Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Apropo urolopow to Wam zazdroszcze taki wypoczynek na pewno dobrze Wam zrobil
Ginger : kochana ciezko ciezko tu duszno chodz zamykamy okna rolety ii tak do poznego wieczora bo wtedy juz jest fajnie ale to tak kolo 22
A u Ciebie co tam jak tam bole brzuszka lepiej ? -
Hej a ja na Ip wczoraj wyladowalam takie skurcze mialam ze szok. Nie mogalam siedziec lezec stac no nic nei moglam tak mnie napierniczalo. Wszystko ok dali mi jakies dwa zastrzyki w tyłek i przeszło a byłam juz pewna ze mnie zostawia...
Na telefonie cos ostatnio mi wariuje ovu i nei moge pisac tylko czytac co jakis czas odmuli i moge napisac małego posta do Was:)
Mój się śmieje ze juz sie uzaleznilam od forum. -
Hej dziewczyny
. Nad morzem było super
, pogoda dopisała. Tylko ludzi tyle, że szoookkkkk !!! A przy morzu tak się zastawiają parawanami, że trzeba było szukać luki między, żeby leżeć i morze widzieć
. Morze spoko, ale tylko na kilka dni, potem nie ma co robić, bo ile można na plaży leżeć jeszcze w te upały, chodziliśmy brzegiem morza z jednej miejscowości do drugiej i tyle
. Nawet się wykąpałam woda ciepła była
. Ale wolimy góry, w moim stanie teraz to by było ciężko
. Też mi nogi spuchły jak wracaliśmy, aż mnie bolały
. I zawsze lubiłam jeździć samochodem tak teraz mi niedobrze
.
Aparatka ważne, że wszystko ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 10:18
moremi, skarb15, perelka89, Rozmarzona, MadaLena30, Kitaja lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
haen wrote:Hello!
czy któraś z Was miała w dniu testu obciążenia glukozą pobieraną także krew na tarczycę? Izulkaa dobrze kojarzę, że Ty?
Chyba nie ma przeciwskazań, żeby przy pierwszym pobraniu krwi zrobić od razu badania hormonów tarczycy?moremi, haen lubią tę wiadomość
-
Aparatka ; cale szczescie ze przeszlo a teraz jak sie czujesz ? ;*
Micia ; zazdraszczam
Micia lubi tę wiadomość
-
czy któraś z Was miała w dniu testu obciążenia glukozą pobieraną także krew na tarczycę? Izulkaa dobrze kojarzę, że Ty?
Chyba nie ma przeciwskazań, żeby przy pierwszym pobraniu krwi zrobić od razu badania hormonów tarczycy?-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
haen ja robiłam mase badań tego dnia
spokojnie mogą ci pobrać więcej krwi na czczo jak będziesz i zrobisz potrzebne badania
ja miałam pobieraną krew na czczo do 7 probówek.. więc sobie wyobraź ile mojej biednej krwi poszło ;P
a nawet lepiej jak co odrazu zrobią TSH bo jak bierzesz tabl to jeden dzień będziesz mieć zaburzony
a propos glukozy to też wam pobierali najpierw z palca żeby sprawdzić poziom glukozy czy możecie w ogole wypić?
tym sposobem pobierali mi 4 razy krew z żyły i raz z palca;P zapamiętam ten dzień na długo ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 10:27
-
Skarb domyslam sie a nie mozecie sobie tam jakiegos wiatraka skombinowac? Naprawde ulatwia funkcjonowanie w te upaly.
U mnie bole nadal i skurcze sie nasilily sa czestsze niz do tej pory. Dlatego biore sie juz za ta wyprawke co prawda gin mowi ze spokojnie dotrwam do terminu bo szyjka dluga zamknieta ale ja wole byc przygotowana i psychicznie bedzie mi lepiej ze mam wszystko.
Patryk wczoraj po poludniu pojechal do dziadkow dzisiaj przed praca maja mi go przywiezc wiec mam wolne przedpoludnie bo maz w pracy. Ogarniam pranie gotowanie olewam bo nie mam sily bedzie tylko rosol z wczoraj mam nadzieje ze maz mi wybaczy. Chociaz dla niego obiad bez miesa sie nie liczy wiec podejrzewam ze skonczy sie na kupnym kurczaka z grilla:)
I przez to ze mielismy wolny wieczor zaprosilam meza na piwko do knajpki:) pierwsze nasze wyjscie od hoho nie pamietam kiedy. Posiedzielismy troche bo oczywiscie ja dluzej nie wysiedze i do domku ale bylo milo tak wyjsc we dwoje:)izulkaa lubi tę wiadomość
-
Skarb wiem, wiem podziwiam Ciebie :*
. Jak chodziłam nad morzem to sobie pomyślałam, że ja to mam szczęście bo nie wszystkie kobiety w ciąży mogą tak aktywnie spędzać czas.
moremi, Kitaja lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Aparatka dobrze ze przeszlo. A mowili skad te skurcze? Ciekawe czy to takie same jak u mnie bolaly cie? Bo u mnie robia sie coraz bardziej bolesne i widac golym okiem kiedy je mam tak sie macica mocno spina. Tez myslalam ze wczoraj pojade na ip ale potem mi przeszlo nawet maz widzial kiedy mam skurcz:/
-
Uwaaaaga mamusie po dlugiej walce z infekcja od poczatku ciazy z ukladu pokarmowego dowiedzialam sie ze juz zaraza sie odczepila
Ona_89', Micia, perelka89, haen, Ginger84, moremi, Molcia, MadaLena30, moodliszka, Cebulka, Kitaja, Nymeria, natali101, MW26 lubią tę wiadomość
-
Chyba nie ma przeciwskazań, żeby przy pierwszym pobraniu krwi zrobić od razu badania hormonów tarczycy?
Ja mialam razem z glukoza poboeranie krwi na tsh. Nie ma przeciwwskazań. Pominelam dawkę leku euthyrox.
-
Hej Dziewczynki
Nie mialam juz sily tu wiecej wczoraj zagladac padlam lulusiac
Ale dzisiaj wszystko przeczytalam i widze,ze wczasowiczki wrocily
Modliszka i Micia ciesze sie,ze urlopy udane i tryskacie energia
Haen, daj spokoj jak tak mialam 3 razy wczoraj te schody pokonywac to myslalam,ze zejde w pewnym momencie
Bedzie coraz ciekawej sie wspinac hihi.
Izulka,mi na szczescie z palca nie pobierali bo to juz by bylo wgl za duzo jak dla mnie klucia
Aparatka, tez mialam takie bole jednej niedzieli.
Caly dzien bolalo i nospa nic nie dawala.
Przez chwile myslalam jechac na ip,ale czulam,ze to mi sie tak rozrasta co kilka dni takie bole z tym,ze mniejsze.
Teraz jak bedzie tak bolalo to pewnie bede reagowala.
U nas juz by odrazu w szpitalu Cie zostawili juz po samym zastrzyku,ze odpowiedzialnosc biora.
Dlatego moj uraz podwojnie wzrasta jak mam tam jechac.
Raz,ze nieprzyjemna sytuacja z lekarzem byla i dwa,ze zawsze w szpitalu laduje ;/
Dobrze,ze wszystko dobrze i Ci przeszlo.
Ginger, zawsze pod gore co?
Zamiast im dalej tym mniejszy bol to jest na odwrot
Tez mi sie nie chce gotowac bo juz wgl piekarnik na tym mieszkaniu zrobie.
Jade najpierw do rodzicow bedzie chlodniej,a wieczorem powrot.perelka89, Micia lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Ginger84: wlasnie jest maly problem jest nas trzy i zadna z nas nie ma w domu wiatraka niestety .
Bierzesz jakies leki tak ? Ja trzymam bardzo mocno za Ciebie kciuki zeby synus do terminu posiedzial w brzuszku . A nie mysleli by Ci wrazie W zalozyli szew badz pessar czy nie ma takiej potrzeby ? Cale szczescie ze szyjka jest ok :*
Micia : Kochana wyszalej sie za mnieoch jak mi sie takie morze marzy
Ona_89': dokladnie teraz tylko lepiej , jak infekcje mi wyleczyli tak mniej spina mi sie brzusiojeszcze mezusz wraca ale sie ciesze
Mialam badanie usg Nikolci w 26t4d i miala juz rowne 900 gramowOna_89', perelka89, Micia, moremi, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Perelka, sliczny brzusio
:*
Bardzom korzystnie wygladasz Kochaniutka
Ogladalam sobie wykres ciazy,a moj do mnie "co tak malo serduszek mamy?".
Myslal,ze to zaznaczenie serduszkowania,a nie waznego wydarzenia.
Spojrzalam na niego spod byka jakby nie wiedzial,ze sie nie bzykamy teraz wgl i wysmialam jak wspominal czasy,gdy sie po kila dobrych razy kochalo (jak sie staralo o Maluszka).
Jakby to conajmniej na codzien bylo hahaperelka89, skarb15, izulkaa lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
ogólnie czuje się już dobrze po tych zastrzykach.
Moje skurcze były strasznie bolesne. Rodziłam dwa razy i były własnie tak silne jak te co przepowiadaja poród. Wystraszyłam sie i dlatego pojechalam na IP. Przy lżejszych bym nie ruszyła sie bo juz troszke doświadczenia nabralam:P:P:P Ale ze dwie nospy forte nie pomogły i prysznic wiec no coz trzeba bylo tyłek ruszyc.
Lekarz swierdził ze to przez przeciazenie i pływanie w morzu ze za duzy wysilek jak dla mnie. U mnei jest to spowodowane tym cholernym łożyskiem przodujacym ktore nie chce pojsc w góre.
Najwazniejsze ze wszystko ok jest.
Mam nauczkę nie chłodzić sie w morzu:P:P:P Uwaga pozwilił mi wejsc do kolan tylko zeby stópki ochłodzić.perelka89, moremi lubią tę wiadomość