Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
izulka ja mam ręczny a raczej miałam bo pozyczylam i juz chyba nie wroci.
Nie bylo tak zle odciagalam tylko pokarm jak musialam wyjsc bez małej na chwilke z domu. Nie jest tak zle tylko trzeba sobei obrac metode odpowiednia. Tommy tippy ma dobry reczny laktator. JA kupilam swoj po wyjsciu ze szpitala bo w szpitalu nei byl potrzebny a wrazie czego maja swoje.izulkaa lubi tę wiadomość
-
Brat mial byc dzisiaj w miescie u lekarza i nie wiem czy podjedzie mnie zabrac troche na wioske.
Zabraly sie pewnie z nim bratowa, mala i moja mala z druga bratanica bo jakies zakupy chcialy,wiec chyba nici z tego.
W ten upal cos ciezko mi dogodzic marudna jestem i miejsca nie moge sobie znalezcJestes juz z nami -
http://m.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/przed-porodem-jak-wygladaja-ostatnie-momenty-ciazy_35120.html
Tu jest artykuł napisany przez lekarza. On też jest zdania,ze to mit
Ale każdy wierzy w co chce
Inkubator inkubatorem,ale jezeli płuca nie są wydolne to już w grę wchodzi jedynie respirator...Synuś
-
Izulka ja nie kupuje, najpierw zobacze co i jak w szpitalu jak cos maja, a jesli okaze sie niezbedny to kupie, maz podjedzie lub na allegro 2 dni i masz go w domu
Rozmarzona nie tylko tobie ciezko dogodzic w te upaly 3mam kciuki zeby brat po ciebie zajechal!
Ja mam zasloniete rolety caly dzien, a okna otwieram dopiero wieczorem na noc i dzieki temu mam chlodno.
Rozmarzona, izulkaa lubią tę wiadomość
-
Magdalena, dziekuje ale narazie nic sie takiego nie zapowiada,wiec pewnie cale auto zapchane
U mnie wlasnie z tej str nie ma rolet w pokoju dziennym i daje rowno Slonce.
Okno tez mam zamkniete,ale minimalna roznica pomiedzy ta duchota.
Za dnia moge sie pomeczyc byleby w nocy moc normalnie usnac.
Laktator mysle zakupic, gdyz wydaje mi sie to przydatna rzecza.
Bratowa np mowila,ze jej tak cyce napuchly,ze jeszcze chwila,a zapalenia by dostala, juz taki bol miala.
Moj brat wtedy jej lecial kupic jak to on okreslil w sklepie "poprosze obciagacz do cyckow" hehe.
Przez pierwsze dni wiadomo malo co bedzie siary w piersiach,ale pozniej produkcja sie wzmoze i zawsze w razie wyjscia Mezu bedzie zabezpieczony
Chcialam elektryczny po czym stwierdzilam,ze drogi,ale Mezu powiedzial,ze trzeba bedzie to kupi.
Tyle,wiec dobrego bo na necie idzie z fajnych firm taniej wynalezc.
Jak sie nie przyda no coz bedziemy sprzedawac albo bedzie czekalo hihi.izulkaa, Ona_89' lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
no niby macie racje, że tego jest od groma..
ale ja mam i tak duże piersi, więc jak dojdzie pokarm to nie ogarne tej mleczarni:P
no ponoć nei można dopuścić do tego żeby były twarde bo się zrobi zapalenie..
na allegro właśnie są taniej niż w sklepie;P wiadomo że jak trzeba będzie na już to się pójdzie i kupi, ale taniej na allegro;P
musze przemyśleć sprawę.. a chciałąbym już kupić butelki... tylko wstrzymuje się bo dobrze by było chyba jak by pasowały do laktatora w razie czego.. -
Dokladnie to nie ma reguly czy duzy, czy maly biust bo mleko idzie roznie,a czesto nawet i tak samo
Butelki to ja juz dawno temu kupilam hihi
Mala, przy zamknietych tak gorac do srodka nie wpada i przestrzen sie nie nagrzewa
Maz na mnie krzyczy zawsze,ze w tym pokoju za dnia mam zamykac i sie sprawdza bo nie ma takiej bolaczkiJestes juz z nami -
My zamykamy zawsze, bo na termometrze od strony północnej jest 35 stopni,a w domu przy tym samym oknie (jak nie nawpuszczamy afrykańskiego powietrza) tylko 27
Z tego okna pomiar jest najbardziej miarodajny
Laktator kupię na ostatnią chwilę żeby mi gwarancja nie uciekała. Jak nie wykorzystam to trudno, odsprzedamLaktatory bardzo fajnie pobudzają laktację dlatego mam zamiar używać. No i w ogóle chciałabym mieć mniej więcej pojęcie ile przeciętnie dziecko zjada, bo to że sobie ciumka nie oznacza,że coś leci
Synuś
-
Mala wyprobuu koniecznie z zamknietymi oknami, bo jest dokladnie tak jak pisza dziewczyny: o wiele chlodniej kiedy powietrze nie wpada.
Rozmarzona to ja Ci Kochana wspolczuje bez rolet i wiatraczka
Mi tez brzucho sie napina bo caly dzien w kuchni zupka krem z brokula zrobiona, jedno ciasto gotowe drugie sie piecze i dzis swieto bo ugotowalam dla psiaka rowniez
Ale teraz chwila odpoczynku... w planach sa jeszcze sloiki ale z tym poczekam na Mame
Ja chybq zdecyduje sie na laktator canpola i oblukalam aukcje na allegro z mozliwoscia odbioru jakies 5km odemnie wiec dlatego mysle ze mezu skoczy i kupi w razie awarii, a prawda tez jest taka jak Zorro pisze szkoda tracic gwarancji. -
Magdalena, to powiem Ci,ze masz powera dzisiaj
Wstyd sie przyznac,ale ja nawet za obiad sie nie bralam taki dzien buntu mam!
Mezu bedzie wracal z pracy to moze do pierogarnii go wysle.
Hmm zjadlabym pierozki z jagodami,ale ciekawe czy maja bo mam pecha do nichMadaLena30 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Gdzies wynalazlam na allegro laktator z canpola elektryczny + podgrzewacz do butelek + butelka za 199 zl,ale teraz nie pamietam u jakiego uzytkownika
Fajna cena,ale widzialam osobne podgrzewacze za 47zl i nie wiem czy wtedy uda mi sie laktator osobno kupic w takiej cenie by sie pokrywala z kompletem czy jednak komplet wziascJestes juz z nami -
O znalazlam ten zestaw
http://allegro.pl/laktator-elektryczny-canpol-podrzewacz-i-butelka-i5559561183.html
Musze temat przmeyslec czy lepiej w komplecie czy osobno.
Wlasnie jak osobno bede zamawiala to u kilkunaastu uzytkownikow bym musiala i placic za przesylki bo jeszcze mam biezace rzeczy do zamowienia.
Ciezko dogodzic by bylo dobrze hihiJestes juz z nami -
Moj maz mnie zaskoczył. Zjedliśmy obiad i kazał mi odpocząć a on wszystko ogarnie. Mowie ze cały dzień odpoczywam przecież gfy byl w pracy a on ze nie i normalny człowiek zle się czuje w taka pogodę a co dopiero w ciąży.
Milo mi
Edit:
Juz mi nie jest milo. Położyłam się na kanapie a on z troska w oczach: biedna, wyglądasz jakbys miała zaraz umrzeć
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:13