Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya ale byłam ciekawa jak tam Twoja wizyta dzisiaj
Bylam przekonana że jednak będzie Mikołaj bo tak czesto o nim w pisalas, a tu psikus
Takze gratuluję Julki
Co do TSH to wynik o wiele lepszy ale pewnie do konvs ciąży będziesz brała leki bo widać ze one utrzymuja yen hormon na prawidłowym poziomie. Mi juz lekarz zapowiedzial że do końca ciazy mam brac.Shibuya lubi tę wiadomość
-
Jakis dziwnie wyglada to zdjecie w telefonie, tak rooooozciagniete
A w ogole te rzeczy to bym zostawila niezaleznie od plci, ale to ja;)
Izulka kiedys takie zolte body tu wrzucalas, na fb zreszta teZ, moglabys podac sprzedawce? Chyba zadowolona z nich bylas? Pamietasz, ile kosztowaly? -
Haen krzysiu-jarzyna o ile myślimy i tym samym
buciki tez miałam,od nich, nawet nie buciki a takie polarowe bamboszki
tez fajne
A z firmy robik_radom nie polecam kompletu kaftanik + śpioszki bo te śpioszki bardzo cienkie mi się wydaja.. Ale reszta rzeczy spoko -
Haen hehe nie wiem,czy to faceta czy babki firma
No popatrz, daj znac czy znalazłaś
Ja juz praktycznie z ciuszków mam wszystko, zostalo kilka bodziaków, ze 2pajace ,rajstopki, czapeczka,szalik na zimneśliniaki ze 2 moze kupie i finito
Kupujecie rękawiczki na zimę ? Bo w sumie mam kombinezon z rękawiczkami ale nie wiem
-
Swojsko, faktycznie
Niczym Jaś Fasola
Chyba czas się wykąpać i kłaść w bety. Dzisiejszy dzień mocno dał mi w kość- bolą mnie plecy i spina mi się brzuch.
Na jutro nie zaplanowałam nic poza błogim lenistwem.
Shibuya, to Ci się niespodzianka trafiła
Mała, ciekawe jak będzie u Ciebie z tą płciąWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 21:46
Synuś
-
Rozmarzona moj Aniol padl - tak to zajecie go wymeczylo ze juz chrapie
To jemu bardziej zalezalo na wlozeniu tych zdjec do albumu bo juz jakis czas lezaly... ale juz go budze i idziemy na spacer z psiakiemtaki nasz rytual wieczorny - teraz to doceniam bo wiem ze jak bedzie malutka to razem z psiakiem na spacer wieczorny nie pojdziemy
Ehh a kiedys czlowiek nie docenial takich rzeczy.
Izulka to sie rozkrecilas z wyprawka, ja narazie kupuje na pale tzn nie wiem czego ile mam ale chyba musze zaczac to robic z jakas lista. Dzis kolezanka powiedziala ze ma dla mnie ubranka wiec musze sie po nie pofatygowac to bede miala wieksze rozeznanie czego mi brakuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 21:47
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Ja zrobiłam wczoraj zamówienie bardzo duże u Krzysia jarzyny przesyłka będzie do końca tygodnia to wam jeszcze potwierdzę teraz czy trzyma fason
Kobitki jestem jestem po IP... Krwawienie... na szczescie najprawdopodobniej z pęcherza bo coś z nim jest, biorę furagin od 4dni a on bolilecę jutro mocz przebadac . Z drogami rodnymi wszystko ok i z Mateuszkiem też. Uff
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 22:17
-
haen wrote:Krzysiu jarzyna brzmi swojsko, wiec za sama nazwe ma plusa
Jutro odpale komp i popatrze co tam chlopak oferujez jakiejś polskiej komedii to chyba było?
Nymeria dobrze ze ciążowe sprawy ok. Choć pewnie mega się wystraszylas
Rozmarzona po twoim suwaczku widzę ze juz w zaawansowanej ciąży jesteśmy :o
Mój brzuch też się spial jakąś godzinę temu. Teraz juz puszcza ale zawsze w takich sytuacjach się stresuję.
Zmeczoooona. Szczeniak uczy mnie cierpliwości i wytozumialosci każdego dnia.Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
A ja nie śpię, nie mogę...mdli mnie cholernie od jakichś 3 godzin....brrrr aż mi się pierwszy trymestr przypomniał...mnie też kluje jakby w szyjce...ale to chyba Mały się tak ułożył...kurcze nie wiem czy się czymś nie przytrulam bo żołądek mnie kluje i jesscze zgaga do tego. ..Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Witam sie i ja z rana
W nocy spie ale wczesnym rankiem sie budze i juz mi ciezko usnac. Mezus juz pojechal, obietnica wczorajsza spelniona, bylam "grzeczna"a i on tez milszy
Jutro w Lidlu jest poducha dla spiacych na boku i kobiet w ciazy. Taki walek dlugi. Zastanawiam sie czy nie kupic. Co prawda nie mam mega problemow ale jak zwine koldre miedzy nogi wzdluz ciala to jednak wygodniej. Co myslicie o takim typie poduchy? A wy dziewczyny korzystacie z tych co kupilyscie- Rozmarzona, Modliszka?
Modliszka to pewnie smazy na plazy, ale Ci sie pogoda skubana trafila
Ok wstaje ogarniam sie i lece na wizyte do gina, juz teraz spokojniej do nich podchodze bo czuje jak malutka w brzuchu fika. Ciekawe tylko co z moja infekcja, bo tak bardzo chcialabym jej nie miec isc na basen i pofiglowac - powiedzialam mezowi ze ostatnio to czesciej z ginem jestem w syt. Intymnej niz z nim heheizulkaa lubi tę wiadomość
-
Tak wystraszylam się, jak chodzi o dziecko i ciążę to ja dostaje momentalnie takich dużych emocji i stresu... Ze aż się zastanawiam jak ja wytrzymam jakieś choroby czy inne takie u dziecka jak już się urodzi??!! Wczoraj utwierdzilam się że ciąża to jednak początek obaw a z dzieckiem będzie jeszcze bardziej to nasilone. Muszę poszukać metod relaksacji
-
Nymeria dokladnie tak jak mowisz, strach-stres sie nasili jak dzidzius bedzie z nami, ale nie my pierwsze i nie ostatnie, trzeba byc dobrej mysli!
Ten Krzys Jerzyna ma calkiem fajne rzeczy, daj znac czy jakosciowo sa ok.
Zorro, typu c nie wchodzi w gre bo mamy lozko za male i maz by sie ze mna nie zmiescil heh, ale slyszalam ze przynosza ulgeZorro lubi tę wiadomość
-
Jakis czas temu kupilam sobie spodnice dresowa z panelem. Jest mega wygodna wiec jesli ktos potrzebowalby to polecam
http://allegro.pl/spodnica-ciazowa-olowkowa-modne-pastele-38-limone-i5422928504.html
Tak a propo postu Molci w spodniczce nie ciazowej.Micia lubi tę wiadomość
-
hej:) wstałam i ja:)
Ja tez mam poduche ale szczerze mi ona przeszkadza podczas spania. W dzien czasami z nia poleze ale tak w nocy to mi zabiera tylko miejsce.
Shibuya to masz takiego psikusa co ja tez u mnie miał być chłopak i mam pare rzeczy dla chłopca w domu.
Izulka ja zamiast rękawiczek uzywalam niedrapek dla Lenki bo też miała kombinezon z rękawiczkami już. Zresztą te rękawice sie strasznie nie wygodnie ubiera.
Mój wczoraj lezał wieczorem w łóżku i tak patrzy na mnie i patrzy i stwierdził ja pierdziele trzeba wkoncu tą wyprawkę kompletowac bo faktycznie robisz sie duza i juz czas najwyzszy bo zaraz bedzie za pozno. Nic sie nei odezwalam bo byłam w dzien i kupilam pare rzeczy ktore schowalam do szafy tam gdzie nie zaglada:P:P:P
A to moje zdobycze wczorajsze dla Nadii:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9cf9e1f4a099.jpgMadaLena30, Aga_502, Molcia, Shibuya, Mala_Czarna_89, natali101, Micia, izulkaa, haen, mikado, Rozmarzona, Cebulka, Ona_89' lubią tę wiadomość