to Twoj to jakis aniol
Moj w zyciu by nie siedzial ze mna przy zdjeciach bo zaraz by stwierdzil,ze to nudne zebym po swojemu to zrobila itp
Izulka, wlasnie po napisaniu tamtego posta zaraz sobie przypomnialam o Tobie,ze mialas (jakby to moja babcia powiedziala) armagiedon hihi
Odbijac tez mi sie odbijalo,ale tragedyji nie bylo
Zwalmy to na Twoj zoladek hihi
Nie strasz dziewczyn bo pouciekaja przed tym badaniem
Tez opakowania u mnie poszly aut do kosza chociaz tak ladnie wygladaly,ale te "luzno" kupione maja metki jeszcze.
Z tym,ze i tak juz bym nie zwrocila,a jedynie taniej mogla sprzedac pewnie.
Mi trzech lekarzy potwierdzilo,ze dziewczynka to jestem spokojnaMadaLena30 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami