Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczynki.
Wiecie co troche sie zestresowalam w nocy.
Obudzilam sie kolo 2 bo mnie cisnelo na pecherz i poczulam taki smrod jakby siarki na calym mieszkaniu,ze szok..
Byly okna otwarte w pokoju,ktorym spalismy i kuchni i z dworu tak dawalo,ale tak dosyc mocno.
Zamknelam okna,ale nie wiem ile sie tego nawdychalam podczas snu.
Takie zapachy na pewno nie sa zdrowe dla Maluszkow,a tu przez kogos moglam zaszkodzic..
Myslicie,ze droga wdechowa to moglo mocno zaszkodzic?
Magdalena, mam ta poduche, a Modliszka z tego co pamietam to z niej zrezygnowala,ze nie kupowala.
Za dnia na niej leze,ale w nocy przeszkadza bo goraco i gdy sie chce przekrecic to sie budze.
Nieraz jednak jak mialam bardziej kryzysowe noce,ze brzuszek bolal to lezalam na niej i usypialam chociaz na jakis czas bo odciazala.
Tak to moj Mezu w nia opatulony spi i zajmuje pol lozka
Haen, ta noc mnie zdenerwowala i chyba musze sie tez posilic czyms slodkim po sniadanku na uspokojenie
Nymeria, dobrze ze wszystko dobrze z Wami bo wiem jaki to stres.
Mala,tez tak masz teraz jakby czas sie zatrzymal w tych tygodniach?
Bo mi na poczatku szybko lecialy te tygodnie,a teraz jakos tak z dnia na dzien wolnoo
Psiaki to fajna sprawa.
Troche trzeba przy nich zainteresowania,ale oddadza za to swoja cala milosc
Ps. ten suwaczek mi uswiadamia jak jest w miare blisko do konca bo u Ciebie innaczej to wyglada przez tygodnie
Dzidzius za to na nim Ci rosnie jak na drozdzach hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 10:40
Jestes juz z nami -
Mala, dziewczyny pisaly o colorland kiedys.
Z tego co sie orientowalam to zdjecia od nich mozna zamawiac,ze spoko gorzej z kalendarzami,ze srednia jakosc i czas oczekiwania.
Widzialam tez dobre opinie o superfoto gdzies na forum,ale ja osobiscie nie zamawialam to nie potrafie do konca doradzic
Kiedys sie tez za to musze zabrac.Jestes juz z nami -
Shibuya wrote:Dziewczyny wstawiam zdjęcie - sorki, że tak nieprofesjonalnie, ale to tak na szybko robione. Może akurat któraś mama, ktora ma synka będzie czymś zainteresowana, bo i tak chcę się tych rzeczy pozbyć
Wiem, że nie sprzedam niestety za ceny za które kupiłam, ale może chociaż za tyle się uda. Jak coś się spodoba, ale uważacie że za drogo - możemy negocjować
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Tak sie zastanawiam czy z tym smrodem nie jest zwiazane znowu jakies podpalenie.
Kilka dobrych dni temu bylo pozar jakiegos wysypiska smieci i opon.
Nie mogli tego ugasic wgl.
Pisali by zamykac okna,ale to bylo spory kawal poza miastem i jeszcze kilka dni temu.
Czyzby cos w nocy podobnego sie wydarzylo?
Czytam,ale nic nie moge takiego znalezc i mysle czy to gowno nie zaszkodzilo eh.Jestes juz z nami -
nick nieaktualny
-
Rozmarzona dzięki za info
No na twoim suwaczku jakoś dalej się wydajemi to odwrotnie, na początku się ciągnęło, a teraz leci, że hoho. Zresztą całe dnie tak szybko mi mijają, miałam tyle rzeczy porobić, a przez tego malucha ciągle coś robię, a końca nie widać. Ale wynagradza swoją miłością
i powoli zaczynamy się dogadywać. Trochę wynagradza mi to, że córci nie ma w domu.
Ale jestem głodna! wczoraj brak apetytu, za to w południe dzisiaj będę jeśćRozmarzona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala, no tak Ty masz troszke rozrywki i zajecia przy psiaku noi na codzien coreczke jak jest w domu
Moze dlatego mi sie gorzej dluzy,ze siedze sama procz jakis odwiedzin badz zakupow
Tez juz czaje sie na kawke ze slodkim hihi
Buffy, zuch dziewczyna!
Jak widzisz nie taki straszny diabel jak go maluja hihi.
Strasznie pozno mialas to badanie i to na czczo tak dajesz rade?Jestes juz z nami -
O widze,ze pan jarzynek ma tanie w miare termometry bezdotykowe
Szkoda,ze ma tak malo rzeczy nie ubrankowych.
Ja mam zamowienie jeszcze jedno wiszace u lu-pi-lu bo ma duzo wlasnie dodatkow,ale sporo tez brakow i bede musiala gdzie indziej domawiac u kilku uzytkownikow i koszty przesylki ;/
Wgl to lu-pi-lu tez powinien miec darmowe wysylki,a tu ostatnio ponad 400 zl mu zostawilam, teraz kolejne zamowienie,a nawet za wysylke trzeba bulic.
Pan warzywko widze juz od stowy ma darmowa
Jak dla mnie wszedzie powinna byc wysylka od jakiejs rozsadnej kwoty gratishaen, izulkaa lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
A tak z innej beczki, to stwierdziłam, że rajstopek na start nie kupuję. Przecież i tak będzie miało maleństwo pajace, śpioszki, ewentualnie jak będzie bardzo zimno, to można założyć na to spodnie np polarkowe. Więc nie będę męczyć dzidzi i siebie zakładaniem przylegających rajtek
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozmarzona wrote:Mala, no tak Ty masz troszke rozrywki i zajecia przy psiaku noi na codzien coreczke jak jest w domu
Moze dlatego mi sie gorzej dluzy,ze siedze sama procz jakis odwiedzin badz zakupow
Tez juz czaje sie na kawke ze slodkim hihi
Buffy, zuch dziewczyna!
Jak widzisz nie taki straszny diabel jak go maluja hihi.
Strasznie pozno mialas to badanie i to na czczo tak dajesz rade?powiem Ci, że głodna jestem bardzo a tu obok jest pizzeria i te zapachy.... Mmmmmm, po idę na pizze :p
-
Mi zlecialo szybko
ale teraz się dluzy.. Moze dlatego ze,coraz więcej mysle o porodzie i,jak bedzie pozniej jak się mala urodzi
Mala na wole miec chociaż jedna parkę bo ciepłych spodni żadnych nie mam w sumiea w zimę jak by byly mrozy to pajacyk, rajstopki,i kombinezon sie ubierze
ale to juz zalezy co kto ma za ubranka
ja mam wszystkie raczej takie żeby w domu bylo ok.. A bluzeczki cieplejsze mam ale w większym rozmiarze..wyjdzie w praniu wszystko
-
Mala, nie ma za co polecam sie na przyszlosc
I tez mialam pytac o rajstopki jak czytalam u ktorejs,ze zamawia czy powinnam nabyc?
Bo wlasnie na poczatek z Maluszkiem nigdzie tak nie bede dlugo paradowala,a mysl o naciaganiu takich rajstopek na wiercacego Szkraba mnie przeraza
Tez myslalam o cieplejszych bodach i ubrankach.
Pan Warzywko stal sie slynny na naszym forum hahaMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami