X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya ale byłam ciekawa jak tam Twoja wizyta dzisiaj :) Bylam przekonana że jednak będzie Mikołaj bo tak czesto o nim w pisalas, a tu psikus :) Takze gratuluję Julki :)

Co do TSH to wynik o wiele lepszy ale pewnie do konvs ciąży będziesz brała leki bo widać ze one utrzymuja yen hormon na prawidłowym poziomie. Mi juz lekarz zapowiedzial że do końca ciazy mam brac.

Shibuya lubi tę wiadomość

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakis dziwnie wyglada to zdjecie w telefonie, tak rooooozciagniete :P
    A w ogole te rzeczy to bym zostawila niezaleznie od plci, ale to ja;)

Izulka kiedys takie zolte body tu wrzucalas, na fb zreszta teZ, moglabys podac sprzedawce? Chyba zadowolona z nich bylas? Pamietasz, ile kosztowaly?

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen krzysiu-jarzyna o ile myślimy i tym samym :P buciki tez miałam,od nich, nawet nie buciki a takie polarowe bamboszki :P tez fajne ;)

A z firmy robik_radom nie polecam kompletu kaftanik + śpioszki bo te śpioszki bardzo cienkie mi się wydaja.. Ale reszta rzeczy spoko :)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I firma domino - ubranka bardzo szybka wysylka no i cena super patrząc na jakość :)

A z tej firmy krzysiu-jarzyna brałam kaftaniki i bodziaki i to na pewno polecam :) nie wiem jak inne rzeczy :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krzysiu jarzyna brzmi swojsko, wiec za sama nazwe ma plusa :D
    Jutro odpale komp i popatrze co tam chlopak oferuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 21:15

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen hehe nie wiem,czy to faceta czy babki firma :P
    No popatrz, daj znac czy znalazłaś ;)

Ja juz praktycznie z ciuszków mam wszystko, zostalo kilka bodziaków, ze 2pajace ,rajstopki, czapeczka,szalik na zimne :P śliniaki ze 2 moze kupie i finito :P
    Kupujecie rękawiczki na zimę ? Bo w sumie mam kombinezon z rękawiczkami ale nie wiem :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zostaje mi cala reszta :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swojsko, faktycznie :-D Niczym Jaś Fasola ;-)

Chyba czas się wykąpać i kłaść w bety. Dzisiejszy dzień mocno dał mi w kość- bolą mnie plecy i spina mi się brzuch.
    Na jutro nie zaplanowałam nic poza błogim lenistwem.

Shibuya, to Ci się niespodzianka trafiła :-D

Mała, ciekawe jak będzie u Ciebie z tą płcią :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 21:46

Synuś :-)
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona moj Aniol padl - tak to zajecie go wymeczylo ze juz chrapie :)
    To jemu bardziej zalezalo na wlozeniu tych zdjec do albumu bo juz jakis czas lezaly... ale juz go budze i idziemy na spacer z psiakiem :) taki nasz rytual wieczorny - teraz to doceniam bo wiem ze jak bedzie malutka to razem z psiakiem na spacer wieczorny nie pojdziemy :)

Ehh a kiedys czlowiek nie docenial takich rzeczy.

Izulka to sie rozkrecilas z wyprawka, ja narazie kupuje na pale tzn nie wiem czego ile mam ale chyba musze zaczac to robic z jakas lista. Dzis kolezanka powiedziala ze ma dla mnie ubranka wiec musze sie po nie pofatygowac to bede miala wieksze rozeznanie czego mi brakuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 21:47

Rozmarzona lubi tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobiłam wczoraj zamówienie bardzo duże u Krzysia jarzyny przesyłka będzie do końca tygodnia to wam jeszcze potwierdzę teraz czy trzyma fason :-D

Kobitki jestem jestem po IP... Krwawienie... na szczescie najprawdopodobniej z pęcherza bo coś z nim jest, biorę furagin od 4dni a on boli :-/ lecę jutro mocz przebadac . Z drogami rodnymi wszystko ok i z Mateuszkiem też. Uff

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 22:17

201511211678.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haen wrote:
    Krzysiu jarzyna brzmi swojsko, wiec za sama nazwe ma plusa :D
    Jutro odpale komp i popatrze co tam chlopak oferuje
    Krzysztof jarzyna ze szczecina- szef wszystkich szefów ;) z jakiejś polskiej komedii to chyba było?

Nymeria dobrze ze ciążowe sprawy ok. Choć pewnie mega się wystraszylas

Rozmarzona po twoim suwaczku widzę ze juz w zaawansowanej ciąży jesteśmy :o

Mój brzuch też się spial jakąś godzinę temu. Teraz juz puszcza ale zawsze w takich sytuacjach się stresuję.
    Zmeczoooona. Szczeniak uczy mnie cierpliwości i wytozumialosci każdego dnia.

Rozmarzona lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 01:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie śpię, nie mogę...mdli mnie cholernie od jakichś 3 godzin....brrrr aż mi się pierwszy trymestr przypomniał...mnie też kluje jakby w szyjce...ale to chyba Mały się tak ułożył...kurcze nie wiem czy się czymś nie przytrulam bo żołądek mnie kluje i jesscze zgaga do tego. ..

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • mikado Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka jak nic minela??
    ja wlasnie sie obudzialam i zaraz sie na krzywą będę szykować..

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja z rana :)
    W nocy spie ale wczesnym rankiem sie budze i juz mi ciezko usnac. Mezus juz pojechal, obietnica wczorajsza spelniona, bylam "grzeczna"a i on tez milszy :)

Jutro w Lidlu jest poducha dla spiacych na boku i kobiet w ciazy. Taki walek dlugi. Zastanawiam sie czy nie kupic. Co prawda nie mam mega problemow ale jak zwine koldre miedzy nogi wzdluz ciala to jednak wygodniej. Co myslicie o takim typie poduchy? A wy dziewczyny korzystacie z tych co kupilyscie- Rozmarzona, Modliszka?
    Modliszka to pewnie smazy na plazy, ale Ci sie pogoda skubana trafila ;)

Ok wstaje ogarniam sie i lece na wizyte do gina, juz teraz spokojniej do nich podchodze bo czuje jak malutka w brzuchu fika. Ciekawe tylko co z moja infekcja, bo tak bardzo chcialabym jej nie miec isc na basen i pofiglowac - powiedzialam mezowi ze ostatnio to czesciej z ginem jestem w syt. Intymnej niz z nim hehe ;)

izulkaa lubi tę wiadomość

gannyx8d1p2ldx6e.png
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wystraszylam się, jak chodzi o dziecko i ciążę to ja dostaje momentalnie takich dużych emocji i stresu... Ze aż się zastanawiam jak ja wytrzymam jakieś choroby czy inne takie u dziecka jak już się urodzi??!! Wczoraj utwierdzilam się że ciąża to jednak początek obaw a z dzieckiem będzie jeszcze bardziej to nasilone. Muszę poszukać metod relaksacji

201511211678.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nymeria dobrze, ze na strachu sie skonczylo! Oby teraz juz z gorki bylo.

I jesli to nie problem, daj znac i wrzuc foto od Jarzyny.

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nymeria, to miałaś przeżycia... Współczuję. Najważniejsze, ze z synkiem wszystko OK.

MadaLena, ja mam tę poduchę C, nie wyobrażam sobie już spania bez niej :-) Jest rewelacyjna

Synuś :-)
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nymeria dokladnie tak jak mowisz, strach-stres sie nasili jak dzidzius bedzie z nami, ale nie my pierwsze i nie ostatnie, trzeba byc dobrej mysli!
    Ten Krzys Jerzyna ma calkiem fajne rzeczy, daj znac czy jakosciowo sa ok.

Zorro, typu c nie wchodzi w gre bo mamy lozko za male i maz by sie ze mna nie zmiescil heh, ale slyszalam ze przynosza ulge :)

Zorro lubi tę wiadomość

gannyx8d1p2ldx6e.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakis czas temu kupilam sobie spodnice dresowa z panelem. Jest mega wygodna wiec jesli ktos potrzebowalby to polecam :)

http://allegro.pl/spodnica-ciazowa-olowkowa-modne-pastele-38-limone-i5422928504.html

Tak a propo postu Molci w spodniczce nie ciazowej.

Micia lubi tę wiadomość

gannyx8d1p2ldx6e.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:) wstałam i ja:)
    Ja tez mam poduche ale szczerze mi ona przeszkadza podczas spania. W dzien czasami z nia poleze ale tak w nocy to mi zabiera tylko miejsce.

Shibuya to masz takiego psikusa co ja tez u mnie miał być chłopak i mam pare rzeczy dla chłopca w domu.

Izulka ja zamiast rękawiczek uzywalam niedrapek dla Lenki bo też miała kombinezon z rękawiczkami już. Zresztą te rękawice sie strasznie nie wygodnie ubiera.

Mój wczoraj lezał wieczorem w łóżku i tak patrzy na mnie i patrzy i stwierdził ja pierdziele trzeba wkoncu tą wyprawkę kompletowac bo faktycznie robisz sie duza i juz czas najwyzszy bo zaraz bedzie za pozno. Nic sie nei odezwalam bo byłam w dzien i kupilam pare rzeczy ktore schowalam do szafy tam gdzie nie zaglada:P:P:P

A to moje zdobycze wczorajsze dla Nadii:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9cf9e1f4a099.jpg

MadaLena30, Aga_502, Molcia, Shibuya, Mala_Czarna_89, natali101, Micia, izulkaa, haen, mikado, Rozmarzona, Cebulka, Ona_89' lubią tę wiadomość

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
‹‹ 944 945 946 947 948 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ