Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak dla mnie to są ciuszki dosłownie na miesiąc ,dwa wiec tez nie ma co kasy wydawać na super modne ubranka bo,i tak pewnie wszystkiego nie ubierze
Poza tym w zimę nie mam zamiaru na pokazy z nią chodzićkażdy pewnie tez przychodząc w odwiedziny cos da malej wiec nie ma co się bardzo kosztować na to
Rozmarzona ja czekam ciągle na paczkę od justinex
Zobaczymy co tam przyjdzie ciekawego:)
Dzisiaj musiałam ogolić,swoja pisieale sie wymeczylam to wam,mowie..
Mąż przyszedł to ogolil nogitrudno, niech sie gin cieszy ze ogolona jakos tam jestem
w kratkę ale dotrze do celu
Micia lubi tę wiadomość
-
Hihi Izulka, tez teraz niezdarnie sie gole i nadal sama bo jakos mam opory Meza prosic,ze mnie potnie
Ale znalazlam dwa sposoby wygodniejsze na depilacje ten ten i nog hihi.
W lazience mam lustro takie wieksze,ze widac cala sylwetke prawie,wiec do niego daje rade z gora.
Bo tak jakbym miala lezec i trzymac lusterko to bym nie dala rade i sie pociela znajac zycie.
Nogi natomiast na wyrze siedze oparta, noge odchylam troche w bok i podciagam wyzej i jakos idzie
Gorzej tylko sie robi z tylnia strona nog i tutaj chyba zaczna sie niedlugo schody
Ahhh te psioszkowe tematyJestes juz z nami -
Ja właśnie mam kilkanaście par spodni (dziewczęcych jak nic- a coraz częściej myślę, że wszystko może się zdarzyć
). Z drugiej strony jeśli będzie dziewczynka i np święta i sukienka, to jednak rajtki..? Ah ciężka sprawa
Izulka pamiętam w pierwszej ciąży długo myślałam o porodzie przed porodem, teraz założyłam sobie, że nie myślę o tym ile tylko się danie chcę się stresować
A dzidziula moja daje po żebrach ostro. Zauważyłam też, że ostatnio nie kopie już chaotycznie, tylko bardziej czuję to jako przesuwanie się ciałka. Tak jakby ciaśniej się robiłono i duża jest, bo często czuję równocześnie jakby przy szyjce w dole brzucha i na żebrach
-
Dokladnie ruchy staja sie delikatniejsze i bardziej skoordynowane
Maluszki maja coraz mniej miejsca i teraz beda delikatnie kopaly od konca tego tygodnia
Korzystam z tego poki wierci sie mocniej bo az takie fajne uczucie jak tak kopsa po brzuszku hihi.
Tez czuje ja w coraz wiekszych obszarach i strasznie mi to sprawia frajde
Najlepsze do sukienek czy spodniczek to sa moje bratanice.
Narazie mam po nich nauczke i nie kupuje takiemu Maluszkowi kiecuszek bo nie wiem czy bedzie lubila
Jedna bratanica co jej sie chcialo kupic sukienki badz miala to ich nie nosila.
Druga mniejsza moja chrzesnica nawet do chrztu jak jej zalozyli kiecuszke to podciagala caly czas do gory i lapala sie za brzuch bo jej sie nie podobalo
Tak wiec mamy dwa male chlopczurki i zastanawiam sie jak to bedzie z OliwkaJestes juz z nami -
Haen,u mnie na szczescie Maz dba o rachunki i wszelkie papiery.
Zajmuje sie tym i czasem siadze i oproznia to co stare i niepotrzebne.
Wkurza mnie to jednak bo czasem cos co jemu wydaje sie niepotrzebne (jakas stara moja pamiatka,ktora dla niego jest papierkiem itp) laduje w koszu i wtedy nie jest fajnie hihi
Jednak nie powiem duzo lzej po takich porzadkach sie zrobilo.Jestes juz z nami -
No w domu nie,będę jej meczyc rajstopkami ale jak kupie jedna pare to się nic nie stanie
a nóż sie przyda
Rozmarzona moj stwierdził ze może,mi nogi golić wic nie będę protestowaćlepsze,to,niż,męczyć sie samemu
No pisi mu nie chciałam dac (haha jak to brzmi) bo mam opuchnięte dalej wiec wolałam nie ryzykować ze mnie potnie -
Mam straszne zejście po tej glukozie! Raz ze spalam dwa to bym,konia z kopytami zjadla, trzy mam cisnienie 104/43 pulsu nie wykryli zrobilam sobie kawe, cztery caly czas mi slabo a tu trzeba z psem na dwor wyjsc,i do sklepu po jakieś zakupy do chleba i jutro na obiad..
tez bym,rajstopek,nie zakladala ja mam pod kombinezon taki cieplutki pajac na r. 62 od siostry mala chodzila w nim,dość dlugo,od samego urodzenia tez pod kombinezon na wyjscia..
Rozmarzona podaj jeszcze,raz autora tego swojego poradnika bo,mój sie pyta co chce na urodziny to mu powiedzialam ze ten poradnik i wino bezalkoholoweWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 13:42
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Kurde roztapiam sie normalnie!!!! Co za upał byłam na chwile na dworzu ale uciekłysmy z dziewczynami do domu bo sie wytrzymac nie da:(
Wieczorkiem chyba nad wode pójdziemy jak sie ochłodzi to dziewczynki sie pochlapia troszke woda powinna byc wieczorkiem cieplutka.
-
Mala_Czarna_89 wrote:
A dzidziula moja daje po żebrach ostro. Zauważyłam też, że ostatnio nie kopie już chaotycznie, tylko bardziej czuję to jako przesuwanie się ciałka. Tak jakby ciaśniej się robiłono i duża jest, bo często czuję równocześnie jakby przy szyjce w dole brzucha i na żebrach
Mam dokładnie to samoWczoraj męczyłam siostrę i koleżanki czy też tak miały. Ruchy czuję praktycznie cały czas, ale znacznie rzadziej w postaci wyraźnych kopniaków, bardziej właśnie w formie przesuwania
Synuś
-
Mikado, "Pierwszy rok zycia dziecka" Heidi Murkoff, naprawde polecam
Wlasnie poczytalam o fotelikach, roznego rodzaju mebelkach, wozkach, nosidelkach i jade teraz w temacie o karmieniu piersia
Hihi winko mowisz bez %
Wlasnie,a co myslicie o nosidelkach?
Pytam bo przeraza mnie fakt wnoszenia wozka na 3 pietro jak bede sama,a na klatce nie ma szans,ze zostawie.
Na krotsze wyjscie praktyczna sprawa?
Mala, nazwaliscie psiaka Kajtek?
Pytam bo moj kot tak sie zwal i lal gdzie popadnie
Moj mial tez kota o tym imieniu i tez lal.
Pies mojej babci to samo,jakies pechowe imie dla zwierzat
Jak to co piesek na to?
Pod pache i tez z checia pobuszuje u kolezanki hihiJestes juz z nami -
Moj leniuch aż sie jutro lekarzazapytam,czy wszystko ok bo ruchy czuje,wieczorem,kolo polnocy i kopniaki za,to,przez dzien rzadziej a,w,nocy to ja śpię a jak,sie obudzę,to czuje ze mamy buszuje. Trochę go glukoza dzisiaj ruszyla to,pokopal jak czekalam na pobrania ale później juz nic widać,jakie moje samopoczucie takie jego.. Staram,sie oddychać do,brzucha żeby go dotlenić to sie czasem poruszy tak ze czuje rozpychanie.
a wogolw wasze tez,maja jedno miejsce w brzuchu,w,którym im dobrze?? Moj ma nogi gdzieś przy prawym biodrze tak mniemam ze,to,nogi bo czasem czuje "rowerek" i jak sie ulozy przy samej kosci to chodzic nie mogę -
Tak tak bez % nawet wiem gdzie we Wrocławiu kupić
czyli,to ta sama,książka,ktora ogladalam
jeszcze sie zastanawiam nad Kazz Cookie druga czesc bo czytalam pierwsza ale nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 14:12
MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Kochane melduje się po wizycie wszystko w porządku szyjka prawie się nie skrócila ma 32 mm;) mały waży 1033 kg;) jestem happy.
Nadrobie was później bo musze ogarnąć obiad Patrykowi bo właśnie wrócił z kina.
A to mój przystojniak;)
izulkaa, mikado, haen, Nymeria, justa1234, Micia, Rozmarzona, Zorro, MadaLena30, natali101, Kitaja, Shibuya, Ona_89' lubią tę wiadomość