Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZorro wrote:Ja Ci dam chore jazdy ciążowe
Toż to moje dobre serce
Od dziecka nie potrafię patrzeć na krzywdę zwierząt,a te ptaszki takie powykręcane po tym upale chodziły, buuuuuuu
Zorro mam to samoWystawiam wodę w plastikowym kubeczku po twarogu dla zwierzaków, ale co rusz ktoś to sprząta, a nawet nakleiłam kartkę "woda dla zwierząt"
ludzie to chuje czasem (wybaczcie język, ale ta kwestia jest dla mnie drażliwa)
Zorro lubi tę wiadomość
-
Ginger, przykro mi, nie miałam pojęcia.
Za pierwszym razem złapało ją na wakacjach, byłyśmy w Zakopanem. Oczywiście zawieźliśmy ją do szpitala, bo wręcz wyła z bólu. Dostała nospę domięśniowo,poleżała i przeszło. Jak pozniej jeszcze się zdarzało to brała sama nospę i puszczało. Zadzwonię do niej pozniej i zapytam czy cos jeszcze przynosilo jej ulgę.Synuś
-
ginger a robili mu usg nerek? tak powinno wyjść. albo w badaniu moczu nawet...
może warto zrobić mu podstawowe badania..
ja też wiem co to ból nerek.. mam piasek na jednej a na drugiej kamień.. ;/ zapalenia nerek tez już za mną... poki co odpukać w ciąży tragedii nie ma ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 13:57
-
Z braku weny na ruszenie sie z kanapy wklejam wam Laurkę z pierwszych 5 miesięcy życia; 1-2 miesiące różnicy między zdjęciami
haen, Nymeria, Ginger84, Rozmarzona, Zorro, mikado, izulkaa, natali101, Kitaja, Shibuya, Aga_502, moremi, agulla03, MadaLena30, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
No właśnie robili mu badania krew i usg i na usg nic wie wyszło. Krew tez ok. Leków żadnych nie dostał samo mu przeszło wiec nie mam pojęcia dobrze ze minęło i mam nadzieję że się nie powtórzy.
Mała ja ostatnio oglądałam zdjęcia Patryka jak był malutki i juz zapomniałam ze taki malusi był
A Laura słodka;) -
Ginger, to najwazniejsze,ze zrobili mu te badania i wyszlo ok po usg
Ta kolka nerkowa pojawia sie jak wlansie jest piasek na nerkach badz kamienie.
Jak jest taki bol to wtedy nospe trzeba wziasc (ostatnio z takimi bolami wyladowalam w szpitalu),ale nie zawsze dziala i trzeba jechac wlasnie na zatrzyk domiesniowy by puscilo.
Mi lekarz jeszcze polecil wtedy wziasc dwie nospy w domu i przyjac pozycje na kotka zeby odciazyc nerki.
Czyli jakby na czworaka,pupa wyzej i grzbiet tez wysuniety wyzej jak nastroszony kot,ze tak powiem.
Pozniej po 20 minutach jak nie mija kolejne dwie nospy,a jak to nic nie da to juz trzeba zastrzyk.
Ja jak mnie lekko zaczynalo bolec i zrobilam pozycje taka to podzialalo na szczescie.
Gorzej jak juz jest mega rwacy bol to trzeba na izbe po zastrzyk jechac.
Ginger, tez zawsze jak do ogolnej szlam w ciazy po cos,a ludzie chorzy siedzieli to sie obawialam jak cholera.
Jestes juz z nami -
Mala, poradnik racja swietna rzecz bo duzo watpliwosci rozwiewa i uspakaja
Izulka, bede sobie odswiezala pamiec do listopada spokojnie
Nie mam zamiaru calego spamietac,ale pewne rzeczy sie bardzo przydadza bo np nie wiedzialam,ze kupka moze miec odcien zieleni i zaraz bym panikowala,a to normalne np i tam pisza jakie sa objawy normalne,a jakie niepokajce
To jest podzielone ladnie na dzialy i podpunkty wytluszczone,wiec latwo znajde w razie potrzeby szybkoMala_Czarna_89, izulkaa lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Dziewczyny znalazlam fajne rzeczy na allegro u uzytkowniczki margotkrakowpl.
Fajne rozsadne ceny i duzy wybor akcesoriow.
Dobrze,ze nie robilam kolejnego zamowienia u lupilu bo tutaj chyba wieksza ilosc rzeczy mam wynalezionych i tanszych.
Jakbyscie chcialy sobie luknacBuffy, Kitaja lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Good to know rozmarzona , idę looknac
Dziś doszła moja mega paka od warzywka, jestem bardzo zadowolona, wszystko ładnie popakowane, stan jak na zdjęciach, ubranka milutkie, zdjęcia wstawię z kompa bo z kom nie umiemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 16:45
haen, Rozmarzona, izulkaa lubią tę wiadomość
-
Całkiem spoko rzeczy ma ta margotkrakow, troszkę dużo trzeba kupić do bezpłatnej wysyłki ale jak bym tak się uparla i kupiła to co mi brakuje i niej to bym miała już oprócz tych dużych, drogich jak wózek czy fotelik, z 80% tego co mi potrzeba
zapisze sobie użytkowniczke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 17:04
-
nick nieaktualnyOgarniam sprzedawców na allegro i zastanawiam się nad wyborem, siedzę w sypialni na łóżku, popijam drinkiem bezalko a lodem i dywaguję nad wzorkami pieluch tetrowych i flanelowych; mąż przychodzi i pyta się co robię, na co ja, że wybieram sprzedawców, on się pyta czy w necie nie przepłacę i nie lepiej do jakiegoś stacjonarnego sklepu skoczyć, ja że nie po czym pyta to co mi tak schodzi a ja, że nie wiem jaki wzór pieluszek kolorowych, na co ten "łoboże kobieto" i w śmiech :p
Mala_Czarna_89, Kitaja, moremi, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Nymeria, no wlasnie wczoraj pisalam,ze wkurza mnie to jak trzeba placic za przesylki
Jednak ona wgl ma jakis rabat na przesylke,a u lupiego za 400 ponad zl nie mialam wgl.
Niby nic,a jednak pare zloty taniej zawsze
Pare rzeczy wlasnie bede wolala u niej zamowic bo ma taniej niz lupi.
Jestes juz z nami