X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które niedawno wywoływały zdjęcia:
    robiłyście to jakoś przez internet nie? Skąd się opłaca???

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki.

Wiecie co troche sie zestresowalam w nocy.
    Obudzilam sie kolo 2 bo mnie cisnelo na pecherz i poczulam taki smrod jakby siarki na calym mieszkaniu,ze szok..
    Byly okna otwarte w pokoju,ktorym spalismy i kuchni i z dworu tak dawalo,ale tak dosyc mocno.
    Zamknelam okna,ale nie wiem ile sie tego nawdychalam podczas snu.
    Takie zapachy na pewno nie sa zdrowe dla Maluszkow,a tu przez kogos moglam zaszkodzic..
    Myslicie,ze droga wdechowa to moglo mocno zaszkodzic?

Magdalena, mam ta poduche, a Modliszka z tego co pamietam to z niej zrezygnowala,ze nie kupowala.
    Za dnia na niej leze,ale w nocy przeszkadza bo goraco i gdy sie chce przekrecic to sie budze.
    Nieraz jednak jak mialam bardziej kryzysowe noce,ze brzuszek bolal to lezalam na niej i usypialam chociaz na jakis czas bo odciazala.
    Tak to moj Mezu w nia opatulony spi i zajmuje pol lozka :)

Haen, ta noc mnie zdenerwowala i chyba musze sie tez posilic czyms slodkim po sniadanku na uspokojenie ;)

Nymeria, dobrze ze wszystko dobrze z Wami bo wiem jaki to stres.

Mala,tez tak masz teraz jakby czas sie zatrzymal w tych tygodniach?
    Bo mi na poczatku szybko lecialy te tygodnie,a teraz jakos tak z dnia na dzien wolnoo :)
    Psiaki to fajna sprawa.
    Troche trzeba przy nich zainteresowania,ale oddadza za to swoja cala milosc ;)

Ps. ten suwaczek mi uswiadamia jak jest w miare blisko do konca bo u Ciebie innaczej to wyglada przez tygodnie :)
    Dzidzius za to na nim Ci rosnie jak na drozdzach hihi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 10:40

Jestes juz z nami :)
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala, dziewczyny pisaly o colorland kiedys.
    Z tego co sie orientowalam to zdjecia od nich mozna zamawiac,ze spoko gorzej z kalendarzami,ze srednia jakosc i czas oczekiwania.
    Widzialam tez dobre opinie o superfoto gdzies na forum,ale ja osobiscie nie zamawialam to nie potrafie do konca doradzic :)
    Kiedys sie tez za to musze zabrac.

• stokrotka1987 Przyjaciółka

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    Dziewczyny wstawiam zdjęcie - sorki, że tak nieprofesjonalnie, ale to tak na szybko robione. Może akurat któraś mama, ktora ma synka będzie czymś zainteresowana, bo i tak chcę się tych rzeczy pozbyć :)
    Wiem, że nie sprzedam niestety za ceny za które kupiłam, ale może chociaż za tyle się uda. Jak coś się spodoba, ale uważacie że za drogo - możemy negocjować :P

2yo953b.jpg
    czy mogłabyś wysłać mi na maila zdjęcia? [email protected]?

Shibuya lubi tę wiadomość

307a45c6967abf523d6b51fdd3c10141.png

36a0d6afdf4cec7408fa225fceed1a4a.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sie zastanawiam czy z tym smrodem nie jest zwiazane znowu jakies podpalenie.
    Kilka dobrych dni temu bylo pozar jakiegos wysypiska smieci i opon.
    Nie mogli tego ugasic wgl.
    Pisali by zamykac okna,ale to bylo spory kawal poza miastem i jeszcze kilka dni temu.
    Czyzby cos w nocy podobnego sie wydarzylo?
    Czytam,ale nic nie moge takiego znalezc i mysle czy to gowno nie zaszkodzilo eh.

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona mysle ze nic złego się nie stało maluszkowi :-*
    Jesli ty czujesz sie ok, nie boli cie Glowa itd to mysle ze się nie zatrułaś tym..

A ja dzisiaj wizyta !,cala drżę :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger wrzucisz,jeszcze raz link twojego lozeczka jakie zamawiasz ? Patrzyłam alr zapomniałam zapisać sobie linka :/

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś glukoza, brrrr, aż się boję czy nie będzie wymiotowania :/

Poza tym witam się w 28. tygodniu :) Niektóre aplikacje pokazują już III trymestr :p

Aga_502, izulkaa lubią tę wiadomość

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach dziewczyny.
    Buffy, nie bedzie tak zle tylko postaraj sie tyle o tym nie myslec,a bedzie latwiej ;)

Izulka, mam taka nadzieje bo czadu ostro dawalo tym smrodem..

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona dzięki za info ;)
    No na twoim suwaczku jakoś dalej się wydaje :D mi to odwrotnie, na początku się ciągnęło, a teraz leci, że hoho. Zresztą całe dnie tak szybko mi mijają, miałam tyle rzeczy porobić, a przez tego malucha ciągle coś robię, a końca nie widać. Ale wynagradza swoją miłością :) i powoli zaczynamy się dogadywać. Trochę wynagradza mi to, że córci nie ma w domu.

Ale jestem głodna! wczoraj brak apetytu, za to w południe dzisiaj będę jeść :D

Rozmarzona lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po :) Powiem wam, że weszło bez problemu :) Leon w ogóle w tej ciąży każe matce dużo słodyczy jeść wiec i glukoza mi nie straszna dzięki niemu :P teraz najgorsze czyli nudne czekanie

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala, no tak Ty masz troszke rozrywki i zajecia przy psiaku noi na codzien coreczke jak jest w domu :)
    Moze dlatego mi sie gorzej dluzy,ze siedze sama procz jakis odwiedzin badz zakupow :)
    Tez juz czaje sie na kawke ze slodkim hihi :)

Buffy, zuch dziewczyna ;)!
    Jak widzisz nie taki straszny diabel jak go maluja hihi.
    Strasznie pozno mialas to badanie i to na czczo tak dajesz rade?

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widze,ze pan jarzynek ma tanie w miare termometry bezdotykowe ;)
    Szkoda,ze ma tak malo rzeczy nie ubrankowych.
    Ja mam zamowienie jeszcze jedno wiszace u lu-pi-lu bo ma duzo wlasnie dodatkow,ale sporo tez brakow i bede musiala gdzie indziej domawiac u kilku uzytkownikow i koszty przesylki ;/
    Wgl to lu-pi-lu tez powinien miec darmowe wysylki,a tu ostatnio ponad 400 zl mu zostawilam, teraz kolejne zamowienie,a nawet za wysylke trzeba bulic.
    Pan warzywko widze juz od stowy ma darmowa :)
    Jak dla mnie wszedzie powinna byc wysylka od jakiejs rozsadnej kwoty gratis :D

haen, izulkaa lubią tę wiadomość

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pan warzywko haha :D

Co do zdjęć jeszcze to firma którą mi poleciłaś ma dużo tańsze usługi, niż się spodziewałam, także szczere dzięki ;)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki, to stwierdziłam, że rajstopek na start nie kupuję. Przecież i tak będzie miało maleństwo pajace, śpioszki, ewentualnie jak będzie bardzo zimno, to można założyć na to spodnie np polarkowe. Więc nie będę męczyć dzidzi i siebie zakładaniem przylegających rajtek

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona wrote:
    Mala, no tak Ty masz troszke rozrywki i zajecia przy psiaku noi na codzien coreczke jak jest w domu :)
    Moze dlatego mi sie gorzej dluzy,ze siedze sama procz jakis odwiedzin badz zakupow :)
    Tez juz czaje sie na kawke ze slodkim hihi :)

Buffy, zuch dziewczyna ;)!
    Jak widzisz nie taki straszny diabel jak go maluja hihi.
    Strasznie pozno mialas to badanie i to na czczo tak dajesz rade?
    Teraz mnie mdli :/ powiem Ci, że głodna jestem bardzo a tu obok jest pizzeria i te zapachy.... Mmmmmm, po idę na pizze :p

• haen Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tez na poczatku sie dluzylo, a teraz jakos czas przyspieszyl:D

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przejrzałam aukcje Krzysia Jarzynki ale te ciuszki to zupełnie nie mój styl. Może dobre gatunkowo ale jakoś nie przemówiły do mnie.

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zlecialo szybko :) ale teraz się dluzy.. Moze dlatego ze,coraz więcej mysle o porodzie i,jak bedzie pozniej jak się mala urodzi :)

Mala na wole miec chociaż jedna parkę bo ciepłych spodni żadnych nie mam w sumie :P a w zimę jak by byly mrozy to pajacyk, rajstopki,i kombinezon sie ubierze :P ale to juz zalezy co kto ma za ubranka :P ja mam wszystkie raczej takie żeby w domu bylo ok.. A bluzeczki cieplejsze mam ale w większym rozmiarze..wyjdzie w praniu wszystko :)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala, nie ma za co polecam sie na przyszlosc ;)
    I tez mialam pytac o rajstopki jak czytalam u ktorejs,ze zamawia czy powinnam nabyc?
    Bo wlasnie na poczatek z Maluszkiem nigdzie tak nie bede dlugo paradowala,a mysl o naciaganiu takich rajstopek na wiercacego Szkraba mnie przeraza :)
    Tez myslalam o cieplejszych bodach i ubrankach.

Pan Warzywko stal sie slynny na naszym forum haha :D

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

‹‹ 946 947 948 949 950 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ