Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja tez swojego pochwale.
Rano przed praca wstal jak zawsze,poszedl po zakupy bym nie musiala na 3 pietro sie wspinac,ogarnal naczynia po sniadaniu i jak chcialam sie wziasc za odkurzanie to kazal mi to zostawic,ze on to zrobi:)
Niby tak sie na chlopow narzeka w tej ciazy,ze czasu dla nas nie maja,ale sporo pomagaja i zamiast czulosci wiekszej to chociaz czysto w mieszkaniu hihi
A ja wyrodna baba jeszcze obiadu nie zrobilam
Za to napisalam,ze jest opcja o ile oczywiscie po pracy bedzie mial sile na wychodne jedzenie.
Ps. Dzisiaj sie smial i pytal czy sie poskarzylam na forum
Bo wczoraj w sklepie wzielam pakiet danonkow i mowie do niego,ze to bananowy smak,a nie waniliowy,ale moze byc.
On myslal,ze mi nie pasuja i zamiast wlozyc do koszyka to odlozyl na polke
Ja w domu szperam w lodowce z mysla,ze zamroze je jak lody,a tu dupa nie ma ich <krzyk>.
Z pretensja oczywiscie,gdzie moje danonki na co on zdziwiony patrzy "przeciez ich nie chcialas" haha
Pozniej sie smial czy sie nie skarzylamJestes juz z nami -
Rozmarzona a z jakiej firmy masz butelki?
Co do laktatora to ja mysle miedzy avent a canpola bierzecie ręczne czy elektryczne w razie czego ?
Ja zrobiłam obiad i padam..tez,bez wiatraka jestem..
Moj byl w aptece, umył gary takze chocisz tyle.. Ale jutro,ciekawe,kto,ogarnie mieszkanie na taki upal,jak ja się ubiorę,i juz mokra jestem..
-
Aaaaaaaa dziewczyny niebawem dostaniemy mieszkanie !!!!
Cos mnie tknelo zadzownic do dewelopera i okazalo sie ze na dniach beda dzwonic i ustalac kalendarz odbioru mieszkan... jak dobrze pojdzie to do konca sierpnia bedziemy mieli klucze
Musze sie wziasc do roboty bo nawet nie wiem jaka chce miec kuchnie
Ojezu jaka szczesliwa jestem
Chyba zdazymy przed przyjsciem na swiat HanulkiRozmarzona, izulkaa, Zorro, haen, moremi lubią tę wiadomość
-
Butelki z aventu dziewczyny doradzaly,wiec sie zasugerowalam
Laktator chce elektryczny,ale te z canpola sa tansze i pasuja w wiekszosci do butelek aventu tez,wiec ide po cenie,a firma tez dobra z tego co czytalamizulkaa lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
musimy ich czasem pochwalić żeby nie było ze tylko nas wkurzają
ja czuje ze mam taryfę ulgowa z powodu ciąży. Głównie jeśli chodzi o moje humory. Wczoraj chodziłam z nadeta mina, maz pyta co mi jest a ja"jeszcze nie wiem". Kiedyś wymyslilabym szybko jakiś powód.
Takie danonkowe lody to też bym zjadła
Spojrzałam w lustro faktycznie szału nie ma- chyba się pomaluje
A w ogóle powoli się zbieramy i jeszcze dzis zobaczę Laurcienie mogę się doczekać wytesknilam się bardzo
Rozmarzona, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Ja tez sie mega ciesze tyle roboty przed nami
Slyszalam dobre opinie na temat canpola, dziewczyny (Skarb) tez chwalily wiec bez sensu przeplacac. Rozmarzona ja wlasnie znalazlam chyba za 159 zl laktator +podgrzewacz gratisposniej poszukam to wkleje jak cos.
Przecholowalam z tym powerem
Brzuszek sie odezwal i zakulo bardzoizulkaa, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izulka, to Femibion kupowałaś na receptę wcześniej? Nie wiedziałam, że suplementy też są refundowane. Ja zamawiam Femibion w aptece internetowej i płacę troszkę ponad 30zł. W stacjonarnych aptekach ceny są około 60
Ja dziś cały dzień odpoczywam i powiem Wam,że jak na mnie to mam mięciutki brzuch
Edit. Buffy, ja się zdecydowałam na LoviButelki z serii medical i laktator elektryczny
Podgrzewacz juz mam od siostry (innej firmy)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 17:30
Synuś
-
Ja nie jestem jeszcze zdecydowana na firme ale waham sie pomiedzy tradycyjnym aventem a tommee tipee czy jakos tak sie to pisze... duzo dobrego o nich slyszalam. Czy ktoras z was moze juz je zakupila i moze cos powiedziec?
-
Magdalena, o prosze to jak znajdziesz to bede wdzieczna jak wstawisz linka
Mala, tak samo wczoraj mialam nos na kwinte wieczorem bo o tak mi sie chcialo hihi
Moj mnie zaczepial, mizial i caluski dawal,a ja krecilam nosem i mnie denerwowalo jak go lapalam na tym,ze sie na mnie patrzy.
Smial sie,ze to pewnie za te danonki haha
Rano juz sie do niego tulilam to stwierdzil,ze juz go chyba znowu kocham haha
Oj te nasze humory hihi.
Co do tapety to rano sie pomalowalam przed wyjsciem do UP,a teraz ze mnie wszystko splywa,ale dzielnie trzymam w razie wyjscia bo znowu by mi sie nie chcialo szpachlowac
Moja pregna plus tez droba w aptece 50zl,a w rossmanie odkrylam o dyszke tansze,a ostatnio mieli dodatkowa tam na nie promocje i dalam 32 zlJestes juz z nami -
Wlasnie sie zastanawialam jakbym wziela podgrzewacz z canpolu za 47,a jakby laktator wychodzil drozej to wtedy wziasc z innej mniej znanej firmy,ale boje sie czy tez bedzie spoko.
Pewnie z tego powodu wezme drozszy,ale pewniejszy badz zestaw.
Edit: dwa dni Mezu wracal wczesniej z pracy,a dzisiaj jak planowalam wyjscie to pewnie wroci pozniej grrr.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 17:44
Jestes juz z nami -
Zorro zawsze na receptę mi wypisywal to i mniej placilam,na pewno.. Nie wiem ile ale na pewno mniej..
Czyli mówicie ze buteli z canpola i aventu pasują do laktatora jednego?
Tez słyszałam dobre opinie o lovi alr drogie maja laktatory w razie czego