Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
izulka ja tez sie zastanawialam odnosnie laktatoru i kazda mloda mama mowila ze to raczej konieczne. bo jest taki moment ze jest nawal mleka, dziecko nie nadaza jesc a trzeba to jakosc "spuscic"
izulkaa lubi tę wiadomość
-
aaa a suplementy zawsze maja taka sama cene, nie wazne czy wypisane na recepcie czy nie, moze poprostu byl tanszy gdy kupowalas?
-
Annula albo 2strona medalu czyli brak pokarmu i wtedy chodzi o pobudzenie produkcji.
Izulka nie spie, lezakuje na dworzu -troszke sie dotleniam bo cale dnie w domu przesiaduje.
A po dzisiejszym dniu czuje sie styrana ... -
jak jest duszno to szok. Byłam z dzieciaczkami na plazy troszke i wrocilam padnieta ten upał mnie wykancza. Mój genialny chłop wrzucił mnie w calym umundurowaniu (bo zasłaniam brzuszke na plazy zeby nie spiec) do wody z tym wielkim brzuchem. Krzyknelam ze wystrasze dzieci bo wygladam jak wieloryb. Ludzie to byli posikani ze śmiechu.
A własnie w biedronce jest komplecik podusxka i kołderka za 35zł dobre jakosciowo bo wymacalam dzisiaj i kupilam juz na później za taka cene sie opłacało. -
Niby mozna butelke wlasciwa odrazu,ale tak naprawde czy sciagniety pokarm wykorzystasz odrazu czy dasz do lodowki np
?
Wtedy mozna spokojnie przelac, ale no kazdy robi po swojemu niby moze i mniej roboty.
Wlasnie wrocilam z lodow,ktore mnie zaslodzily i szybkiego przejscia sie po kilku sklepach.
Mezu nie za bardzo wyjsciem byl zadowolony bo padal mi na pysia tak go nogi bolaly,ale sie poswiecil
Dzisiaj go tyle chwale,ale zdenerwowal mnie raz po przyjsciu z pracy.
Powiedzial,ze w niedziele (nasza rocznica) dopiero wieczorem gdzies wyjdziemy bo bedzie upal..
I sie wkurzylam bo mowie tak kolejny dzien bede siedziala w domu,a tylko na wieczor wyjde.
Odrazu zmienil podejscie bo chyba widzial co chlapnal.
Przeciez nie oczekuje po Sloncu wtedy chodzic tylko np gdzies do kawiarnii itp.
Moj plan jechac do miasta obok,ale zobaczymy na ile sily pozwolaJestes juz z nami -
hej hej dzień zapowiada sie upalny:( juz jest 27 stopni a co dalej??? Umrę chyba dzisiaj. No nic mój musi zainwestować w wiatrak dzisiaj
Nie wiem jak ja to zrobilam ale spaliłam sobie jedno ramionko i piecze strasznie...
Wy nie możecie spać a ja za to śpie jak zabita. Nic mnie nie rusza w nocy. Dobrze ze mój wstaje do Lenki -
Dziewczyny kuzynki położna mówiła żeby nie używać oliwki u noworodków, żeby używać tylko dobrej jakości płyny do kąpieli że oliwka nie jest taka dobra, np. płyn Oliatum jest rewelacyjny, i np balsam cetaphil po kąpieli jeżeli jest potrzeba.
-
A my z mężem mało co i zeszlibyśmy na zawał w nocy. W łazience, na kaflach w środku kabiny prysznicowej mamy przyczepiony na dwie przyssawki próżniowe taki koszyk na kosmetyki. W nocy jedna przyssawka puściła i wszystkie kosmetyki z koszyczka spadly z hukiem do brodzika. Masakra, myślałam,że to jakiś napad
Pod wpływem mojego stresu Mały się obudził i kopał jak szalony. Do tego wszystkiego zrobiłam się głodna i miałam wieeeelką ochotę na tosty z ogórkiem i oliwkami... No i jak na złość wszystkie wyjedzoneSynuś
-
Powitac
Dzisiaj w koncu wybieram sie do rodzicow na wioske i moj mnie wiezie przed praca i wieczorem odbiera.
Bedzie mi lzej zniesc tam te upaly bo troszke zawsze tam chlodniej i nie bede moze taka marudna wtedy
Izulka,moze te koty nie plakaly,a sie marcowaly hihi
Zorro, deja vu mam bo u mnie tez taki koszyczek wisial w prysznicu.
Moj tyle nawalil do niego kosmetykow,ze raz sie w nocy zwalil.
Mowie do niego by nie dawal tyle tam kosmetykow bo jak sie bede myla i to na mnie spadnie uszkadzajac to co wtedy?
Znowu dal tam pare rzeczy i jak korzystalam z wc to wszystko spalo na moich oczach
Opierniczylam go,ze jak to taki szit to ma tego nie wieszac bo moze mi spasc kiedys na brzuch i co wtedy.
Powiesil i wisi pusty z jednym szamponem,wiec i tak musze go ogladac
Kurcze,a ja nad oliwka myslalam jednak.
Zawsze jakos tak z maluszkami mi sie kojarzyla.
Madziu, jak znajdziesz link do tego zestawu,o ktorym wczoraj rozmawialysmy to wklej prosze
Ja odezwe sie pewnie wieczorkiem jak mi sily na to pozwola milego dzionka :*Zorro lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
A my z Jasiem pozdrawiamy was cioteczki z lozka
dzis mamy dzien lenia
milego dnia mamuski
izulkaa, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
u mnie juz 37 stopni:(
dziewczyny gole tylko w gaciach lataja po domu bo przeciez sie nie da inaczej zaraz im basenik rozstawie na balkonie niech sie pochlapia troszke. Wykonczyc sie idzie. A ze wrednych sasiadów nei ma to trzeba korzystac ile sie da:)
Ja nie uzywalam oliwki bo strasznie wysusza skóre u dzieci za to kupowalam w aptece parafine i co 3 dzien smarowalam je. A teraz kupujemy płyn do mycia nivea na zmiane z ciało solutions (w aptece to jest to samo co emolium tylko polowe tansze)i na zmiane dzien tym dzien tym myjemy sie. Skóra jest rewelacja.
Pleciła nam aptekarka mówi ze skład i jakosc ta sama tylko firma tansza bo nei licza sobie za nazwe