Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala, ja byle jak pomalowalam paznokcie u stop bo mi sie lakier pozdzieral i jak wiesniara wygladalam.
Co sie nad tym nagimnastykowalam to juz moje
Brzuszek teraz mnie troszke boli,wiec lakier musi sie teraz troche potrzymac,nie ma innej opcjiJestes juz z nami -
Wiecie co ja mam takie super intensywnie kolorowe pieluchy kupione na wyprzedazy (kilka sztuk) i sie boje, ze bedzie mi ich zal zuzyc
ze dziecko je tak zabrudzi, ze nie dopiore...
Nie zebym byla typem super oszczedzajacym przedmioty, ale znalazlam ostatnio w szafie piekne, nowe zeszyty firmy Herlitz (czyli dla mnie kiedys to bylo wow), bo zawsze bylo mi ich szkoda zuzyc na glupi przedmiot i szkoda zapisac...wiem wiem, to pewnie sie leczyRozmarzona, villemo_gbm, Kitaja, MadaLena30, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Haha haen, tez zawsze tak mialam,ze jak mialas cos takiego za lepka extra to szkoda mi bylo tego uzyc
I tez nie zeby mi bylo szkoda kasy,ale zwyczajnie to bylo takie ladne hihi.
Nie boj nic nie tylko Ty masz nie pokolei w baniaczkuhaen lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Dokladnie takie ladne, ze nie warte zapisania np.na matematyce (szczegolnie matematyce).
Co do paznokci chidze jak wiesniara...3 tyg.temu bylam na manicurze hybrydowym, nie chcialo mi sie isc go zdjac, na dodatek czesc obrygzlam (eh...) i przeczytalam, ze w Rosmannie jest zmywacz z acetonem, mezu kupil i co, dupa, bo z 8 paznokci jako tako zdjelam lakier (chociaz mialam wrazenie, ze nie do konca i zostala taka przezroczysta warstwa), a z kciukow nie chcial zejsc...
Wiec chodze sobie z pomalowanymi kciukami, jeden zaczelam zdrapywac, wiec masakra. Zamiast kupic przez internet aceton (mysle sobie, ze zanim przyjdzie poczta to minie) i go zdjac, to tak sie urzadzilam:/ -
Też uważam rozmarzona że jak ktoś ma 5 stron produktów albo więcej to wysyłkę powinien mieć gratis od rozsadniejszych cen. Ale w sumie to mają tyle tych różnych pierdolek ci sprzedawcy niepotrzebnych że mało kto to kupuje. Mi właśnie potrzebny taki co większość pozostałych rzeczy u mnie kupie i będzie koniec. Resztę kupie stacjonarne.
Powiem wam że mi jest dobrze w te upały, gorąco mi ale wolę to niż chmury, deszcz, czy ziabbasen mam czynny mogłabym się schłodzić ale przez ten pęcherz nie mogę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
GINGER dobrze ,ze pojechaliscie sprawdzic te nagly bol u Patryka,najwazniejsze ze to nic powaznego! MALA ale sliczna masz corke,podobno do mamy
ciekawe kogo tam w brzuchu nosisz moze bedzie druga slicznotka:-) ja pospalam troche nie dawno wstalam i czuje sie strasznie zakrecona ,w nocy coraz gorzej mi sie spi,ale nie ma co narzekac,bo bedzie przy koncowce gorzej;-) a u nas i dzis zimno,chyba zamowie bilet i polece do afrykanskiej Polski;-)
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
MALA teraz doczytalam,ze druga slicznotka rosnie w brzuchu,strasznie jestem zakrecona po tej popoludniowej drzemceCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Niby z tymi materacami jest tak ze maja być twarde (czyli kokos, gryka) wtedy dobrze dla kręgosłupa, ale to dla dorosłych. Ostatnio rozmawiałam z tatą kolegi który jest ortopeda i mówi że dla takiego maluszka nie ma być aż tak twardy bo on nie dużo waży i nie odkształca tak więc kupować piankowy. I też mam dylemat...
-
Mi to wlasnie sie zmywac nie chcialo i wdychac zmywacza bo gorzej mi smierdzi jak lakier.
A znowu do rossmana po takie platki bezwonne do zmywania nie chcialo mi sie isc.
Tak to jedno na drugie i jakos jest hihi
Do stop teraz jakos sie dostac to masakra juz lepiej golenie nog idzieJestes juz z nami